Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pandalenka

Jaksprawdzic faceta...???

Polecane posty

Hej babeczki jakie macie dyskretne metody na to zeby sprawdzic czy facetowi na Was naprawde zalezy a nie chodzi mu tyko o to zeby zaliczyc kolejna laske.Ja na takich ostatnio trafiam.Niby na poczatku jest milusio ale po jakims czasie szydlo wychodzi z worka i facetowi zaczyna jakos dziwnie zalezec na \"poglebieniu\" znajomosci....A jakie Wy macie doświadczenia??Czy sa jeszcze normalni wolni faceci????

Gość wyslij go do przychodni
wenerologicznej

Uzyj tak zwanej kobiecej intuicji. a sprawdzic sie nie da ewentualnie zapytaj jak wyobraza sobie siebie za 30 lat. zobaczysz czy uwzglednil Cie w planach ;)

Gość podstepne i chytre baby z was

łatwo powiedziec-kobieca intuicja.Pewna ze staram sie zawsze osobnika wyczuc, hehe, ale jak juz ci ktos zawroci w glowie to czasami trudno obiektywnie spojrzec na sytuacje....

Gość poderwij ojca
a ile u ciebie ten początek trwa? coś mi sie zdaje że krótko :)

nie wiem ile jaki czas mozna okreslic jako krótko czy długo.Ostatnia znajomosc zakonczyla sie po dwóch miesiacach bo mialam dosc faceta ktory nagminnie zaczal powtarzac niby w zartach, ze bardzo chetnie wpadł by do mnie na kolacje ze sniadankiem

Pandalenka- no nie wiem czy tak ciezko jest uzyc intuicji (nawet jak sie zauroczysz). zobacz... teraz intuicja przez Ciebie przemawia. jak bys nie wyczuwala ze facetowi zalezy tylko na jednym to bys wziela za dobra monete ze chce nocowac u Ciebie. a co do czasu czy dlugo czy krotko to nie da sie w sumie odpowiedziec. z moim obecnym facetem przespalam sie po ok. miesiacu i wcale nie uwazam ze to bylo za szybko. po prostu wiedzialam ze on nalezy do grupy milych facetow :) badz cierpliwa, jak cos Cie zastanawia to lepiej daj sobie spokoj jak trafisz na wlasciwego to nie bedziesz musiala go sprawdzac. bedziesz to czula

Gość kenez
odezwij sie