Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjeee

Powody kompleksu wzrostu

Polecane posty

Gość wakacjeee

Co jest powodem kompleksu wzrostu?

170 cm... i mniej na wszystkich z dołu patrzysz... a dziewczynie w butach z obcasami sięgasz do ramienia.... na kafe piszą że mężczyzna zaczyna się od 180 cm... :D

Gość stańczykowski posłaniec
jeśli o mnie chodzi to nabrałem tego kompleksu w szkole średniej zakochałem sie wówczas w pewnej dziewczynie ona była wysoka (ok. 175 cm) nigdy do niej nie podszedłem i nie zagadnąłem Ją bo czułem się wobec Niej ... nikim :-( tak mi już pozostało do dzisiaj że przy każdej wyższej ode mnie dziewczynie czuję się jak śmieć dlatego wolę teraz niskie takie jak M. :-)

Gość co wy kuna z tym wzrostem
najlepiej jakby zaprogramowac ludzi, zeby wszyscy byli wzrostu lecha i jarosława...130 cm starczy :D

Gość Kabumati
Mialem podobnie, tylko ja do takiej dziewczyny podszedlem i w momencie, gdy zaczela sie do mnie przytulac, przestalem sie nia interesowac.

ja mam 1,75, moj facet 1,68 i jest czad na calego, przynajmniej nie musze podskakiwac, jak chce go pocalowac:) i ngdy nie mielismy z tym problemu:)

nie sądzę że dziewczyny zwracają na to szczególną uwagę;) zresztą nie wiem jak jest z tymi wysokimi bo ja jestem niska i mój facet też, on nie ma kompleksu, jest zadowolony że jest ode mnie wyższy o całe 2cm:P i tak nam dobrze, ja nie muszę na palcach stawać przy nim a on nie musi się schylać;]

Wysokie wydaje się (błednie) inteligentne. To jest powodem naszego strachu przed nimi (wysokimi) A prawda jest to, że facet powinien dominować... a mały jak zdominuje dużą? ;) Nie bądźmy tacy jak wysocy. Zadufani w sobie.