Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalomani

Dlaczego dla kobiet licza sie tylko faceci po studiach?

Polecane posty

Gość zalomani

bo wiekszosc kobiet jest po studiach i fajnie tak miec o czym pogadac z facetem, bo to nie chodzi o to, czego on sie tam nauczyl na tych studiach , tylko o to, ze byl na tyle ambitny, zeby pojsc na te studia i w zwiazku z tym jest oczytany, inteligentny i bardziej atrakcyjny:)

Gość Pani Justynaa
Bo same skończyły studia. A czy nie byłoby dziwnie, gdyby kobieta z wyższym wykształceniem szukała mężczyzny z wykształceniem podstawowym? Studia - studiami, ale ważniejsze dla nas jest, by mężczyzna był zaradny i potrafił się jakoś w życiu ustawić.

Gość zalomani
ale co taki gejowski prawniczek czy inny dziwkak moze wiedziec o zyciu. Jestem mechanikiem, mam prace, znam sie na samochodach jak rzadko kto i slysze od lasek ze szukaja kogos po studiach. Na co komu jakis niedorobiony intelektualista? Poza tym tyle slysze sie ze kobiety wola wysokich i przystojnych. Ja taki jestem, startowalem do takiej jednej a ta i tak wybrala jakiegos chudego i niskiego mgr.

Gość ja studiuję a mój mężczyzna
jest po zawodówce. Nie mógł z pewnych względów dalej się kształcić, może kiedyś to nadrobi ale... Ale wg mnie i każdego kto go zna jest on bardzo inteligentny, oczytany, elokwentny. Może porozmawiac na wiele tematów. To że ktoś ma niższe wykształcenie wcale go nie skrśla.

bo miala z nim o czy m gadac, poza tym taki \"niedorobiony intelektualista\" zarobi na godziwe utrzymanie rodziny i bedzie mial czas wolny zeby jeszcze z nia pobyc po pracy, a nie bedzie musial charowac 12 godzin dziennie..

kobiety chcą robic karierę bez zagladania do książek i marnowania czasu na bzdurna naukę Seks działa na każdego tak samo, bez wzgledu na IQ.

Gość Pani Justynaa
Że tak Ci się przytrafiło, to nie znaczy, że każda kobieta tak patrzy. Jeśli jesteś wysoki, przystojny i dobry w swoim fachu, to i tak szybko znajdziesz nową panią.:)

ale on marzy o wykształconej. nie wazne że gotowac nie otrafi, i zająć sie domme a obiady jada wyłacznie na mieście wydająć ostatnie jego grosze... studentka ona.

Gość dsdsdsd
e tam zalomani....najfajniejsi faceci sa po technikum:) ja studiuje i spotykalam sie juz z takim jednym nadetym bufonem..dziekuje. Wole normalnego faceta a nie niewiadomo co!