Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisiiiiiiiiiiiiii

czy jets to możliwe...?

Polecane posty

Gość sisiiiiiiiiiiiiii

witam moze ktoś mi poradzi... kochałam sie dzisiaj z moim chłopakiem bez zabezp. jednak nie skończył we mnie, dzisiaj jest mój 15 dc prz czym mam 31 dniowe cykle, czy jest możliwośc ciązy w takim przypadku...? pozdr

Gość do autorki..................
biedna krowo jestes!

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
dlaczego...? i moze troszke wiecej życzliwości

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
może sie ktoś wypowie....? :)

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
nie, ale możecie sie wypowiedzieć czy jest taka możliwośc...? może ktos miał podobny przypadek

Gość co za idiotka napisała
idż dziewucho do lekarza to ci prawde powie :P

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
dzieki za wypowiedzi co proawda nic nie wniosły nic nie powiedziały tylko same " ataki"

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
wcale nie durne, zapytałam o możłiwosc wystapienia ciazy

tak, jest mozliwosc, wystarczy policzyc sobie ze do okresu masz mniej wiecej 2 tygodnie a wtedy jest owulacja. Oczywiscie w ciaze zajsc nie musisz ale teoretycznie jest to mozliwe. Czy nie latwiej jest po prostu UZYWAC GUMKI???

Gość tak to jest mozliwe
naucz sie antykoncepcji albo panoj nad wscikiem macicy a nie zawracaj ludziom dupy :-P

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
dzieki za wypowiedzi, nie pouczajcie mnie w sprawach antykoncepcji, wiem to doskonale, pytałam tylko co sadzicie czy jest mozliwosc zajscia i tyle... :)

Gość 000
skoro nie wiesz, kiedy można zajśc w ciążę, nie zabieraj się za seks, chyba, że chcesz zostać mamą, ale dla dobra twojego przyszłego dziecka lepiej nią narazie nie zostawaj :p

Gość gagah
Zacznij kompletować wyprawkę.

bosz .......po jaką... niekóte baby w ogole zabierają głos?? a wy takie święte i mądre zawsze......... niestety stosunek przerywany nie zabezpiecza przed ciążą- choć oczywiście jest o wiele większa możliwość w nią nie zajść...najlepiej zrób test i sie nie denerwuj

Gość zapomiana dziewczyna
calkiem mozliwe, ze bedzie Wincenty, za pozno wyjety. Moze byc niemila albo mila niespodzianka, a gdzie podstawowe wyposazenie dziewczyny rozumnej, zapasowa prezerwatywa tzw awaryjna, bardzo powazne niedopatrzenie.

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
troche was nie rozumiem, jak mam robic test jak to jest 1 dzien po stosunku, wiem co to antykoncepcja i prezerw., i świadomie ich nie użyłam wie cnie pouczajcie mnie prosze, wszyscy od razu atakuja ale coż to juz taka chyba specyficznosc forum

ja cie nie atakuje- nie wierzę że tym wszystkim mądrym co tak na ciebie najeżdżają nigdy nic sie nie przydarzyło zrób test oczywiście po terminie misiączki jeśli będzie ci sie spóźniac... a na wszelkie \"wpadki\" najlepiej udać sie do lekarza- są tabletki 48 h po.. niestety jwest to środek wczesnoporonny i nie każda kobieta zgodziła by sie je wziąć- ale lepiej na wszelki wypadek mieć opakowanie bo różnie w życiu bywa. jeśli nie chcesz być w ciąży to lepsze to niż aborcja albo niechciany dzidziuś

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
ja nie mówie ze nie chce być w ciązy, i tak i tak bedzie dobrze partner zapewnia ze zrobił to w dobrym momencie - tzn przerwał ale wiem ze zawsze jest jakies ryzyko... wiec dlatego spytalam o Wasze opinie...

no to tak jak mówię- stosunek przerywany nie zabezpiecza przed ciążą

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
dzieki za wypowiedz

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
a jak duze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przy stosunku przerywanym w 15 dc...?

oj wiesz -ja bym sie nie sugerowała wyliczeniami- ja zaszłam w ciążę zaraz po okresie- mimo tego , że sie ogólnie mówi że raczej są to dni niepłodne. tylko mi to pasowało bo chcielismy dzidziusia a w normalne dni płodne jakoś nie wychodził ;)

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
czyli wszystko jest mozliwe :) zobaczymy bo do @ jeszcze czas...

Gość zapomiana dziewczyna
zadajesz pytania jak potluczona. Chcesz miec dzidziusia to w porzadku, nie bedzie to powtorka, do skutku, nie chcesz to do 72 godzin R-40 i sprawa zalatwiona.

Gość sisiiiiiiiiiiiiii
nie pwoiedzialam ze chce... jeju pytałam tylko o wasze opinie z zostałam zaatakowana z każdej mozliwej strony...