Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjolka

sex po pijaku

Polecane posty

Gość patrycjolka

Jak jestem pijana to łatwo mnie przelecieć. Też tak macie dziewczyny ? ? ?

Gość patrycjolka
Ostatnio po pijaku przeleciałam gźwignię zmiany biegów w autobusie linii . Kierowca był nieco zaskoczony, ale miałam skasowany bilet i nie miał się do czego przyczepić :)

Gość NIGDY W ZYCIU -nie
DURNA jakas jestes czy chora ? a może teraz też się nawaliłaś ???

Mam swoje zdanie na ten temat, ale nie chce nikomu ublizac. W kazdym badz razie, jesli po trzezwemu za nic w swiecie na imprezie byc nie chciala , sry za wyrazenie, sie przebzykac, tzn,ze po pijaku tez tego nei zrobisz. Tu dziala podswiadomosc moralna. To zalezy gdzie masz hamulce, kochana. Owszem, po %%% mamy wieksza ochote na seks i ogolnie "przyplyw milosci", ale to,ze po pijaku.. to nie jest wytlumaczenie. I jest zasadnicza roznica miedzy "jestem wtedy latwiejsza" a "jestem wtedy latwa".

Durny stereotyp. To zalezy od kobiety. Ale wy faceci tez po pijaku nie grzeszycie rozsadkiem.

wszystko zależy od stopnia upojenia bzykanie zombi nie należny do przyjemnych

Nie zamierzam sie z Toba sprzeczac, bo jesli masz swoje racje to i tak Cie nie przekonam. Ale badz co badz jestem kobieta i WIEM, ze wszystko tkwi w moralach, nie procentach.

bardziej w kulturze picia jeden pije towarzysko inny rozrywkowo inny dla odwagi inny dla resetu inny dla upodlenia a na rozweselenie zagadka co mają wspólnego matiz i pijana kobieta

Ja np kiedy mam chec po % to mezowi nie daje spokoju ale sa dni ze po prostu nie mam ochoty a jak jestem w tedy po % to nie dam sie dotknac nawet jak spie maz nie ma szans zeby sie dobrac....

Gość Pijący Andżin San
Pij, pij, będziesz łatwiejsza ;)