Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monachijka

CZY FACECI AZ TAK BARDZO POTRAFIA GRAC???

Polecane posty

Gość Monachijka

czy tak naprawde wcale im nie zalezy?Nie potrafie rozroznic,bo moze on tak bardzo sie maskuje...Zranila go jakas kobieta,czy jak i boi sie ponownego zranienia?Czulam sie przy nim jak bogini,wielbil mnie i kochal...do dnia kiedy wszystko gdzies ulecialo!Nie moge uwierzyc w to,ze tak szybko mija milosc lub w to,ze ktos tak idealnie potrafi grac!W imie czego mialby to robic?Cierpie strasznie,bo nadal go kocham a on...Jak niewzruszony posag!

Gość NLM**
grać? w oczach masz zawsze całą prawde ...są takie naiwniaczki które można "kupić" za kilka miłych słów , drobne prezenty i poświęcaną uwage ehhhh :)

Gość aaa...
odrazu kupic ..jest milo kiedy facet powie cieple slowo , jesli chodzi od drobne prezenty to z reguly cieszymy sie za gest bo to dla nas oznacza ze stara sie , ze mu zalezy . Jesli na poczatku jest w porzadku to dlaczego by nie chciec tej znajomosci ? a ze potem okazuje sie innym czlowiekiem to nie wyczujesz na poczatku mimo ostroznosci . Gdybysmy zawsze odtracaly faceta za drobny gest czy mile slowo nigdy nie moglbysmy byc z kims

Gość 2razyTAK
nie wiem po co ale zaczynam tracic juz nadzieje,ze potrafia kochac,chyba tylko ranic!!!

Gość soufly
no, niektórzy potrafią naprawdę świetnie grać... kręcą mnie gitarzyści:classic_cool: