Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiaca tesciowej

moja tesciowa mnie wkurza

Polecane posty

Gość nie lubiaca tesciowej

nie pisze co, jak po co dlaczego, tylko po prostu, ze mnie wk... i maz dzisiaj mnie wkurzyl, a bogu ducha winna tesciowa oberwala zle slowa!!!! macie tak czsami?

Gość leonardo_defeat
nie przejmuj się za mocno, większość tak ma. ino jak już ktoś ma od Ciebie oberwać, to lepiej nie za darmo. bo zbankrutujesz jak będziesz tak za darmo wszystko rozdawała.... ;>)

a moja jest ok.Nie kłapie jadaczką ,bo mój maż pokazal jej kilka razy,gdzie jest jej miejsce.Zawsze jej mówi,żeby sie nie wtrącala i nie probowala rządzic.Dociera do niej.....!!!!

Gość Ja na moją
nie narzekam, mamy dobre stosunki, zawsze pamiętam, że to jest matka mojego meża :-D

Gość Ale co to znaczy
że ciebie wkurza?

Gość Moja tesciowa
jest ok wiem, że gdybysmy potrzebowali pomocy i o to poprosimy to na pewno nam pomoże i my jej równiez Mamy bardzo dobre stosunki

Gość psychiatra radzi
ja do mojej przywykałam 5 lat obecnie jest mi bliska, ale bez przesady.

Gość A ja nie narzekam
bo nie mam powodu. A dlaczego ciebie wkurza

moja tesciowa mnie ostatnio BARDZO wkurzyla! Najpierw kilka tygodni wczesniej nalegala,zeby moj syn do niej przyjechal na dlugi weekend.A potem JEMU wyliczala ile pieniedzy przez ten czas na niego wydala. Caly czas przy nim obgadywala mnie i mojego meza 😡😡😡😡😡😡😡 Ech,nie chce sie znowu wkurzac

Gość Dziewczyno ...
Do ... a tak na marginesie Nie uwazasz, że twój maz powinien porozmawiac z matką i jej powiedziec co o tym mysli ? Na twoim miejscu na pewno bym więcej dziecka u niej nie zostawiała

Gość No własnie ...
nie chodzi o krzyki tylko rozmowę, no cóż stalo się, najgorsze jest jednak to, że teściowa nie rozumie swojego błędu ... Czy ona by byla zadowolona gdyby ktoś nastawiał wrogo jej syna przeciw niej i ją obgadywał ?