Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek z uczuciem

Kobieta mnie chce zostawic

Polecane posty

Gość Maciek z uczuciem

uwaza ze zasługuje na kogos lepszego a ja chce walczyc o Nią bo ją KOCHAM To jest najgorsze co mozna słyszec od Kobiety Jak walczyc o uczucie

po prostu o nią walcz... nie ma nic gorszego niz obojetnosc... ona pomysli ze ci nie zalezyi sobie tymbardziej odpusci... powodzenia

Gość też tak mu mówiłam
jak sie rozstawałam, ale my ciągle sie kłóciliśmy i to prawie zawsze z mojej winy, on oczywiscie mówił ze chce byc ze mna nadal i takie tam, ale czy to miało sens... jak juz kłocilismy sie jak ... to co by było później

Gość Maciek z uczuciem
my sie nie kłócimy (moze czasem ale to przez niedopowiedzenia) wiec tez mysle ze nalezaloby walczyc ale nie jestem pewwien czy na siłe sie kogos zatrzyma

Gość Maciek z uczuciem
problem jest tego typu ze to Nią kieruje tez przyjaciółka która nie ma chłopaka :( i uwaza mnie ze nie jestem dla niej a wydaje mi sie ze nie chce aby została sama jak my sie bardzo zblizymy

nie ma nic gorszego dla kobiety niż facet płaszczący się u jej stóp i proszący o pozostanie z nim kobieta takim frajerem pogardzi

Gość też tak mu mówiłam
hmm no to nie zazdroszcze, może pogadaj z ta jej kolezanką..

Gość Maciek z uczuciem
nie jestem frajerem i nie płaszcze sie moze dlatego ze nie okazuje do konca swoich uczuc tak uwaza

Gość zabita
coz, stanczyk ma racje. kazdy normalny facet zamiast wyplakiwac sie na babskim forum po prostu poszedlby sie zalac z kumplami i tyle.

Gość Maciek z uczuciem
Zapic i zapomniec nic z tego Miłość jest silniejsza - jak wiecie co to takiego

a jakie sa dokladnie jej powody? tzn w czym wedlug niej ty jestes gorszy od potencjalnego nowego? okreslila to?

stanczyk nie ma racji. wedlug mnie po prostu chce wykorzystac Macka do swojej wiecznej walki z kobietami

Gość aaataka
Maciek .. ja bym Ci radzila, ze bys walczyl jak kochasz. Kobieta naprawde dopiero wtedy widzi czy komus zalezy czy nie. Mialam taką sytuacje i zostałam "dziękuje Bogu z tym facetem bo wiedział czego chce..wiedział ze chce mnie i to było dla mnie najwazniejsze na świecie. Moze ta dziewczyna czegoś od Ciebie oczekuje,a Tobie nawet nie przyzło to do głowy...no chyba ze sama nie wie czego chce i nic do cibie tak naprawde nie czula..jesli nie wyjdzie nie byla Ciebie warta

Gość ja bym walczyla o swojego
faceta zeby nie wiem co. lacznie z porzadnym nastraszeniem konkurencji

Gość Maciek z uczuciem
ale nie ma chyba konkurencji tylko ze ona zawsze mnie uwaza za lepszego i mysli ze mnie krzywdzi bo uwaza ze jest leniwa a ja tak nie uwazam o nie j i to mysle ze załuguje na mnie i musze jej to przekazac

Gość Maciek z uczuciem
problem sie pojawia chyba z jej bylym chłopakiem bo on jak sie zorientował ze ma Kogos wydzwania do niej i ja przekonuje

sadzilam ze to ty na nia nie zaslugujesz... dziwna sprawa. musisz podbudowac w niej samoocene, zmniejszyc samokrytyke i zachecic do walki z lenistwem jesli to jest jej glownym problemem. wazne zebys pokazal jej ze ja kochasz i akceptujesz taka jak jest i nie bedziesz szczesliwy z inna, naweg zeby ta inna bylaby od niej w czyms lepsza

Gość taka jedna smutna i wsciekla
pewnie zachowujesz sie jak taki dzieciak....ciepla klucha pewnie :o a to najgorsze co moze byc dla kobiety....

Gość Maciek z uczuciem
problem w tym ze nie za bardzo wiem jak a zmuszac jej nie chce bo ja Kocham Wsparcie miałbym w jej rodzicach bo mnie bardzo lubia ale nie chce ich w to mieszac :(

Gość Maciek z uczuciem
nie jestem ciepła klucha bo na brak kobiet nie narzekam ale jak sie kogos Kocha to nie maja one znaczenia wiec przemysl to co piszesz bo po nicku to wiedze ze to jest wyraz buntu

Gość takie są kobiety
22:20 też, ale.. czesto jest tak, że przyjaciolka sama ma chętkę na niego i dlatego robi wzystko by ona z nim nie była

Gość Maciek z uczuciem
nie jestem ciepła klucha bo na brak kobiet nie narzekam ale jak sie kogos Kocha to nie maja one znaczenia wiec przemysl to co piszesz bo po nicku to wiedze ze to jest wyraz buntu

widzisz sa dwa wyjscia. albo siedziec prosic, przekonywac, albo trzasnoc drzwiami. taki sposob tez moze byc dobry. moze ona potrzebuje takiego kopniaka zeby poukladac priorytety w zyciu.

Gość Maciek z uczuciem
Jak wybiore druga opcje i odejdzie bezpowotnie

Gość Maciek z uczuciem
To tylko gratulacje Twojej głupoty jak ja teraz oceniasz. Róznica jest taka ze wiem co to Miłość, ze uszczesliwia człowieka

Póść ją luzem :) Jak od innego dostanie po tyłku,to wróci w podskokach,a wtedy Ty będziesz panem sytuacji :)

Gość oorszula
Faceci co wy mu radzicie. Chłopak chce walczyc o Miłość a wy mu kazecie "Daj sobie spokój" Maciuś jak ją naprawde Kochasz to Cie nie zostawi