Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinka25

nie umiem doprowadzic go ręką

Polecane posty

Gość angelinka25
facet moze dla ciebie to dziwne ale jestesmy rok a ja sie codziennie czuje niepotrzebna co codziennie jest to sam mam tegopoprostu dosyc sprobuje jeszcze tak jak ktos tu powiedzal zeby trzymac reke calyc zas na zoledziu moze to pomoze ale jak jutro rano znowu wezmie i zacznie robic to swoja reka to ja sie pakuje

Gość smerfne_ciacho
Czyli uważasz, że jesteś facetowi potrzebna tylko do ręcznych robót. Jak sam się zadowoli to już jesteś zbędna? Ale kanał...

Temat jest za głupi aby mógł być szczery. Co za idiotyzmy ! ! Zacznijcie normalnie uprawiać sex. Jak tam będą problemy to będzie to znak alarmowy.

Gość nie wiadomo....
facet powiedz nam czy kazda twoja alska umiala cie doprowadzic?

Gość angelinka25
normlanie uprawiamy ale ja bym chciala tez w ten sposob jak dla ciebie facet to jest glupie to znaczy ze sam jestes glupi i malo znasz kobiety bo wiele kobiet ma z tym problem

Gość nie wiadomo....
no wlasnie wiele ma z tym rpoblem wiec co sie tak przejmujesz?

Moja \"była\" przez trzy lata tylko raz to osiągneła (na plaży nustów, gdy już się wyludniało) Ważne jest to jak jest w seksie, a nie w ręcznych zabawach. Tych dwoje to pewnie jacyś dziwacy co to z seksem czekają do slubu i szukają dizwnych zastępników. Ten topik jest bardzo niepowazny

Gość nie wiadomo....
wlasnie o to mi chodzi...facet zgadzam sie z toba

Liczy sie to czy go doprowadzasz do orgazmu w seksie a nie czy do wytrysku ręcznie. Ty (może nieświadonie) BAGATELIZUJESZ swojego chłopaka i jego godność, skoro piszesz ze przez coś takiego myślisz o roztsaniu. ps: pooglądaj filmy dla dorosłych. I znajdź choć jeden motyw że to kobieta doprowadziła do finału reką.

Gość angelinka25
ojejku jakis ty nie kumaty napisalam ze sex uprawiamy ale chce to jakos urozmaicac

Gość angelinka25
a co w tym dziwnego ze cos takiego jak rozstanie przyszlo mi do glowy? nie mowie ze to tylko przez to ze nie umiem go doprowadzic reka poprostu brak nam szczerych rozmow to zamkniete kolo i tyle

Gość przystojny blondyn
cos ta angelika za bardzo po chlopsku gada, jesli jest dziewczyna to ten zalosny typ co do slubu czeka, a w miedzyczasie kombinuje nad czyms zastepczym. Jesli nie mozesz raczka to laczem przez leb albo pasem. W wojsku tak kombinowalismy, kto sie pierwszy spuscil ten stawial litra poskiej gorzalki.

Gość angelinka25
On już się nie fascynuje moimi hemoroidami :(

Członek przy ręcznych zabawach reaguje odruchowo jak przy masturbacji, stąd ten motyw rytmu (i nie tyczy się to tych co się \"za często onanizowali\" ale to normalka). Ale nie mieszajmy tego watku do oceny życia seksualnego ! ! ! Urozmaicenie -gdy moja była miała okres i nie uprawialiśmy seksu , całowaliśmy się, ona była toples. Było przytulenie i całowanie jej piersi, bawiła się ustami i dłońmi moim członkiem, do finału sam doprowadzałem ręką, mając twrz i usta wtulone w jej biust, ona rękami mnie obejmowała.

Gość przystojny blondyn
angeliko gadaj wyraznie o co ci chodzi o hemoroidy czy o spuszczanie. Mowie wyraznie jak sie nie chce spuscic to daj mu solidnego psztryka leb to zobaczysz jak sie zleje. Sposob wypraktykowany i sprawdzony.

Gość facet a ja mam takie pyt
do ciebie-moj mezczyzna nie zawsze dochodzi podczas seksu...czy jestem moze za szeroka?

Gość a ja mam problem odwrotny
Ja mogę swoją kobietę zaspokoić tylko ręką. Ani fiutkiem ani językiem , póki nie wprowadze jej dłoni do dziurki to nie ma mowy aby doszła :( Kobiety mają łatwiej od facetów

Gość przystojny blondyn
istnieje podejrzenie ze od walenia ma lbie skore jak podeszwa. Tragiczny nieuleczalny przypadek.

Gość angelinka25
z tym hemoroidem to jakis podszyw przeciez.. ale juz sie miarka przebrala postanowilam ze odchodze kurcze przez clay rok z sexu prawie zero satysfakcji i nawet reka go nie moge doprowadizc ehh na co mi to bulo :( tlyko rok zmarnowany

Gość facet a ja mam takie pyt
odpowiedz mi prosze

Gość przystojny blondyn
tak podejzewalem ze to podszywacz, bo to za duzy skok od spuszczania do hemoroidow. Jak mu dasz solidnego pstryka w leb to zobaczysz, tylko nie przedobrzyj bo jak mu sie spodoba to nie mam pojecia co robic dalej.

Gość angelinka25
On w ogóle nie jest zainteresowany moimi potrzebami. Nie rozumie, że każda kobieta lubi się czasem dać wylizać ukochanemu pieskowi...

facet a ja mam takie pyt : Jaja sobie robisz :-) Takie rzeczy to mi sie zdarzały po połączeniu alkoholu i prezerwatyw. Gdy zaczęło się bez gum, to wszystko było ok. :-)

Gość angelinka25
przystojny blondyn dzieki za rade . jutro tak zrobie dam mu pstryka w łeb jak nie poskutkuje to go walne noga w jaja i sie wyprowadzam :) nie bede marnowala sobie zycia :) dzieki

Gość przystojny blondyn
angeliko sluzylem w wojsku za komuny i jestem stary pryk, ale jakbym ci opowiedzial co robilismy w drugim roku sluzby z nudow to bys z krzykiem uciekla.

Gość angelinka25
heheh czemu ? takei straszne ? opowiadaj :) a ile masz lat ?

Gość przystojny blondyn
lat ma tyle ze sam juz zapomialem ile, nie bede sie wdawal w szczegoly bo WSW by mnie namierzylo za zdradzanie tajemnic woskowych. Dodam tylko ze sluzylem w marynarce w Usce.

Gość taka jednalu25l
a ja Ci powiem, ze jak pierwszy raz to robilam raczka to bylo z Jego inicjatywy, sam poprowadzil moja dlon... i.... przyznam... strasznie sie meczylam... naprawde juz mi prawie reka odpadala! a On nic... ale naszczescie powiedzial mi zebym szybciej albo mocniej scisnela wtedy pomoglo, az wkoncu sie udalo:D Dlatego rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac to pomaga:)

Gość papcio smerf
a ja umiem

Gość porfir
Szkoda ldunku na taka reczna stymulacje.Przeciez to on ma wtedy tylko przyjemnosc.