Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_16 ...

Oddam się za telewizor ... Ktoś chętny ??? - PONAWIAM

Polecane posty

Gość Ona_16 ...

Rodzice mnie wkurzyli, bo mieli mi go kupić, a w końcu nic z tego nie wyszło :( Chętni zostawcie maile, w grę wchodzi cała noc. Odbiorę w godzinach 15:00 - 17:00 (ja już w domu, starzy jeszcze w pracy). Chodzi o ten sprzęt: http://tnij.org/z93 Co do "zapłaty", możemy to załatwić w nocy z piątku na sobotę, lub z soboty na niedzielę (niby, że impreza z koleżankami ;) ). O mnie: brunetka, 168 cm wzrostu, 53 kg, mały biust, ale reszta jak najbardziej w porządku ;) Czekam :) 😘

Gość alez ty
jestes jebnieta:) jezeli nie jestes dorosla prowokatorka to musisz byc naprawde poprabana, a jak jestes to... dziwne rzeczy cie kreca:) przyjmijmy jednak ze jestes 16latka- idz sie powiesic bo jak juz teraz z ciebie taka qrwa to lepiej skonczyc ze soba teraz niz zdychac na aids np za dwa lata. jak juz pewnie zauwazylas na forum dla kobiet ciezko o zainteresownych pedofili, poszukaj innej stronki. sadze jednak ze jestes dorosla(y) i tez pojebana(ny) skoro takie dziwne zabawy sobie urzadzasz.

ona 16 czekaj do 18-stki i idź tańczyć. Zarobisz 10tysiaków miesięcznie. Tylko dbaj o swoje ciało, byś miała co pokazać.

Gość pytam 009
ja mysle, ze to prowokacja Przyznam, ze w sumie calkiem fajna prowokacja:) Sam tez lubie takie urzadzac ale sek w tym zeby prowokacje zrobic tak aby ludziska sie nabraly...a to nie zawsze takie proste. W sumie prowokacja ma tez na celu, przynajmniej w moim przypadku pewnie nikt tego nie czyta:( no wiec w moim przypadku, zeby wybadac ludzi, innymi slowy, zeby jednak poznac ich opinie na temacisko ktore powstalo w mojej glowie:) hm ta podchodzimy do tego jako do prowokacji, bo wydaje sie to nierealne ale w sumie czasem sie tak zdarza, tyle ze chyba nie na kafeterii dziewczyna szuka wtedy faceta, ponoc w centrach handlowych tam w sumie dziewczyna taka ma okazje przynajmniej przyjzec sie facetowi a nie tak umawiac sie w ciemno nie wiadomo z kim... dobra po co ja to pisze, i tak wiadomo ze to prowokacja ale w sumie... skoro tak to prowokatorka musi byc fajna osoba hej prowokatorko:) pogadamy?:) lubie takie jak Ty:)

Gość Ona _16...
daj gg

Gość pytam 009
ja mam dac gg hm z przyjemnoscia bym dal ale niestety w tej chwili nie moge bo mi ono nie dziala....nie bede wchodzil w szczegoly..pewnie myslisz ze krece ale tak nie jest:) nie mozemy pogadac tutaj? choc troszke?

Gość Ona _16...
ile masz latek,że tak przejde do meritum sprawy ,i skąd przybywasz

Gość pytam 009
dam ci maila

Gość pytam 009
s.p.i.e.r.d.a.l.a.j@szlaufie.pl

Gość Ona _16...
ok

Gość pytam 009
oczywusci ten mail to nie ja podawalem lat mam twenty two a przybywam gdzies z polski:) w sumie juz stracilem nadzieje ze sie jesdnak odezwiesz i chcialem powiedziec ze chyba ta rozmowa nie ma sensu no ale sie odezwalas;) hm kurcze w sumie wlasnie rozmowy przez internet serio wydaja mi sie bez sensu, sens taka rozmowa ma wtedy kiedy mozna sie czegos ciekawego dowiedziec ale w sumie i tak milej sie tego dowiedziec na zywo ale wracajac do tematu pewnie nie przyznasz sie do bycia prowokatorka czy moze jednak?:)

Gość Ona _16...
jestem stoolejem z f 23 :P

Gość Ona _16...
prowokuje na różnych płaszczyznach,interpretuj to jak chcesz:) i przyznaje się szczerze lubie drobne prowokacje,jestem odważna i z chęcią czerpie przyjemności

Gość pytam 009
ta dobrze ze nie podchodze do rozmow w necie tak jak kiedys:)

Gość Ona _16...
tzn.

Gość Ona _16...
a jak masz na imie,

Gość justforfun
oddam sie za wklad do dlugopisu, oferty prosze pisac na adrea polskiej ambasady w kolonii.

Gość Ale obłuda.....
ten TV kosztuje 1200 zł. każda babka z forum by się za niego oddała, a teraz udają porządne :D

Gość a ja nie ogladam telewizjiP
a moj ukochany zarabia tyle ze moglby mi kupic 10takich w miesiacu a ja sama za swoja wyplate moglabym kupic sobie4. mysle wiec ze mogac miec 14takich telewizorow i nie qrwiac sie przy tym nieuzasadniona staje sie twoja opinia o prowadzeniu sie kobiet na kafeterii. dziwka trafi sie wszedzie tak samo jak i sfrustrowany koniobijca ktory nie zaznal nigdy sexu i w zwiazku tym broni sie przed mysla o sym jalowym pozyciu tlumaczac sobie ze kobiety sa tego niewarte. raczka i necik wystarcza... masz racje:P

Gość darek wlkp
ona daj mi gg swoje

Gość Ona _16...
dareczku a o czym chcesz rozmawiać?

Gość ok ale co powiesz
rofdzicom ze skad wzielas kase? oj ja tez ztak robilam a potem musialam ostro sciemniac

Gość Ona _16...
już ja coś wymyśle ,spokojnie;)

Gość darek wlkp
o ubiciu interesu z toba

Gość Ona _16...
ok ,myśle o telewizorze LCD LG 42LC2RR Z funkcją nagrywania na 80GB HDD,matrycą wysokiej rozdzielczości (1366x786) o przekątnej obrazu 42 cale

Gość Ona _16...
zmieniłam zdanie LCD Sharp LC-46XD1F rozdzielczość1920x1080 Jasność 450 cd/m2 Podwyższony kontrast 2000:1 Dynamiczna stopa kontrastu 10000:1

Gość Ona _16...
ponawiam nie ma chętnego pana;) a już myślałam ,że nowe cacko będzie stało w moim pokoju:(

Gość Ona_16...
No dobrze, obniżam cenę, oddam się za telewizorek chiński czarno biały z supermarketu, taki za 69 zł...

Gość pele1317
cześć. odezwij się