Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witam serdecznie

chciałabym mieć córeczke, los mnie nie oszczędza-samotna matka

Polecane posty

Gość witam serdecznie

chciałabym zostać szczęśliwą mamusią po raz drugi,niestety los mi nie sprzyja, jak uwierzyc, że jeszcze kiedyś się poukłada, że mój obecnie 7letni synek będzie miał rodzeństwo, nie chce,żeby był kiedyś sam. Jestem samotną matką i zanim zaufam jakiemuś facetowi....czy któraś z was też rozczarowała się pierwszym związkiem i teraz cieszy się życiem. i jest szczęsliwa? Moja energia do życia ulotniła się.

Nie załamuj się,zobaczysz że nadejcie taki dzień w ktorym poznasz kogos wartościowego i bedziesz mogła mu zaufać,kiedys myślałam podobnie jak Ty,a dziś cieszę się szczęściem ktore mogę dzielić z moim obecnym mężem ,w życiu różnie się układa my nie jestesmy w stanie przewidzieć tego jak nam się to zycie ułoży,ale nigdy nie wolno tracić nadzieji ani wiary w to że jednak istnieją faceci ktorzy widzą cos więcej niż tylko własny czubek nosa.Główka do góry jestem pewna ze i do Ciebie los się usmiechnie zyczę Ci tego z całych sił ,powodzenia.

Gość witam serdecznie
bardzo dziękuje, trudno jestzostać ze wszystkim sama mimo tego że ojciec jest i chce ale to są tylko chęci...czynów nie widać :(

a mieszkacie razem? nie znam Twojej sytuacji dokładnie więc cieżko mi coś doradzić,ale może spróbuj z nim pogadac tak otwarcie,postaw sprawe jasno,ale myślę że juz to robiłaś,jesli tak i jak mówisz nie ma efektow,to daj sobie z nim spokuj,pomyśl o sobie,idz do fryzjera zmień fryzure,kup pare fajnych ciuchów uwierz w siebie a zobaczysz ze zmiany przyjdą zanim sie obejrzysz:)