Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Themonic

moj maz nie jest polakiem

Polecane posty

Gość themonic
halo jestem.....przepraszam dziewczyny z ktorymi sie umowilam na niedziele o 8..nie bylo mnie......strasznie bylam zmeczona....padlam trupem po pracy i wstalam dopiero dzisiaj rano:(

Gość themonic
jest ktos???

Gość themonic
nikigo nie ma.......jak ktos bedzie chcial pogadac bede w czwartek bo mam wolne:))))))))kolo poludnia...Caluski

Gość w biegu przez topiki
themonic bedziesz wtedy kiedy maz ci pozwoli? wyjedziesz i nie wrocisz i slad przepadl , biedna ta twoja mama

Gość themonic
acha, zapomnialam!!!!!spotkalam w niedziele polaka,( przyp.mieszkam w Irlandii)w mojej pracy, ktory czesto do mnie przychodzi na zakupy.nie pamieta jego imienia ,bo znamy sie tylko ze sklepu.Kiedys powiedzial ze ma do wynajecia pokoj, a ja dzien wczesniej dowiedzialam sie od mojego meza ze jego bliski przyjaciel szuka pokoju na pare miesiecy.wiec gadam z kolesiem czy pokoj dalej aktualny bo mam kogos, mowie ze moj dobry znajomy bo mieszkalismy wczesniej razem, cichy itd itp. szuka pokoju, koles nie ma sprawy.....ale zadalam mu pytanie: mam nadzieje ze nie bedzie ci przeszkadzalo ze moj znajomy jest z Pakistanu a o na to: nie no co ty, ja jestem polak i polakow zniose, ale Pakistan!!!!!nigdy!!!!i przeprasza ale on myslal ze chodzi o polaka:)na koniec co najlepsze: pytam sie go czy wie ze jestem mezatka?on ze wie, to ja dale pytam:a wiesz ze moj maz jest z Pakistanu?Koles zrobil sie caly czerwony i wyszedl ze sklepu..............jaki z tego moral?????ktos mi powiedzial ze polacy nie maja uprzedzen.....acha, nie martwcie sie ja sie nie przejmuje takimi zachowaniami bo jestem przyzwyczajona, ale mnie przykro ze facet majacy jakies 25 lat, zyjac za granica jest rasista.......moze to go czegos nauczy.....

Gość themonic
takie opinie tez slyszalam:)a co powiesz na kobiety ktore sa molestowane w domu, maz je bije i sa cicho?????ja wiedzialam przed slubem za kogo wychodze za maz:)

Gość themonic
ten temat jak rzeka......nie chce nikogo przekonywac do niczego...kazdy ma wybor....

to ty bedzies plakac za dzieckiem jak je wywiezie nie ja

Gość themonic
dlaczego wpadasz...osadzasz i znikasz???????to takie latwe:)

Gość themonic
o jestes?

nie osadzam , ale tak bedzie dzieki temu malzenstwu ustawilas sie co ? tylko jakim kosztem?

Gość themonic
zeby wywiozl dziecko musi mies moja zgode a po drugie dzieci beda mialy polski paszport.a do calej azjii dzieci beda potrzebowac wize ktorej nie otrzymaja w zadnej ambasadzie bez mojej osobistej zgody:)jakby mialy paszport tatusia to beda musialy miec wize na pobyt w Irlandii,wiec ten temat rozwiazalismy juz dawno z miom mezem.

gdbys byla szczesliwa nie bylo by tego topiku , ale tak jak mowie jestes ustawiona przynajmniej no coz miej oczy otwarte zawsze pa trzymaj sie

Gość themonic
tak ustawilam sie:)wzielam za meza faceta ktory ma wielkie serce:)

tak se to tlumacz!

Gość themonic
dzieki nawet za takie slowa.....ja sie strasznie go balam na poczatku....ze wywiezie ii takie sprawy....nie wiem co bedzie za 5 lub 10 lat......zycie pokaze......ale kocham i jestem kochana a to, ze on tak rozny ode mnie......nie wazne:)mam nadzieje ze twoje zycie tez przyniesie ci wiele niespodzianek;)POZYTYWNYCH!!!!papappa

ale tu nie chodzi o rasizm czy cos takiego poprostu pracuje z tym narodem i ta mentalnosc taka inna , poprostu musisz byc czujna

Gość themonic
wiem ze musze byc czujna.......ten kraj jest bardzo zamkniety, zeby sie dostac miedzy tych ludzi trzeba wiele zrobic....jego pol rodziny przeklelo bo ja jestem biala, katoliczka itd......wedlug nich najlepsza kobieta na zone to muzulmanka, a ja nie jestem:)

wiem o tym a pamietaj ze to co powie zona a rodzina jest wiecej warte , nie daj sie wyciagnac na zaden wyjazd dla twego dobra i dziecka kiedys poczytaj gdzies w goglach na ten temat , musisz byc twarda i stanowcza zyjecie w Irlandi i koniec on wyjezdza do rodziny sam , a paszport zawsze mniej przy sobie !!!!!

Gość OOshak
ka chi foo, rozumiem, ze Ibo? ;) I jak jest? Bo ja mam chlopaka Yoruba, chicialabym sie dowiedziec cos wiecej od doswiadczonej Nigerwife ;)