Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły chlopak

dlaczego jest mi tak ciężko...

Polecane posty

Gość zły chlopak

mam do Was pytanie, mianowicie.... jak długo mozna cierpiec po rozstaniu z drugą osobą? miałem nadzieje ze z dnia na dzien bedzie mi coraz łatwiej ale niestety... jest coraz trudniej... jestem juz dorosłym facetem a nie kilkunastoletnim chłopakiem a nie potrafie normalnie funkcjonowac, nic mi sie nie chce, mogłbym tylko spac.... nigdy nie myslałem ze moge tak zgupiec na funkcie dziewczyny, ze moge az tak sie zakochac... wiem ze ona cierpi podobnie jak ja ale na powrót do siebie nie ma juz szans. byc moze nikt mi nie odpisze, byc moze nawet nikt tego nie przeczyta ale juz dłuzej nie moge w sobie trzymać cierpienia... musiałem sie komus wyzalic...

Gość a czemu się rozstaliście

Gość zły chlopak
*zgłupiec dodam jeszcze tylko ze podobno najlepiej poszukac sobie szybko kogos...zeby sie pocieszyc, poownie zakochac... ale ja niepotrafie... nikt inny mnie nie interesuje...

Gość zły chlopak
jest wiele powodów ale przede wszystkim to zdrada z jej strony i ciągłe mnie okłamywanie. wiem ze Ona bardzo teraz tego załuje ale ja juz nie potrafie wybaczyc, zbyt wiele razy juz to robiłem...

Gość a czemu się rozstaliście
niestety na miłość nie ma lekarstwa, sama musi przejść. Jasne, że mówi się miłość leczy miłość, ale czy takie szukanie kogoś na zagojenie ran jest uczciwe ?

Co się takiego stało że oboje cierpicie a jednak razem być nie możecie? ❤️❤️ Teraz chyba ojcowie na siłę córek za mąż nie wydają? WIĘC CO SIĘ STAŁO...??? :(

Ech... Zdrada to ciężki problem... Teraz już chyba rozumiem... Nie miałbyś do niej pełnego zaufania... Przykro mi... :D:D:D:D

Jeszcze jedno ---- nie =ZŁY CHŁOPAK= a =ZŁA DZIEWCZYNA=

Gość zakochałeś się po tym
jak cie zdradziła? to kretyństwo. szalejecie za tymi ktorzy was zdradzaja. czyli wniosek jest jeden:tak nalezy postepowac :P

Gość zły chlopak
w dodatku to nie była zwykła zdrada, ona "ot tak sobie" zrobiła "francuza" mojemu koledze. nie potrafie jej nawet pocałować. ciągle widze tylko jedno w jej ustach... ale być moze ja jestem jakis staroswiecki, nienormalny... nie wiem... wybaczenie tego jest ponad moje siły. dziekuje wam! ze ktos mnie w ogole wysłuchał.

Gość zdrada boli
ma ci pokazać że ten kto zdradza nie jest ciebie wart. brzydze sie takimi dziewczynami. trzymaj sie chłopie, przeciez jest wiosna. poznasz kogos kto bedzie cie szanowal. lachociaga zostaw koledze.