Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justiiina

Ciaza + bol nerki, czy czegos..? Miał ktos

Polecane posty

Gość justiiina

2 godziny temu poczulam bol w plecach z tyłu.. po prawej stronie.. to jest tepy bol ktory promieniuje... Po oddaniu moczu jest nie do wytrzymania, ale przechodzi po 10-15 minutach.. Czy powinnam udac sie do lekarza..? zaznaczam, ze jestem w 6 miesiacu..

Gość nie cholera....
siedź i patrz tępo w monitor :-0 może samo przejdzie od czytania tych wszystkich bzdur? :-0 obawiam sie jednak że z nerki jeszcze bardziej rzuci ci sie na mózg :-0 nie wiem czy to ciąża powoduje u kobiet taką tępote czy to już wszystkie tak mają? :-0

Gość ja mialam
tylko ze w 4 miesiacu bol w plecach nie do wytrzymania chodzic nie moglam ani lezec nic. Bylo to zakazenie nerek lec czym predzej do lekarza i rob wyniki

Gość justiiina
ale wiecie... nie chce niepotrzebnie panikowac.. 3 razy mnie tak wzielo.. i przeszlo po 10 minutach.. teraz czuje sie ok..:O Moze jeszcze poczekam..:P .. hes,,.. poczekam na slonce moze padnie mi na mzog jeszcze bardziej:P

Gość nie cholera....
na mzog to już ci padło :-P zresztą twoja sprawa :-P mzog masz padnięty (cokolwiek to jest:-P) , mózg sie sypie to po co ci nerka? :-P

Gość justiiinnaa
buaha.. taki juz musz los.. okrutny.. Ty za to swiadoomie cierpisz w swojej skorze.. :P nawet nie szukajac pomocy... 🖐️