Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka 24

czy wszystkie kobiety spod znaku skorpiona są złośliwe i zazdrosne?

Polecane posty

Gość brunetka 24

a do tego czesto dupodajki:o też zauważyliście taką zależność?

Gość laaaaaaaaaaaama
gorniak to skorpon i widc jaka zmija z niej.Ogolnie to kobiety skorpiony sa straszne ,taka nie da ci zyc jak jej nadepniesz na odcisk ------jezu dzieki ci ze jestem lwica

co za glupoty, naprawde tak sie nudzisz by kretynstwa pisac? tak jak z imionami, juz w glowach sie Wam pierniczy.Kto jaki jest nie jest zalezne od znaku zodiaku czy imienia ale od tego jaki ma charakter itd

Gość ja jestem spod tego znaku
i ze dupodajka to sie nei zgodze - 24 lata i jeden staly partner, co do zazdrosci, msciwosci, zlosliwosci i jedzowatoscie - niestety tak ale pracuje nad tym i zwykle panuje nad soba...

Gość brunetka 24
No przykro mi ale mam trzy koleżanki spod tego znaku, więc chyba coś w tym musi być.Poza tym porównywanie charakteru wg imienia a daty urodzenia to dwie różne rzeczy. Też się ciesze, że urodziłam się panna, nie nawidze takich zawistnych dziewczyn:o

Gość guta
mężczyżni skorpiony- to jest to! kobiety- nie zawsze!

Gość timbim
skorpionki są charakterne i temperamentne

Pewnie ze dwie inne sprawy a mimo to powstaja tutaj topiki bo ma takie imie to jest taka i taka itp, i tak samo ze znakami horoskopu choc tutaj naogol przypisane sa do kazdego jakies zalety i wady, ale wkurza mnie uogolnianie , ktos jest spod znaku Skorpiona to jak napisalas dupodajka itd itd,ciekawe jak corke bedziesz miala spod tego znaku hm?

Gość co to wogole jest dupodajka
ze wogole komus dala? czy dawac to co innego niz sie kochac? do 5 partnerow sie ejst cnotka a od 5 dupodajka?

Nie no fakt, ze uogólnianie może kogoś skrzywdzić. ...Ale ja tez zuważyłam, że wiele skorpionów jest mściwych i temperamentnych...

Animia , ja jestem spod znaku Wagi i tez jestem msciwiec i od cholery, tak wiec roznie to jest:)

Gość skorpionica sie zglasza
i ani dupodajka ani msciwa ani zlosliwa wiec masz teorie do dupy .... :-O chcesz sie dowartosciowac? moze nowa laska twojego bylego jest skorpinem...

Gość przesliczna inaczej
wszystkie skorpiony wytepic i wykastrowac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość HRHRHR
ja jestem typowa skorpionica i napewno nie jestem "dupodajka",jesli chodzi o charakter to owszem,msciwosc,podejzliwosc,zlosliwosc,zazdrosc sa moja domena ale o zgrozo wszystko w umiarze,czyli jak to kazdy,owszem moze my jestesmy bardziej temperamentne,wyraziste ale czy to wada? absolutnie, za to mamy wiele zalet jakich inni nie maja,jestesmy wiernymi przyjaciolmi,kompanami zycia do grobowej deski zeby nie wiem co sie dzialo,sprawiedliwi,dobrze zorganizowani w pracy,sumienni,jak juz kochamy to do szlenstwa,no i oczywiscie jestesmy najlepsi w lozku,jest tego wiele,nie chce mi sie wyliczac,nie moge sie z tym zgodzic ze jestesmy wredne suki albo jak ktos tu napisal "zawistne",absolutnie nie,jestesmy poprostu bardziej wyraziste niz inni a to napewno nie WADA!!!

przesliczna inaczej ...jak dobrze dla takich jak Ty, ze trzaskasz w klawiaturke bezmyslnie niz tak sie wypowiadasz w realu

zazdrosna, wredna czasami :P mściwa, zawistna, itd itp w sumie to wszystko prawda :P Dupodajka- nie, ale sex bardzo lubię :P i z tego co mi wiadomo jestem w tym dobra :P wiec panowie- w lozku tylko skorpionice :P

hej hej! zainteresowal mnie temat:) Jestem Skorpionem!! Z ta \'dupodajka\' sie nie zgodze - 23 lata i jeden staly partner. ale temperament... ojj niestety mam. przez co ostatnio jest troche napieta atmosfera w moim zwiazku :( zlosliwa, lepiej zeby mi nikt na odcisk nie nacisnal. ponoc ciezko sie ze mna zyje:( choc nie mam tego problemu w stosunku do przyjaciol, ale do faceta... nie popuszczam mu, moze za duzo wymagam?:( a idealow i tak nie ma?

ja jestem Skorpionica i jakos nie zauwazylam ze jestem dupodajka, co jeszcze wymyslisz autorko? Chloptas Cie zdradzil ze Skorpionica? Mam wiele cech Skorpiona, jestem zazdrosna, podejrzliwa ale bez przesady, rownie dobrze moglabym Ci powiedziec ze nie masz charakteru, jestes nudna i masz maly temperament bo sie urodzilas Panna :O ale nie musze zakladac o tym topikow tylko po to zeby sie dowartosciowywac i nie uogolniam bo kazdy jest inny i z łaski swojej nie obrazaj normalnych dziewczyn.

szoki - moze autorka nie chciala - NAS PRAWDZIWYCH SKORPIONIC obrazic:) bo przeciez oprocz tego ze jestesmy czasem msciwe podejrzane zle okrutne to mamy wiele wspanialych cech prawda? Ale cos w tym jest, ze sie tak \'utarło\' ze Skorpionice sa wredne.

