Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia4563

jaki rozmiar sukni na 5 miesiac ciazy ? pomozcie

Polecane posty

Gość andzia4563

Gość zapytaj myszki24
alb o innej co z brzucholem biala suknie beda odziewac i welon hahahaha

po pierwsze dziewczyna nie powiedziala nic o kolorze! zapytala o rozmiar. Jezeli nie znasz odpowiedzi to po cholere tu weszlac? obrzucac blotem? jak mnie denerwuja takie zachowania... do autorki.. niestety nie znam rozmiaru, wczoraj bylam w salonie sukien slubnych i tam pani mierzyla... miala juz spory brzuszek. Mysle, ze jak sie udasz do takiego salonu to Ci pomoga, doradza:)

Gość do zapytaj myszki24
uważaj bo możesz nie zajść w ogóle w ciąże i jeszcze będziesz się modlić o ten brzuch!!!!!

Ja bede pod koniec 4:)najgorsze że suknie już mam bo odkupiłam i teraz to nie wiem czy mam ja poszerzać czy wybrać nową...nie wiem...

Jestem drobną kobietką wiec może nie bedzie tak strasznie widać:)u niektórch kobiet do 6 nie widać że sa w ciąży:)

mnie pojawil sie4 brzuszek jak skonczylam 7m-c,wiec dopiero wtedy zmienilam rozmiar ubran. do slubu jednak z brzuszkiem nie szłam-misio juz byl na swiecie i mial 10 m-cy :-)

O Aniu a jesteś drobnej postury czy nie...ja mam 160 cm.wzrostu i ważę ok.50 kg.ciekawa jestem od czego to zależy...

Też miałam plan żeby z brzuszkiem nie iść bo ślub planowaliśmy od ponad roku...ale co zrobisz:)

my w ogole nie planowalismy slubu,zylo nam sie dobrze bez. swiadomie tez zaplanowalismy dziecko.zblizaly sie chrzciny synka i jakos tak wyszlo ze wzielismy jednoczesnie slub. ja mam 157cm i 48kg.juz nie moglam doczekac sie brzusia,ale pojawil sie pozno.jednak rosl i rosl bardzo szybko!nie bylam gruba pod koniec ciazy,maly wazyl 3200g,56cm dlugi.a ja przytylam w sumie 10kg. czyli przez 2m-ce 10kg,z tygodnia na tydzien waga rosla.ach.... jak to bylo dawno!moj synek wkrotce skonczy 2latka :-)

jesli chodzi o rozmiar sukni to najlepiej szyc wtedy odbierzesz suknie na kilka dni przed slubem i jet idealnie szyta ja szyje i teraz mam przymiarki krwacowa z bełchatowa jak blisko to dam namiary