Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arisk

analizowanie

Polecane posty

Gość arisk

a ja mam tak, że jak zaczynam związek to ciągle analizuję a czy jest dobrze a czy źle a co zrobił a dlaczego a czemu tak i tak dalej, raz jestem najszczęśliwsza, innym razem zdołowana, bo przecież moja własna analiza nie zawsze pokrywa się z prawdą. męczące to.

Gość jmfkojviufshyui
jestes glupia i tyle. trzeba sie cieszyc chwila a nie robic ze wszystkiego problemy:P:P:P:P

Gość dewqdewd
a mi się wydaje że każdy tak robi, przynajmniej rozsądny "chwilą"... to się cieszą bezmózgowcy i zwierzęta w rui

Gość rysieczek
ja tez czesto analizuje i nie jest to najlepsze rozwiazanie bo czesto własnie sie myle ale najwazniejsze jest to ze wyjasniamy sobie to na bierząco i okazuje sie ze za czesto analizujemy czy własnie nie jest to Myslenie o przyszłości własnie z tą osobą?????????/

Gość sfgfd
Ja analizowałam wszystko a niektórymi niekorzystnymi wnioskami dzieliłam się z analizowanym i wyjaśnialiśmy wątpliwości. A przde wszystkim co krok zadawałam sobie pytanie czy jest mi z nim dobrze i uważam że dlatego... wygrałam. Pozwoliłam sobie być z facetem który nie odpowiadał rozsądkowi na początku a okazał się być ideałem jak stworzonym dla mnie.