Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tego ze chodze w dresie

Kobiety to dopiero oceniaja ksiazke po okladce

Polecane posty

Ile razy sie spotkalem z opinia ze jestem dresiarzem, pewnie tepym itp ( oczywiscie nie wypowiedziane w twarz) a dlaczego ? bo mam krotkie wlosy, chodze na silownie, i ubieram sie na sportowo....Co z tego ze mam od poczatku studiow dwa stypendia (sportowe i naukowe), co z tego ze jestem wolontariuszem w schronisku dla zwierzat.... Dla mnie to wy jestescie plytkie jak kaluza...

Gość kwiat jemioly
sam jestes plytki jak tak gadasz

Gość kwiat jemioly
a wogole dresy to sa ochydne

Gość Ehiiii
tak to już jest... ale olej to ;)

witaj w klubie 🖐️ jak pisalam na forum o zakupie BMW MTech (pod innym nickiem) to tez wyzywali mnie od dresiarzy nie przejmuj sie

Gość carycakatarzyna
wygladasz jak dresiarz...wiec ja bym sie ciebie bala gdybym cie spotkala w ciemnej uliczce, to sie nazywa instynkt samozachowawczy... a ze dresy sa wygodne, tu sie zgadzam i rozumiem ze mozna je lubic

Gość Nowa tuuuuu
CZeśc, sama nie chodze w dresach bo nie lubie i nie lubiałam tego u chłopaków, przyznaję sie, ale cos sie zminiło gdy poznałam fajnego chłopaka, on chodzi w dresach i jest super, nawet mi sie podoba ale cóz ma inna, ale pogadac i pomarzyc zawsze można :)

z drugiej strony to chyba dobrze ze od razu widzisz z kim masz doczynienia. chyba nie chcialbys byc z laska ktora jest z toba tylko dla garnituru Armaniego

Gość kwitnaca brzoza
dresy sa wygodne do chodzenia po domu ale jak ja na ulicy widze dresiarza od razu uciekam. wystarczy spojrzec na twarz i od razu widac ze to zboj

ale tyle sie mówi, że kobiety patzra na charakter itp...polowa z nich nigdy ze mna nie rozmawiala a ma juz o mnie zdanie wyrobione.... chyba mit kobiet patrzacych na wnetrze na charakter itp powoli pada

wg mnie kazdy umiesniony facet wyglada groznie, bez wzgledu na to czy ma dresy czy nie. jak komus nie odpowiada to sie szuka innego towarzystwa. jesli zas chodzi o kolege z problemem dresu to zawsze mozesz miec w szafie inne ciuch jak juz tak chcesz sie podobac \"normalnym\" laskom

mysle ze dres wykreowal pewien stereotyp o ludziach, ktorzy go nosza. to tak samo jak z blondynkami - mozesz sie przefarbowac albo sluchac opinii o twojej plytkiej inteligencji zawartej w cebulkach....

mam ze tak powiem brzydko wyjebane na takie laski ...te ktore mnie nie oceniaja po tym jak sie ubieram sa 5 razy ladniejsze od tych falszywych rojd z uczelni :)

Gość imbirek xxx
kobiety potrafią czytać tylko cipką

Gość terefere i morele
oho imbirek widac tez ma tylko jedno oko

Gość kwiat jemioly
ten od dresa zabardzo sie napakowal w silowni i teraz przechodzi faze:)))