Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka 24

czy wszystkie kobiety spod znaku skorpiona są złośliwe i zazdrosne?

Polecane posty

Gość brunetka 24
amita i tu musze się z tobą zgodzić;) tez każda Kaśka jaką znam jest głupiutka, jakby troche niedorozwinięta:D

hahaha, i prosze sama zaczelas pisac na temat imieniai , jak dobrze ze Ty jestes niedorozwinieta, niedupodajka a to tylko dlatego ze nie masz na imie Kasia ani nie jestes spod znaku Skorpiona, zapewne to tylko z tego wzgledu.

Gość brunetka 24
Ja nie chce uogólniać ale naprawde tak jest:oPoprostu znam własnie takie osoby i jak widać nie ja jedna.

Gość brunetka 24
Ale być może nie było mi dane poznać mądrej Kasi i nie złośliwej skorpionicy, co nie oznacza, że takie nie istenią!

Gość super karolcia
Ja jestem skorpionem i uważam, że nie jestem złośliwa ani zazdrosna:):):)

Gość brunetka 24
*istnieją

kurde ale glupi temat. po pierwsze znak \'panna\' jak widac chce sie dowartosciowac na tym topiku - najezdzajac na skorpiony (co autorce skorpion zrobil malo wazne, jak widac nalezalo sie po lekcewazacym stosunku do innych) ;) wynika wiec z tego ze autorka strasznie podpadla skorpionowi o imieniu Kaśka... nieciekawie dla niej ;)

Brunetka to zycze bys poznala te madre Kaśki i fajne Skorpiony i nigdy nie kierowala takim podejsciem do innych jak masz teraz:)

Gość Jestem skorpionica
i to prawda jestem zazdrosna zawistna msciwa podejrzliwa i rzeczywiscie jak mi ktos zalezie za skore to dluuuugo pamietam a co do seksu to skorpionki lubia sa seks to najbardziej seksowny znak zodiaku

Gość skorpionica 81
zlosliwa tak zazdrosna w miare ale lubie jak ktos jest szczesliwy i nigdy nie wwalam sie w czyjes zwiazki zajety facet jest dla mnie nietykalny dupodajka a w yciu nigdy przenigdy co tam jeszcze wymysliliscie

Gość brunetka 24
Akurat żadna skorpionica, którą znam, nie ma na imie Kaśka;).Chociaż te, o których mowa, też nie należą do wybitnie inteligentnych, głównie dlatego, że kierują się częściej tyłkiem niż rozumem.Właściwie ich temperament mi nie przeszkadza, to ich sprawa co robią ze swoim życiem i dopóki nie ładują się mojemu facetowi do łóżka to ok.Natomiast to czego w nich znieść nie moge, to ich zazdrość i zawiść.Są dobrymi koleżankami do czasu, kiedy komuś nie powodzi się lepiej od nich.Wtedy stają się złośliwe i wredne.Ja nie twierdze, że wszystkie jesteście takie, bo was nie znam, ale jednak coś w tym musi być skoro u większości osobniczek występują takie właśnie cechy.

coś w tym musi byc.... :P jednak moja przyjaciolka jest spod innego znaku (Byk) zodiaku a gdybym nie wiedziała, to bym powiedziała ze typowa skorpionica :P

Gość upupup

Gość niedobra ja
Ja też nie przepadam za Skorpionami

Gość babaluba
podobno ze wszystkich znaków zodiaku to własnie skorpiony maja największy temperament... ale to też chyba nieznaczy że od razu d*podajki... czy są zazdrosne... to już kwestia indywidualan, bez powodu zazdrosne w normalnych granicach jak jest powód potrafią być chorobliwie zazdrosne... przyznaję - jestem skorpionem i jestem z tego dumna :D choć w cale nie mam łatwego charakteru...

Gość babaluba
złośliwe... cóż taka natura to i tak nie najgorsze, najgorsza jest mściwość w charakterze skorpionów, o skorpionach piszą, że latami potrafią chowac urazę i czekać na odpowiedni moment do zemsty...

Gość niedobra ja
"o skorpionach piszą, że latami potrafią chowac urazę i czekać na odpowiedni moment do zemsty... "- zgadzam się z tym, w ogóle lubią wypominać wszystko co się da, pamiętać jakieś drobne przysługi, które one wyświadczyły, a zapominać, co się dla nich dobrego zrobiło. Nagle ni z gruszki ni z pietruszki coś wypalić sprzed 5 lat, o czym człowiek już dawno zapomniał, głupotę w stylu nie odpisanie na "ważnego smsa"

Gość brzózzzka
ja lubie skorpiony a sama jestem rakiem Co skorpiony myślą o rakach?

Gość babaluba
wypominki to już nie natura skorpiona :P ja nie nawidzę wypominani i sama też tego nie robię

Gość niedobra ja
Skorpiony z Rakami zazwyczaj się lubią

Gość czarna kluska od maku
ja też Skorpionica jestem... i jest z***biscie mi ze sobą

Gość niedobra ja
babaluba To dobrze, że nie wypominasz ale jesteś chyba wyjątkiem wśród Skorpionów :)

Gość gość
ja jestem ze skorpiona i mam do tej pory jednego partnera- mojego męża chociaż jak tylko wyrosłam czyli ok 15 rż faceci za mną latali jak psy, a ja się z nikim nawet nie całowałam pierwszy raz całowałam się z moim mężem wtedy chłopakiem jak miałam z 19 lat. Teraz mam prawie 30 i będę z nim pewnie do końca życia, jak nie odpierniczy czegoś. Bo ja jestem bardzo stała w uczuciach i wierna. Co do złośliwości, mściwości, zazdrości itp to niestety ale tak..... masakra, ciągle rozpamiętuję jakieś stare fakty to mi nie daje życ. I mam bardzo bogate życie wewnętrzne- nie skupiam się na faktach życiu tu i teraz, jest tylko daleka przeszłość albo przyszłość. To bardzo niedobre w moim charakterze.

Gość niedobra ja
O właśnie Skorpiony lubią rozpamiętywać wszystko, gnębić siebie samych różnymi wspomnieniami, zamartwiać się, niekiedy nawet martwić się w młodym wieku śmiercią, myślą o śmierci dużo.

Gość babaluba
taaa ja w ogóle jestem wyjatkiem w każdej kwestii :P i nie zawsze oznacza to coś pozytywnego. A co do wypominania to mój były nadrabiał za nas dwoje wypominał tygodniami nawet jakieś pierdoły a jest wodnikiem...

Gość babaluba
niedobra ja oooj tak rozpamietywanie niestety jest nieodłaczne... :/ dlatego np nie potrafię wybaczać wyrządzonych mi krzywd i mimo że nie wypominam to siedzi wszystko we mnie w środku, więc kwestia jeszcze czy czuje potrzebę zemsty czy nie...

Gość niedobra ja
babaluba Wiem, wiem, pamiętasz wszystko bardzo dokładnie, rozpamiętujesz i sama się męczysz tym, ale nie potrafisz inaczej...

Gość niedobra ja
Chcesz link babaluba do fajnej stronki o Skorpionie tzn fajne opisy znaków tam są

Gość brzózzzka
to samo można powiedzieć o monikach a do tego dodać że to pustaki, zdziry

Gość babaluba
więc natura skorpiona nie jest tylko trudna dla otoczenia ale dla samego skorpiona też. a możesz podrzuć poczytam :)