Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie są fakty

95 facetów to geje

Polecane posty

Gość fgde
podszywaczu lubisz posuwac swoja matke ?Dobry jestes

Gość fgde
moj podszywacz lubi posuwac swoja matke buahaha

Gość fgde
Ja bym się do tego nie posunął. Nie z moimi 5cm. Ale za to pozwalam bolcować się wszystkim menelom i sram sobie do ryja :)

Gość fgde
rozumiem .Kreci cie twoj ojciec podszywaczu.

Gość fgde
moj podszywacz wymiata lubi posuwac male dziewczynki .

Gość detylu
szkoda ze patrzycie tylko na statystyki i nie wiecie ze ktos kto przezyl gwalt ma chora psychike do konca zycie, tylko dlatego ez jakis gnuj chcail sobie ulzyc przez 5 minut, dlatego tez jestem za kara smierci dla kazdego gwalciciela

Gość podszywka fgde
uwielbiam jak moj ojciec spuszcza mi sie na twarz

Gość fgde
Uwielbiam podszywać się pod siebie. Rośnie mi wtedy ego bo z potencją to mam prawdziwe problemy. No i mam z kim porozmawiać

Gość w ogóle dla mnie to jest
Nie jestem feministką:( Nawet ich nie lubię... Poza tym jeszcze mi powiedz, ze nigdy nie trzepałeś pod sceny, gdzie kobiecie łzy lecą z oczu, ślina z pyska, spuszcza się na nią 10 facetów, czy inne sceny z agresją jako podtekstem, to będziesz największym hipokrytą, jakiego tutaj spotkałam...

Ktoś tu prubuje uprawiać dziweną homo-propagande, że wszytko jest relatywne. gej, hetero - bez znaczenia :-) :-) Debilizmy ! Pewnie zwolenniczka \"legalizacji małżeństw homo\" wraz z adopcją dzieci przez nie. (te dwie rzeczy w praktyce są nierozerwalne. Kto jest za pierwszym, a nie za drugim - ten jest skrajnie naiwny!!)

Gość fgde
Oczywiście, że nie. Jak już mówiłem, jestem impotentem, ale lubię jak ojciec z kolegami z pracy zasadzają mi zagniatacze we wszystkie otwory. Po wszystkim mam intrygujący wyraz twarzy :).

Gość w ogóle dla mnie to jest
Tak właśnie myślałam:) ;)

Gość i ta wiem swoje
Faceci uprawiajacy anal to na pewno osoby o skłonnościach homo choć żaden z nich nigdy sie do tego nie przyzna - bo sie wstydzą.Słowo pedał jest uważane za bardzo obraźliwe więc te męskie miśki które tak kochaja wkładać kobietom do odbytu za nic na świecie nie przyznają że maja takie skłonności.W naszym kręgu kulturowym homoseksualizm jest skrzętnie ukrywany a facet który ma takie skłonności stara sie je w sobie stłumić , zakłada normalną rodzine i głośno śmieje sie z \"pedziów\".Tylko że sam jest kryptogejem co w sprzyjających warunkach sie ujawnia.O czym swiadczy chocby to co wyprawiaja faceci za kratkami.

Zrobiono badania u małp - dano tylko samców - zareagowały patologicznie czyli tylko z sobą. Tak działa więzienie. Odróżnijmy gejów od facetów będących tylko w zamknietym śreodowiku facetów i dopuszczających się zachowań patologicznych ,

Gość a bylas ty w wiezieniu
??? w pace nie piepsza sie wszyscy ze wszystkimi kretynko. jak ktos jest gejem to byl nim i poza puszka a jak tam trafi to sie w geja nie zmienia. w pierdlu to waska grupa gosci a nie wszyscy!!! bredzisz i jestes dowodem kompletnej niewiedzy na temat homosexualizmu; z ta orientacja czlowiek sie rodzi a nie nabywa ja!!! kretynka z ciebie i tyle. szkoda gadac...

Gość a bylas ty w wiezieniu
Przez twoje wypowiedzi zakrztusiłem się mleczem tatusia i teraz dostanę kablem od prodiża na pulchne włochate pośladki.

