Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietny facet

Co sie dzieje z wami kobiety!! Szok!!

Polecane posty

rzeczywiscie polecam terapie szokowa. moj kolega juz jedna przezyl - przyjechal po raz pierwszy do Polski z Anglii :D swoja droga tez uwazam ze NIEKTORE osoby powinny o siebie dbac bo nadwaga to nie tylko choroba lub jej skutki ale takze lenistwo, a potem uzalanie sie na kafe i topiki zakladane przez ziejacych nienawiscia chudzielcow :P

zależy dla kogo:O kobietom z wolną przemianą materii czyli sporej części czy z różnymi dolegliwości równie trudno schudnąć jak wam patyczaki przytyć. ps żeby nie było ja nie jestem gruba, ale mam przyjaciółki, które bardzo o siebie dbajaą a i tak noszą rozmiary 40-42 mój brat był chudzielcem, odp. dieta wyciskanie ciężarów i wygląda jak człowiek, nie jest przypakowanym ale ma masę 🖐️ dbajcie o siebie panowie jeśli sami chcecie lasek :O 🖐️

poza tym sa osoby, ktore lubia \"pulchnych\" partnerow. moj kolega - patyczak (BMI ponizej normy) ma zone 2 i pol raza grubsza od siebie. jest szczesliwy, chcial z nia byc i jest i taka mu sie podoba. tak wiec nie odchudzajcie nikogo na sile, bo sa tacy ktorych unieszczesliwicie tym faktem

Chyba coś ci się na mózg rzuciło i widzisz jak widzisz.Prawda jest taka że to mężczyźni spędzają całe dnie przed TV z piwem i brzuszek rośnie.Kobiety jeszcze dbają o siebie. A to że raz zobaczyłeś 10 grubych kobiet to nic jeszcze nie znaczy.Poobserwuj jeszcze trochę to zobaczysz jak jest naprawdę

Gość ryszarda_P
Pytanie podstawowe jest takie- czy gruby nie ma prawa żyć? To jego ciało.

Gość wess
ma prawo zyc, ale niech nie pokazuje swojego tluszczuy. Bo jak widze glupie laski, ktore chodza w krotkich bluzkach, a tluszcz wylewa im sie na wierzch, to az sie niedobrze robi.

Gość Wymagająca myślenia
tak,mam cos do białych butów, nie podobają mi się, są dyskwalfikujące w moich oczach i mam do tego prawo:P;)...ale nie dyskryminuje panów w białym obuwiu:) powtarzam,pilnuj swojego nosa, każdy sam decyduje o swym losie,wyglądzie i sposobie na życie.I o tym czy myśli czy nie....

Gość MR bRONKz
Ty kobietami przy tuszy sie nie przejmuj,kazdy jest inny i trzeba to zaakceptować! Lepiej przejmuj sie pustymi i durnymi laleczkami;/;/

Gość facet____
"mój brat był chudzielcem, odp. dieta wyciskanie ciężarów i wygląda jak człowiek, nie jest przypakowanym ale ma masę" byl chudy, bo nic nie robil. A sa ludzie chudzy, bo sa ektomorfikami. I musieli by cale zycie na silowni spedzic i moze by przytyli.

Gość zzzimny Roman
one sa chociaz ladne....

Gość ryszarda_P
Ten link to ekstremum. By the way, czemu ja mam oglądać czyjeś kości biodrowe sterczące nad biodrówkami - mi się to nie podoba. Przestańcie pokazywać kości, to nie zobaczycie tłuszczu :P.

Gość MR bRONKz
ale glupie,wstyd z taką wyjsc do ludzi...Wole normalną,mądrą kobiete,która jest przy kości.I jest do czego sie przytulić.Moja myszka jest szczuplutka....ale tez jest śliczna :P

Gość nie wiadomo....
przeciez to samo mozna o facetach powiedziec co sie z wami dzieje?!

Gość facet____
"Wole normalną,mądrą kobiete,która jest przy kości.I jest do czego sie przytulić" powiedzial facet, ktory ma szczupla dziewczyne :o

Gość x*tina
każdy wygląda tak jak stworzyła go natura ... może z nią walczyć .. próbowac na siłe coś z tym zrobić ale ona i tak bierze góre ... !

Gość zzzimny Roman
trzeba walczyc...tak to bysmy dalej w jaskiniach mieszkali !!! facet ma byc mesk ia kobieta szczupla koniec i kropka

Gość nie wiadomo....
idealista napisal ze facet bez oponki to nie facet.....ale babki grybe byc nie moga

Gość x*tina
głupie stereotypy ...

Gość x*tina
kazdy jest inny :D jedyny w swoim i dzieki temu swiat wydaje sie taki niezwykły i cudowny :classic_cool:

facet ______ - otóż nie !!!!!!!! jadł za 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wiele robił żeby nie być chudym ! tylko tak jak ty pewnie nieświadomie ! teraz zaczął łączyć białka i węglowodany, dostał rozpiskę co i jak, wziął się za siebie ! powtarzam , jeśli chcesz laski, sam miej coś do zaoferowania ! oczywiście od innych łatwiej wymagać nie ! won z życia innych !

no i facet ____ - adekwatnie, są kobiet z tak wolną przemianą materii i całą masą innych zaburzeń, że całe życie sa na \"diecie\" (dla tych normalnie tyjących) i co ! i też noszą duże rozmiary ! trochę wyrozumiałości, wy też nie jesteście jak widać bez winy :) 🖐️

Gość a to bardzo ciekawe
Podobno kobiety nie patrzą na wygląd. Podobno kobiety nie lubią napakowanych facetow. Co za hipokryzja :/

Gość Wymagająca myślenia
właśnie......ludzie są różni....i to jest piękne, ta różnorodnośc, odmiennośc,,naprawdę nie musimy (i nigdy nie będziemy), wszyscy tacy sami, pozdrawiam grubych i dużych, drobnych, niskich, w okularach, w białych butkach(:P)....:)

tjaaaaaaaaaaaaa :D bo my mamy klapki no oczach, i od nas można wymagać wyglądu super bomby, a z my uśmiechem na twarzy, mamy \"brać byle co\" dobre sobie :D nie chodzi o patrzenie na wygląd tylko jako taką sprawiedliwość my jesteśmy beee i złe, ale wy nie jesteście lepsi !

Gość a to bardzo ciekawe
Chodzi mi o to, ze faceci to pustaki, bo patrza na wyglad, a kobiety patrza na wnetrze i podobne duperele.

faceci patrzą na wygląd i na wnętrze (no chyba że chodzi im o parę nr) kobiety patrzą na wnętrze i na wygląd, czaisz bluesa :classic_cool: już :D a jeśli myślisz inaczej to pewnie do tej poryz żyłeś we własnym świecie.🖐️

cytuję;\" wess ma prawo zyc, ale niech nie pokazuje swojego tluszczuy. Bo jak widze glupie laski, ktore chodza w krotkich bluzkach, a tluszcz wylewa im sie na wierzch, to az sie niedobrze robi.\" To jak kto się ubiera,to kwestia gustu,poczucia własnej wartości.Obcisłe bluzki zarezerwowane sa tylkjo dla osób szczupłych?! Jeśli ma zadbane ciało to czemu takowej zalożyć nie może?! W Norwegii dziewczyny tak chodzą i nikt na to uwagi nie zwraca.

Gość hipokryzja jest to jak facet
z balonem zamiast brzucha anrzeka na otyle kobiety

Gość sure
"Jeśli ma zadbane ciało to czemu takowej zalożyć nie może?!" jak ktos jest tlusty, to nie ma zadbanego ciala 🖐️