Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky strike///...

uczucia w rytm muzyki

Polecane posty

Gość taka jedna.....
to jedna z nich całkiem świeża ;)

Gość wstyd sie przyznac
ale mnie gust muzyczny tak latwo sie nie zmienia i bardzo czesto bywalo tak, ze to ja narzucalam go moim facetom;):P lucky...🖐️nie zwracam sie do Ciebie po czarnym nicku, bo zostal przejety przez kogos innego:D

jakbys nie udawała kogos kim nie jesteś ,to bys nie przejęła :P

Gość wstyd sie przyznac
hm...tak sie sklada, ze to bylo do lucky'ego... zreszta sam zainteresowany wiedzial, kim bylam, a kim nie, a haslo bylo ogolnodostepne, wiec w tym przypadku wszelkie oskarzenia sa bezpodstawne:P juz nie pierwszy raz oskarzasz mnie o cos, czego nie zrobilam widze ze sprawia Ci to wyjatkowa przyjemnosc, ale mozesz robic co chcesz...na szczescie nie mam z Toba za duzo do czynienia... proponuje znalezc sobie innego kozla ofiarnego:P

jasne :D tylko winni się tłumaczą :P

Gość wstyd sie przyznac
mam sie nie tlumaczyc? sama chyba nie wiesz, o co prosisz;) moze niech sie na ten temat wypowie sam zainteresowany:P tyle, ze teraz chyba spi, wiec stanie sie to nastepnym razem, zeby nie bylo watpliwosci;) swoja droga, to czy Ty naprawde wiesz wszystko, co sie tu dzieje, czy tylko ja odnosze takie wrazenie:D?

powiedz jeszcze ,ze te wpisy to tez nie Ty : phi phi phiiiiiiii 02:26 pomarli czy co

Gość wstyd sie przyznac
tlumaczyc sie nie bede bo i tak mi nie uwierzysz:P ale zawsze mozesz sie spytac moderatora;)

Gość wstyd sie przyznac
skoro juz mam sie tlumaczyc, to powiem tylko, ze tamte wpisy byly po pijaku a po pijaku sie nie liczy:P poza tym nie bylo w nich nic chamskiego...dobranoc tylko mowilam...to raczej Ty wyskoczylas, ze pomaranczki wypad:P nie musisz sie niczego obawiac, bo dwa razy nie trzeba mi powtarzac;) dobranoc🖐️

Gość pomaranczki som gupie

Gość wstyd sie przyznac
...napisal ten, co sie wpisal na pomaranczowo:P:D:D

i to jest nie Twoje co ? : wiem że do mnie nie było nie krzywię już no to...miłego dnia Nie obchodzi mnie w jakim stanie piszesz :P Jestes marną podróbą i tyle !!!! Po co to robisz:O ?

Gość wstyd sie przyznac
wbrew temu, co myslisz, nikogo nie podrabialam, ale pisalam za siebie:o p.s. myslisz, ze milo mi bylo, jak mnie podejrzewalas o bycia amatorka uryny:o? tamtych slow nigdy Ci nie zapomne:P

Gość wstyd sie przyznac
zreszta gdybym to byla rzeczywiscie ja, to bym dostala bana nawet na pomaranczki zreszta wpisy tamtej osoby zostaly usuniete..nie wiem dokladnie, co tam bylo, bo nie bylo mnie wtedy na forum... wiem tylko, ze ta osoba niezle sie pode mnie podszywala...jakim cudem wiec moje wpisy by zostaly? jak nie wierzysz, to spytaj moderatorow:P bo inaczej sie nie dowiesz, kto mowi prawde:P

nie ma bana na pomaranczki :P

Gość wstyd sie przyznac
zle sie wyrazilam chodzilo mi o to, ze wpisy takich niegrzecznych pomaranczek sa regularnie kasowane, a moje zostaja p.s. ja sie juz nawet w podszywy nie zabawiam...rzadko tu przebywam i jesli juz to grzeczna jestem:P jeszcze raz prosze, zebys spytala moderatorow skoro mi nie wierzysz:P

Gość wstyd sie przyznac
no dobra...przyznam sie, ze kilka dni temu podszylam sie pod beznadziejna osobe... wiecej grzechow nie pamietam:P

te ostatnie wpisy nie były niegrzeczne i tylko dlatego zostały :P Wszystkie inne sa skasowane :D Generalnie chodzi o to ,ze piszesz nie w swoim stylu .Podrabiasz !!!!!!

Gość wstyd sie przyznac
a Ty widze dalej swoje:D naprawde proponuje spytac kogos, kto wie lepiej;) nie mam juz nic do ukrycia, a nawet przyznalam sie do swoich grzechow, co mnie naprawde sporo kosztowalo:D a Ty mi dalej nie wierzysz:P powiem tylko, ze tamta osoba podszywala sie pode mnie tez na innym topicku kilka dni temu, a te podszywy zostaly wykasowane nawet bez mojej interwencji:P p.s. ja pisze zawsze za siebie, wiec wiekszosc osob i tak wie, ze ja to ja:P

teraz piszesz w swoim stylu :P , ale nie zawsze tak jest i dobrze o tym wiesz ,bo 3 osoby wzięly Cię za mnie ,więc nie przeginaj !

Gość wstyd sie przyznac
nie wziely mnie za Ciebie, tylko za inna osobe:P nie chce tu wymieniac Jej nicka, zeby nie bylo, ze kogos obgaduje;) poza tym zawsze zaprzeczalam jakobym Nia byla niestety takie sa juz uroki pisania na pomaranczowo...

mam Ci wkleić :P ?

Gość wstyd sie przyznac
jak chcesz to wklejaj, bo prawde mowiac nie bardzo pamietam:o w koncu nadeszla chwila prawdy:P

Gość wstyd sie przyznac
doczytam juz kiedy indziej, bo zaraz wychodze nie ma chyba juz sensu zyczyc dobrej nocy;) milego dnia🖐️

Gość lucky strike///...
gdybyście mogły kontynuować kłótnię to byłoby mi bardzo miło:D-więcej postów i ...zabawniej:P (a Coldplay nie jest zły,chociaż to jednak kobiecy zespół;) )