Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza1982

mam 25 lat i nigdy nie mialam chłopaka

Polecane posty

Gość Totalny kaszalot
@ Blue men Chcesz w łepetynę ? :D

Totalny kaszalot @ Blue men Chcesz w łepetynę ? -Jak to się mówi hm z ręki czy z biustu ? Na to drugie się piszę nawet z niejaką radością :D Bardzo mnie Twój ostatni post rozbawił ,masz poczucie humoru ale to już wcześniej podejrzewałem.

Gość Totalny kaszalot
@ BluMen No mam i do tego dodam że rozmowa ze mną grozi niepohamowanym opluciem monitora, wiec uważaj :))))

Totalna życzę Ci dobrej nocy i powodzenia w sprawach sercowych.Taka dziewczyna i sama, jestem mega ździwiony, musisz mieć niebotyczne wymagania względem męskiej części społeczeństwa :D Za godzinę wyjeżdżam do Niemiec na dzień lub dwa ,gardłowa sprawa.Dobranoc

Gość Totalny kaszalot
@ BluMen Dobranoc :))))

Gość Totalny kaszalot
@ młoda-25latka "Postanowiłam, że pójdę za Twoją radą do jakiegoś wizażysty, dobrego fryzjera... " No i tego się trzymaj ..... :))))))))

Wow, ledwo kilka dni mnie nie było a tu patrzę, jaka tu dyskusja się rozkręciła w tym temacie :D A propos tego co piszecie. Ja po obejrzeniu "Trinny i Susannah" stwierdzam, że piękno jest w każdej kobiecie, tylko grunt to je odpowiednio wydobyć :) I wygląd JEST ważny, ale nie musi oznaczać to że chłopak oczekuje miss. Mam kumpla (niedługo się żeni), jego narzeczona do piękności nie należy, ale on patrząc na nią widzi kobietę najpiękniejszą na świecie - tak mi kiedyś powiedział, i wierzę mu. Kocha ją jako osobę - nie jako opakowanie, ale jednocześnie podoba mu się jako kobieta. Tak to już jest. Piękno jest pojęciem względnym. Jeden nie widzi nic w danej dziewczynie, inny zobaczy w niej cud świata :)

Gość trghdgre
Ja mam 20 lat, i mialam tylko jednego chlopaka przez krotki okres czasu. Co ciekawe wcale brzydka nie jestem. Przegrałam zycie :(

trghdgre Ja mam 20 lat, i mialam tylko jednego chlopaka przez krotki okres czasu. Co ciekawe wcale brzydka nie jestem. Przegrałam zycie Masz dopiero dwadzieścia lat wiec nie załamuj się:)

Gość trghdgre
Ale jak teraz nie umiem nikogo znaleść to co dopiero póżniej. Młodsza sie nie staje :)

trghdgre A co o mnie byś powiedziała a jestem dużo starszy niż ty ale żyje nadzieja że może kiedyś to się zmieni...

I też kiedyś myślałam że jestem brzydka blablabla i dlatego nikt mnie nie chcę (chyba to gdzieś już napomknęłam bo mam deja vu ;P) Ale potem zdarzyło się, że ktoś się mną zainteresował - raz, drugi, trzeci. Niestety, nie potrafiłabym być z kimś do kogo kompletnie nie czuję żadnego pociągu (ani fizycznego ani osobowościowego ani żadnego innego). Ale. To mi pokazało, że ktoś może jednak coś we mnie widzieć. Tak jak już pisałam. Piękno jest pojęciem względnym. Każda z Was (z nas!) trafi w końcu na kogoś kto będzie widział ją jako cudowną i piękną :) [tylko że niektóre, jak ja, muszą się przełamać i pozwolić komuś na to żeby do tego serducha jakoś dotarł ;)] A, i nie uważam żeby to że kobieta chce wyglądać pięknie dla samej siebie było egoistyczne. Kobieta tak już jest stworzona. Może czuć się naprawdę kobietą kiedy czuje się piękna.

Gość Totalny kaszalot
trghdgre Ja tez jestem sama od 3 lat a juz mam 25 na karku :D No wiec głowa dio góry :D

Gość trghdgre
Michaś, nie mam pojecia co bym w takim przypadku zrobila. Jeszcze pozamartwiam sie kilka lat a potem kupie kota :D

Gość trghdgre
Kaszalot, fajnie ze ni4e jestem sama :)

20latko, młoda jesteś :) nie mów tak, że "przegrałaś życie" zycie przed tobą i nie tylko bycie z facetem nadaj mu barw :)

Gość Totalny kaszalot
Uwielbiam koty :D co wszyscy maja do tych stworzeń ? :D

Lodowa_dama Hm właśnie nie możemy się poddawać bo jeżeli stracimy wiarę w siebie to całe życie nasze runie w gruzy:) Staram się o tym nie myśleć choć cały czas jednak mam nadzieje że kiedyś to się zmieni :) Tobie życzę również by szczęście do ciebie się uśmiechnęło:)

No wiesz, że to niby domena starych panien. Stara panna z kotem :P Ale ja na to mówię: ojtam ojtam :D Lubię swojego kotka, starą panną być nie zamierzam :D

Gość trghdgre
Hehe, pomimo alergii na koty w koncu takowego kupie :D z samotności. Albo zaczne doceniac facetow ktorym sie podobam albo skoncze samotnie

No wiesz, że to niby domena starych panien. Stara panna z kotem :P Ale ja na to mówię: ojtam ojtam :D Lubię swojego kotka, starą panną być nie zamierzam :D

He trghdgre ja kota już nie muszę się zdobywać wystarczy że mam jednego ale w głowie ale jakąś kotkę bym na pewno chciał poznać ha ha ;)

Gość Totalny kaszalot
Może to zabrzmi podle, ale jak do kogoś nie czuje pociagu. To wszystkie starania z jego strony pójda niestety na marne :D

Gość trghdgre
Haha :d Michaś lovelas, kotki by chciał podrywac. Wpadne tu wieczorem jak nie wybyje gdzies potańczyć, tymczasem spadam do Silesi na jakies zakupy :)

Dziękuję, Michaś :) Może ktoś stopi to moje serducho kiedyś :D I Tobie również życzę szczęścia :) trghdgre, mój brat miał alergię na koty, już nie ma więc wiesz... :D

Gość Totalny kaszalot
@trghdgre To już chyba desperacja, być z kimś kto ci sie nie podoba :((((((