Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

czy to oznacza że się nie dowiem

Polecane posty

Gość heloł
? anybody there?

Gość łączenie
Koniecznie chcesz by ktos cie przelecial po calosci? Moze byc nawet moderator? :O

Gość czemu nie
? jak moderator dobry w te klocki jest, to czemu by nie?

Gość niezalogowany
Chcesz się dowiedzieć po ilu zbędnie założonych tematach dostaniesz bana?

Prawda Musztarda? Ja już na początku mego bytowania na f8 tak gadałam, to nikt mnie nie słuchał.

Gość Atak z boku
Przestań już się mazać "Zośka" . Jak wkoło o tym samym to na pewno poleci.

Ej Musztarda, no widzisz, nie dowiem się po ilu \"zbędnie założonych topikach\" dostanę bana, może TY wiesz, co?

Więc odpowiadam - jeszcze jeden taki temat i żegnamy🖐️ Jeśli faktyczie chcesz się czegoś dowiedzieć to w dziale redakcja jest taki temat \"pytanie do moderatora\" napisz pytanie jak będzie osoba która powinna odpowiedzieć to dostaniesz odpowiedź.

Mazać? Atak, no co ty, przecież topik ma za zadanie być wkoło o tym samym. Jak się nagle i nieoczekiwanie zmienia temat, to obraza jest majestatu, że ktoś temat zmienił. Poza tym, czym się może różnić mój topik od innych topików w kwestii merytorycznej. Widzę tu pewne niekonsekwencje.

Moim skromnym zdaniem moderator nie stosuje się do żadnych zasad, lub po prostu ustala je na poczekaniu. Czyli co, jeśli jest za dużo topików, to nie daje się ich kontrolować? Już nie napiszę moderować, bo moderatorstwo to odbywa się wg. określonych reguł. A tu reguł brak.

Co jeszcze mogę dodać, parametry techniczne nie pozwalają na normalne funkcjonowanie tego forum? W obecnym topiku nikogo nie obrażam nawet, więc?

VZośkaV -> wypisz tu wreszcie wreszcie co Cię boli. Ale popieraj przykładami by nie być gołosłowną.

no to tak: 1. chamstwo - w stosunku do pomarańczowych i w stosunku do czarnych, dla chama bez różnicy, wyżywanie się chyba nie powinno mieć miejsca na forum, przynajmniej tak ja uważam 2. kasowanie topików - w jakim celu? ludzie mają takie tematy jakie mają i na takie chcą rozmawiać, dlaczego im to uniemożliwiać? 3. kasowanie - tylko jeśli są obraźliwe i to najlepiej nie całe topiki tylko pojedyncze posty, mogłabym napisać taki pościk, ale po co, wiadomo jak one wyglądają, obrażają mniejszości, czy większości. 4. chamski podszyw - po co to? dla zabawy? patrz punkt 1.

Gość heloł
? anybody there?

W sumie nie powinnam się dziwić, że mój topik jest jak mówienie do ściany, znaczy na tej grupie forów interesowała mnie jedna rzecz, no i mam jasność. Tak po prawdziwości, to ani nie jest to forum dla mnie, ani ja dla forum, ale co jak co, to najwięcej patologii znajduję na forach polskich, no mam to szczęście że znam angielski, więc mogę sobie buszować po większości forów świata. Przynajmniej porównanie mam. To jest przykre co się z tą Polską dzieje.

Gość Atak z boku
Życie to nie bajka jeśli ma być to wiarygodne forum musi być też miejsce dla jak ty to określasz chamstwa. Nie można wiecznie lizać się po dupach. Co do kasowanie tematów i tak po góra 30 poście główny temat i tak ucieka gdzieś w zapomnienie a kolejne wpisy to tylko kółko wzajemnej adoracji. Co do podszywów piszesz na czarno w czym problem. Ja bardziej powinienem się tego obawiać ale leję na to.