Gość brunetka 24
pytanie brzmiał"czy każde", więc nie jest to stwierdzenie!Ja pisze na podstawie osób, które znam i prosiłam o wasze wrażenia.Pewnie, że są wyjątki, nie każdego odrazu można wrzucić do jednego wora.A cgłopak mnie ze skorpionicą nie zdradził, natomiast wiem, że te, które znam zdradzają swoich z kim popadnie dlatego tak napisałam!A najbardziej wkurza mnie w nich zazdrość, kiedy są o coś zazdrosne robią się złośliwe i dogadują, żeby się dowartościować.Sorry ale jak dla mnie jest to najgorszy znak kobiecy, zdecydowanie wole być panną.I mylisz sie, bo w żadnym horoskopie nie piszą o nas, że jesteśmy nudne, wręcz przeciwnie jesteśmy duszą towarzystwa i do tego bardzo inteligentne.

utarło się ze są wredne... :p a j do tego jeszcze ruda- iec chyba cos w tym jest.... :P a to ze mamy duzy temperament jesli chodzi o sex to dobrze, ale nie znaczy ze jestesmy dupodajkami :P

Gość helpme
niewiem czy kazde ale ja trafilam na same zlosliwe spoad tego znaku

Gość helpme
niewiem czy kazde ale ja trafilam na same zlosliwe spoad tego znaku

taaaa na pewno mamy takze wieksze temperamenty w tych sprawach :-) z pewnoscia z nami jest ciekawiej niz z przewidywalnymi pannami np:)

Pani Skorpion Angażuje się we wszystko, co robi. W domu przeważnie dzierży berło władzy, którego nie da sobie odebrać nawet najbardziej despotycznym i walecznym przeciwnikom. A jest trudnym i ciekawym partnerem do potyczek, bo wymyśla fortele dostosowane do bitwy i przeciwnika. Jest bardzo zacięta i potrafi przeczekać parę lat, by znaleźć dobry moment do ataku. Trzeba pamiętać, że zadzierać ze Skorpionem jest źle, ale ze Skorpionem - kobietą, fatalnie. Ma ogromna intuicję i potrafi ją wykorzystywać. Jest dobrą opiekuńczą matką i wspaniałą żoną. Ma ogromny potencjał seksualny, który musi wyładować. Jej szczęście zależy od satysfakcji w łóżku. Jeśli znajdzie partnera, który spełni jej żądania w alkowie i pozwoli realizować się zawodowo, będzie dbała oswój związek jak o najświętszą rzecz na świecie. Nie pozwoli przepracować się swojemu mężczyźnie i zawsze będzie go bronić, nawet za cenę własnej reputacji, czy utraty majątku. podpisuje się pod tym obiema łapkami :P moze poza tym ze do ataku czekamy kilka lat... :P ja tam raczej od razu jak cos mi nie pasuje :P Ma ogromny potencjał seksualny, który musi wyładować. Jej szczęście zależy od satysfakcji w łóżku. :) :) :)

Gość brunetka 24
Przecież panny to kwitesencja kobiecości.Czy skoro piszą u was ciągle coś z tym temperamentem, więc na moje oko wygląda to tak, że niektóre nie zadowalalają się jednym partnerem, np. moje znajome spod tego znaku.Wole jednak mieć mniejszy temperament ale za to być wierna , poza tym mój mężczyzna nie narzeka na brak fantazji z mojej strony.

a dwa skorpiony w łóżku to juz cała nocka z głowy.... :P macie jeskies doswiadczenie z takim zwiazkiem drogie skorpionice:>? ja mam i powiem ze było ciekawie... ;)

Bla, bla, bla... Nigdy nie wierzcie w to co wypisują horoskopy, ani inne twory ludzkie. Oni wiedzą, że nie jestescie w stanie przeczytać dokładnie tego samego opisu, który jest zamieszczony pod innym znakiem. Hulanka, sielanka, całkowity raj. Na temat skorpionów naczytałem się mnóstwa bzdur i powiem, jako żem skorpion... wszystko co w nas zalezy od pokewieństwa. Chcemy byc *ujami to podejdźmy do własnego męża/ własnej zony, chcemy beć twardzi to podejdźmy do dzieci.... ALE przy obcych i tak bedziemy tacy sami jak cała rzesza innych znaków... lubieznie mili i cudownie uprzejmi, a pomocą bedziemy poprostu tryskać... bo to przecie nie rodzina ;)

Oj,nie dobre znam skorpionice,oprocz mojej corki.Ale powiem Wam,że każda Kaśka jaką znam,znałam jest po prostu pieprznięta.No głupia jak but.Oczywiście,nie znam wszystkich Katarzyn.Żeby nie było,że uogolniam.