Gość watcher
wiesz autorko-ilekroc czytam podobne dyrdymaly,to zawsze sie zastanawiam:dlaczego( niestety)wiekszosc kobiet to cwiercinteligentki.Przepraszam z gory za to okreslenie,ale to co Ty piszesz na temat mezczyzn jest wynikiem czytania tych szowinistycznych,rasistowskich,feministycznych kolorowych periodykow,za ktorymi wyczekujecie niecierpliwie z tygodnia na tydzen po to tylko,by karmic nimi wciaz wzrastajaca w was nienawisc do mezczyzn.Niestety,zdecydowana wiekszosc z was to czyta i na podstawie tych pisanych" faktow" buduje siobie obraz otaczajacej nas rzeczywistosci.Ja juz kilka razy proponowalem wam-kobietom swego rodzaju zaklad:jezeli ktoras z was przedstawi mi choc jedno zdanie pozytywne na nasz temat,a pochodzace z tych gazet-place 100zl.Jak do tej pory w kieszeni mi nic nie ubylo...Gdybys byla Ty i inne Tobie podobne kobiety bardziej inteligentna,dostrzeglabys miedzy tzw.wierszami,ze cos jest nie tak.Otoz kilka razy w naszej TV mialem okazje obejrzec reportaze z wiezienia...damskiego.To bylo o matkach za kratkami.Na 9 bioracych udzial w jednym z dokumentow,7em siedzialo za... morderstwo!!!.Wtedy automatycznie wlaczylo mi sie czerwone swiatlo.Mysle sobie:zaraz,zaraz-a dlaczego nie bylo ani jednego z tych przypadkow w 997!!!???NIGDY nie widzialem zadnego odcinka o kobiecie w roli glownej...Tu natomiast 7em na 9iec bandytek kogos zamordowalo.Myslisz,ze one nie gwalca wspolwiezniarek?To sie grubo mylisz!!!Kobiety sa o wiele bardziej brutalne i bezwzgledne od nas!!Co do wojny...Myslisz ze mozna kazac komus zabijac innych: mezczyzn,kobiety i dzieci?Myslisz,ze nie odbija sie to na psychice?Dopiero ostatnio troche Amerykanie zaczeli mowic o dramacie tych mezczyzn,ktorym kazano zabijac,przebywac bez przerwy obok smierci,patrzec jak gina ich koledzy i zastanawiac sie kiedy oni...?Czy wiesz ze tylko 2%zolnierzy celuje do tzw.wroga zeby zabic? Dlugo tak jeszcze moglbym pisac,ale czy to jest jakis sens?W dzisiejszym swiecie liczy sie tylko mamona.Tak zwani spece od jej robienia wiedza,ze wy-kobiety uwielbiavie plotki.A gdy jeszcze pisac w sposob ktory mozna okreslic w skrocie:pamietajcie kochane,wszystkiego co najlepsze wy macie najwiecej.Oni-wszyskiego co najgorsze.A jak maja co dobrego,to wy itak macie tego wiecej od nich.Czysty rasizm,-totalny.Ale tak dzis jest wskazane...Popatrzcie jednak kobiety na rzeczywistosc,ale nie ta wirtualna?I co? Schiza?...no niestety,ale wy w to wszystko wierzycie-bo napisali...

Gość watcher
Krótko mówiąc baby gwałcą, mordują, plotkują i czytają głupie pisemka a mężczyźni są maltretowani fizycznie i psychicznie przez kobiety, współwięźniów (którzy są pewnie kryptokobietami) i wojsko (też kryptokobiety). Ponadto mężczyźni są subtelni i mili a ci niemili to pewnie kryptobaby. ja jestem miły i mam penisa, którego kocham bo jestem miły.

Gość watcher
Aaaa... oprócz penisa mam jeszcze 100PLN w kieszeni :)

Gość zboczona starucha
Watcher ----> Z tymi kobiecymi pismami to masz absolutną rację! Kiedyś będąc przez dłuższy czas unieruchomiona w łóżku kazałam sobie nakupić w kiosku czegoś do poczytania, no i przyniesiono mi to co pani kioskarka poleciła. Przeczytałam kilka artykułów i popadłam w depresję. Wyszło mi, że mimo iż jestem szczęśliwą mężatką to powinnam męża spakować i z hukiem wyrzucić za drzwi :O Jakoś się otrząsnęłam z tego i wyrzuciłam ten szajs do śmieci. Powiedziałam sobie że nigdy więcej nie będę czytać takich czasopism! Nawet pamiętam że jeden z artykułów to miał tytuł który jakoś tak brzmiał: "Jak zabić męża" - niczym instrukcja ;)

Gość DAGNA
GEJÓW JEST NA ŚWIECIE OD 5 DO 7% ALE TO SĄ STATYSTYKI. TAK NAPRAWDĘ JEST ICH O WIELE WIĘ CEJ. 10 % LUDZI (WEDŁUG STATYSTYK) JNA ŚWIECIE JEST HOMOSEKSUALNA,3% BISEKSUALNA,1 % ASEKSUALNA A 86% HETEROSEKSUALNA.

