Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niania22

Wycieczka do WŁOCH - jakieś porady?

Polecane posty

W polowie czerwca chce pojechac z moim facetem do Włoch na tydzien. Chcialam sie podzielic informacjami na temat wyjazdu - moze akurat ktos bedzie mogl mi pomoc i udzielic wskazowek. Chcemy wziac pociag z Wrocławia az do Rzymu, a wyglada to tak: Wrocław, Katowice, Wieden, Wenecja i Rzym. Wszedzie przesiadki. Czy ktos jechal pociagiem do Rzymu? Czy jest to oplacalne? Ile mniej wiecej taka podroz wyniesie? Pozniej chcemy wynajac bungalowy na przedmiesiach Rzymu - wyglada to tak: http://www.booking.com/hotel/it/happy-village-camping.html?aid=306395;label=rome-vaTKN8rk10IINJR9g1oikgS530050169;sid=31bc089b328bd88854c881080c2307b6;checkin=2007-06-09;checkout=2007-06-10 Czy oplaca sie brac bungalow, niz hotel? Co o tym sadzicie? I rowniez chcemy uczestniczyc w wycieczkach po Rzymie - sa takie na stronie www.rzym.pl. Czy musze starac sie o jakies specjalne papiery, jak wiza, czy cos takiego? Moze ubezpieczenie zdrowotne? Prosze pisac o wszystkim na ten temat i dziekuje z gory.

Gość upupupup
podnosze

Gość chyba tanszy bedzie samolot
tanimi liniami bez przesiadek 🖐️

Już Ci współczuję tej podróży pociągiem. Ja dwa lata temu byłam z moim mężczyzną we Włoszech samochodem i była to naprawdę dobra decyzja. Przez 10 dni objechaliśmy połowę Włoch, zobaczyliśmy to co chcieliśmy, nie byliśmy ograniczeni bagażem, czasem i miejscem. Szczerze mówiąc - podróż pociągiem jest ostatnią na jaką bym się zdecydowała. I jeszcze te przesiadki...

A czy mozecie mi podac jakies dobre i tanie linie lotnicze? I jak jest z wiza? Nie musze miec wizy, prawda?

Gość Najlepiej będzie
na koniu , he he he