Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagudbiona

powiedzcie mi czy u ginekologa robi wam sie mokro z podniecenia?

Polecane posty

Gość zagudbiona

:( wstydze sie z tego powodu isc, wydaje mi sie, ze zrobie sie mokra, i na nic tutaj to ze to pewnie bedzie jakis postarzaly facet w gumowych rekawicach, zrobie sie i juz, szybko sie podniecam, no nie wiem, czy on jakos dziwnie na to zareaguje ? prosze o wpisy.

Gość jagooo
nie raczej nie

Gość zagudbiona
ani troche :O ? to ja tym bardziej nie pijde, nigdy nie bylam, ale wiem ze smi sie zrobi troche mokro w momencie sciagniecia majtek, od zawsze tak mam 😭

Gość tez tak mam.......
i przez to nigdy nie bylam.......

Gość plociuch
to dobrze ze ci sie mokro zrobi latwiej bedzie mu wsadzic lape:D na sucho to by bolalo a tak poza tym lekarz sie nie zdziwi bo to calkiem normalne i naturalne a badac sie trzeba ,nie raz podczas okresu tez bada ,wielkie mi co....

Gość jagooo
ani troche..

Gość zagudbiona
a mam pytanie, jak sie idzie pierwszy raz to on sie pyta, czy juz sie bylo :O ? kiedys?

Gość owszem...
...pyta:o no i pyta tez o date ostatniej miesiączki, no i kiedy zaczęłaś miesiączkowac , no i jak obfite te miesiączki są?:o i wiele, wiele innych pytan zadaje:o

Gość zagudbiona
no wiec jak ja mu powiem ze bylam, ale tamten nie dotykal mnie Tam tylko po brzychu ponaciskal i stwierdzil ze mam zapalenie przydatek, zapisal leki i tyle bylo z calej wizyty, to teraz te potraktuje jako pierwsza i co mi zaleci, jakies przegladowe badania czy co :) ?

Gość owszem...
to teraz ten na bank zrobi badanie wziernikiem:D

Gość bądź na czasie
Zawsze możesz powiedzieć, że masz problem z dużą ilością wydzieliny.:)

Gość zagudbiona
wole nie wiedziec co to jest i jak wyglada....chyba. zreszta mnie to tylko ta wilgoc przeraza, no i taka stara juz jestem, wypadalo by pojsc 😭

Gość owszem...
no nie wiem jak można nie chodzić do gina w dzisiejszych czasach:o zmuś sie i pójdź-przecież to Twoje zdrowie-wiesz ile rocznie kobiet umiera na raka szyjki macicy?:o

Gość jjakaaaa
Jezu, laska, przecież to stres i obciach, jak ci się może zrobić mokro????? Zrobi ci się mokro, jak ci gwałciciel ściągnie majtki albo jak cie będzie podglądał zboczeniem w publicznej toalecie (też ściągasz majtki)??? Co za idiotka. Wiesz co, skup się na tym, że nie byłaś od dawna, więc może się okazać, że masz raka szyjki macicy albo nadżerkę wielką jak księżyc, to ci się od razu przestanie robić mokro. Naprawdę, jak czytam to forum, to oczy mi się otwierają ze zdziwienia na poziom debilizmu wśród osób płci żeńskiej chodzących po ulicach.

Gość jjakaaaa
Wybraź sobie jeszcze, że to jest cholernie nieprzyjemne i boli, zwłaszcza jak gniecie cię palcem i uciska brzuch. Ja się zawsze kurczę na tym fotelu.

Gość zagudbiona
nie moge miec raka szyjki bo nie uprawiam seksu, no i co ze wstyd i obciach, jakbys chciala wiedziec to gwalconym kobietom tez sie pochwa zwilza, inaczej uleglaby rozerwaniu, to reakcja nie do konca swiadoma, nawet jak zaczniejsz ogladac filmy zoofilskie to ci sie cipka zrobi mokra !!!!!!! akurat tamtem mnie uciskal na brzuchu tylko i juz mi bylo mokro i co mam zorbic ! tak mam i juz !

Gość owszem...
ale rak szyjki nie robi sie od uprawiania seksu:D

Gość zagudbiona
wirus sie tak przenosi, raka wywoluje wirus hpv a ten sie przenosi przez kontakty seksualne. nawet grzybicy ani zadnej infekcji nigdy nie mialam, tylko to nieszczesne zapalanie, od przedzwigniecia sie. wiem ze musze isc :O

Gość owszem...
zapalenie od przedźwignięcia się:D leże i kwiczę:D :p chyba se browara otworzę:D

Gość owszem...
a co to opuchliny?:D sorry, ale jestem pod wrażeniem:D

nie wiem jak moze cie to podniecac... hymm... po pierwsze moja ginekolog jest kobieta (teoretycznie) po drugie ma ze sto lat a po trzecie jest to dla mnie tak nie przyjemne ze mnie to nie moze podniecic... moze powiedz do jakiego chodzisz to tez tam zaczne:):) haha

Gość zagudbiona
moze jestem nimfomanka zakamuflowana :O :classic_cool:

Gość Yenniffer
To ja Wam powiem przy okazji, skoro mówimy o ginekologu, co ostatnio mi się przydarzyło na wizycie.Lezałam juz sobie wyluzowana na samolocie z plastikowym wziernikiem w pipce, lekarz miedzy moimi nogami, a tu nagle jak nie kiche, że aż wdziernik wyskoczył ze mnie z predkościa światła i pukną doktorka w czoło:D

Gość Yenniffer
miało być kichne:D cały czas jak sobie o tym przypomne to kwicze:D

Gość zagudbiona
Yenifer o maj god :D :O :D:D i nastepnym razem idziesz znowo do niego :P ?

Gość owszem...
Yennifer>>>dobre:D a co mogło spowodować to kichnięcie? zapach z Twojej wyluzowanej?:p bez urazy:p

Gość Yenniffer
No pewnie, że ide do niego, mój doktorek ma poczucie humoru naszczęście i poza tym, że strzeliłam buraka zakończyło się śmiechem:D powiedział, że targnełam na jego życie:D:D:D o zapachu z wyluzowanej nie było mowy, wyszorowałam ją porządnie przed:D poprostu jak mnie w nosie zakręci to nie ma bata, musze kichnąć a jak się od tego powstrzymuje to robie to z większa siłą:D:D:D

Gość owszem...
no to masz niezłą kichaczkę:D i zazdroszczę Ci gina-mój jest ponury, stary i nadęty:o