Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochajacaa

HCG-beta

Polecane posty

Gość Kochajacaa

Jakiś czas temu miałam silny krwotok z narządów rodnych. Mój ginekolog kazał mi zrobić sobie test HCG-beta, żeby sprawdzić czy nie jestem w ciąży. Wynik był:

Gość jaki bo urwało

Gość Kochajacaa
Tak miało być;-) Jakiś czas temu miałam silny krwotok z narządów rodnych. Mój ginekolog kazał mi zrobić sobie test HCG-beta, żeby sprawdzić czy nie jestem w ciąży. Wynik był:

Gość Kochajacaa
Jakiś czas temu miałam silny krwotok z narządów rodnych. Mój ginekolog kazał mi zrobić sobie test HCG-beta, żeby sprawdzić czy nie jestem w ciąży. Wynik był: 0.100 Poszłam z wynikami do lekarza i usłyszałam tylko: nie jesteś w ciąży, wszystko jest w porządku, widzimy się za 4-6 miesięcy. Czy mógł by ktoś mi powiedzieć co oznacza tak niski wynik tego testu? Strasznie mi na tym zależy, bo nie wiem o co w tym wszystkim chodzi biorąc pod uwagę(przeczytałam tak w internecie), że u zdrowej kobiety wynik powinien mieścić się w okolicach 3. Bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam

Gość -ala-
nie musisz miec dokladnie 3 u zdrowej kobiety ten wynik jest prawidlowy ja mialam nawet mniej rok pozniej zaszlam w ciaze nic sie nie martw, Twoj wynik swiadczy tylko o braku ciazy niczym innym

U kobiety nie będącej w ciąży wynik powinien być poniżej 3. Czyli normą jest zarówno wynik 0 jak i 2,99999 Twój wynik na pewno mieści się w granicach normy. Jeśli lekarz powiedział,że wszystko w porządku i masz się zgłosić dopiero za 4 miesiące to znaczy,ze nic go nie zaniepokoiło i Ty też powinnaś być spokojna. Pozdrawiam

Gość sylwana811
prosze, powiedzcie, co oznacza wynik, ktory odebralam dzisiaj: 2.47 mIU/ml, norma 0.000-1...

wynik mówi że możesz byc w ciązy.. powtórz np. jutro... i idz do gina z wynikiem...