Gość Atak z boku
Już chciałem dać jako przykład temat "pissing..." ale on widać trzyma się całkiem nieźle :-)

Nie, życie to nie bajka, ale skoro jest jakiś tam regulamin forum i kasuje się topiki, które nikogo nie obrażają... Toleruje się chamstwo? Wobec czego? Chcesz to nazwać mniejszością którą się dyskryminuje może? Trzeba odróżniać prawo od bezprawia, bezprawiem jest obrażanie kogoś, a takie spotyka się tu np. podszywy: obraźliwe, szkalujące itd. Atak, ty chyba nie widzisz różnicy czym moderacja jest, a czym NIE jest. Tutaj widzę po prostu nadużycia, działanie pod osłoną moderacji służące własnym partykularnym celom - co ma się nijak do idei GRUPY. I co z tego że ludzie nie zaglądają często na stare topiki? To jest ich własny wybór, czy zaglądają tam, czy nie. Ty sam, obawiaj się, lub nie, czego chcesz - twoim wyborem jest czy piszesz na czarno, czy pomarańczowo i z jakich powodów. To jest tylko wybór. Obrażanie i chamstwo to coś zupełnie innego. To że obraźliwy podszyw na pomarańczowo jest prosty w wykonaniu to chyba wiedzą wszyscy. Musztarda - Polskę macie taka jaką chcecie mieć, czyż nie? Ja nie muszę się w nikogo zabawiać, wierz mi, wystarczy, że zabawiam się w siebie. Polskę dawno opuściłam, własny wybór, rzadko tam zaglądam, ale obserwuję sobie z boku... i to co widzę przykre jest. Ja nawet nei mam u siebie Polaków znajomych, tylko jedną osobę, z innymi nie spotykam się, z powodów mnie znanych jak: chamstwo, nietolerancja, służalczość, niskie poczucie własnej wartości, zawiść, zazdrość. Dopiero poza Polską można zauważyć jaka ona jest. A Lis dosyć długo poza Polską mieszkał a propos.

Gość Atak z boku
Wow widzę "Zośka" że bardzo poważnie to traktujesz może zbyt poważnie doszukując się tu jakiegoś spisku. Za bardzo nie rozumiem co masz na myśli pisząc o GRUPIE ?

a czy ja się przeciwko czemuś buntuję? Musztarda!!! Nie tędy droga! To forum jest takie, bo kilka osób jest takich i je współtworzy!!! jednostki! taka jest różnica! To nie ja jestem tą jednostką! Ja z niczym nie walczę, zapytano mnie, więc odpowiedziałam co mi leży na wątrobie. To ty mi zwróciłaś uwagę: zniesiesz? Jeszcze przed porzadnym rozwinięciem topiku. Tak zniosę i rozwinęłam topik. Widzisz? Ty nie chcesz o tym dyskutować, bo co, bana dostaniesz? To siedź cicho... Ja tam mogę bana dostać, nie przeraża mnie to :)

No i cool, ja nie rozważam kwestii polityczno-ustrojowych tylko kładę nacisk na społeczne. That\'s all.

Na wszystkie pytania mam jedną odpowiedź - kasujemy to co jesteśmy w stanie.Nie jesteśmy w stanie czytać wszystkiego.Widzisz chamskie posty wklej na śmietnik to będa skasowane. Czasami jeśli ktoś ma 90% chamskich postów lub tematów to kasujemy calość jego twórczości w ostatnim czasie, więc może się tak zdarzyć iż kilka \"niewinnych postów\" również zostanie usuniętych ale to nie nasza wina że mamy narzędzia jakie mamy;) Tobie nie przeszkadzają jakieś tematy ale weź pod uwagę że mogą przeszkadzać innym,co kilka dni dostajemy maile oburzonych osób że coś się pojawia na forum a nie powinno jak np. temat \"bądźmy nadzy\". Poza tym sama zakładasz na erotycznym temat nie majacy nic wspólnego z erotyką w sumei to nie wiadomo o co Ci chodzi i co chcesz sie dowiedzieć, a potem będziesz marudzić że został usuniety.