W ogóle dla mnie - masz jakieś 20 lat, studentka, dziewica. Radykalne poglądy typowe dla Twojego wieku :D Nic nie wiesz o życiu ale się mądrzysz, jakbyś wszystkie rozumy zjadła. Ale jak pisałaś o kobiecie, która krztusi się penisem aż jej łzy z oczu lecą to normalnie mnie podnieciłaś :D Na pocieszenie powiem Ci, że niedługo faceci wyginą. Zostało to naukowo udowodnione. Zła wiadomość jest taka, że kobiety przetrwają jakieś dwa tygodnie i się wymordują.

Gość romanowekwielkiimaly
Odkrycie Ameryki. Każdy człowiek jest BI. Pisał o tym dawno już Freund. Ogranicza nas tylko nasza kultura. W grecji facetów hetero było tylko 10%. Reszta miała żony do posiadania potomka i kochanka geja, żony miały kochanki lez. Stąd określenie seks grecki. Wielu facetów to wy spychacie by mieli kochanków. Nie chcecie zajmować się naszymi dziurkami a to bardzo erogenne miejsce. To tak jakbyśmy my wam minet nie robili. Poza tym nie lubicie naturalnej pozycji do seksu czyli od tyłu. Facet podnieca się jak widzi pośladki, a nie twarz. Nawet jak patrzy na piersi to widzi tak naprawdę pośladki. Do tego facet jest przez kobiety zastraszony. Macie jakiś przerysowany kanon z książek i uważacie że my się mamy zachowywać jak książe. Może i moglibyśmy gdybyście były księżniczkami a nie ciągle i ciągle nam we wszystkim rozkazywały. Co poradzić, że co druga kobieta jest oziębła i ma jakieś uprzedzenia w seksie. Jeśli o coś twój partner po prosi to się nie odmawia tylko robi się to z ochotą. Wszystkim kobietom tutaj polecam pierw przeczytać Freunda, potem Kinseya, potem trochę Starowicza i dopiero po tym kiedy zrozumiecie czym jest seksualność, płeć itp bierzcie się za zakładanie związku z facetem.

Gość adfxczzxc
Jak dla mnie to sciema, choc nie jestem z ligii "zakaz pedalowania", a nawet popieram malzenstwa lesbijek(homo facetow tez, choc z nimi nie sypiam i nie zamierzam, to mi to nie przeszkadza jak dostana jakis papierek) :-). W jednostkach zamknietych, to o czym piszesz nie jest w zasadzie esencja homo. Oczywiscie skale zainteresowania plcia wlasna czy odmienna mierzy sie obecnie chyba w 7 stopniowej, albo nawet wiekszej ale w zasadzie, generalnie wiekszosc facetow jest hetero. W wojsku, wiezieniach etc. bardzo niewielka grupa dokonuje tego typu aktow(choc wiadomo, ze filmy kreuja inny obraz), tylko czesc z nich(poczytaj badania) robi to "dla przyjemnosci", takiej jaka ma hetero ze spania wylacznie z kobieta. Generalnie jako akt upokarzajacy, czy wynikajacy z braku kobiet jest on symbolem dominacji czy przywodztwa nad slabszymi. Brutalnie pokazuje pozycje w hierarchii i tyle. W warunkach "pokojowych", gdzie faceci przebywaja z kobietami wiekszosc z nich podrywa kobiety, a stosunki m-m sa rzadkoscia. To kobiety czesciej ulegaja pokusie - pocalunki, wspolne wyjscia do lazienki, kiedys duzo czasu razem w kuchni etc. Faceci sa bardziej samotnymi wyspami czy zdobywcami.

Mnie osobiście zwyczajnie zaczyna to wkurrwiać. Nigdy mi jakoś nie przeszkadzali geje, czy lesbijki. Trochę szkoda tych drugich. Całkiem atrakcyjna sztuka a ma totalną zlewkę, że mam nie tylko w głowie ale coś między nogami, co powoduje że się trochę różnimy. Trochę to za mało powiedziane, znacząco. Co widać doskonale nawet na tym forume, że kobiety swoje a faceci swoje. Im większa mieszanka tym lepiej, ale do tematu, nie żyjesz w więzieniu autorko, autorze a cieszysz się wolnością, ale po chuuj ci ona skoro: http://www.youtube.com/watch?v=g-lI4B-dbpI

Gość nijkiko
każdy złodziej to pedał

Gość panadol.
i pijak, bo każdy pijak to złodziej

Gość Bidoof
Seks w więzieniach nie jest uznawany za ha gay! (udowodnili to naukowcy, chyba że orientacja więźnia to homo). A co do podszywacza to powiem tyle: ku*** dzieciaku je****. Nie każdy facet to g****iciel i gej, dowodem jestem np. ja. NIE MA TYLU G***TÓW. TO SĄ NIELICZNE PRZYPADKI.

Gość gość
Ho Mo:)