Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do pan

czy warto wydac

Polecane posty

Gość mam pytanie do pan

koło 100 zł na krem na celulit z vichy lub elancyla cena ta jest za 2 opakowani niby w promocji Czy dać sobie spokój i kupić za 15 zł naprzykład z eveline Bardzo prosze o pomoc mam celulit gigant

Gość bojawiem
lepiej wydac te pieniadze na karnet do fitness klubu czy na basen i kupic tani, ale dobry balsam Eveline. z celluliten 'gigantem' kosmetyk sobie niestety nie poradzi, to nie czarodziejska rozdzka.

Gość jbhjbjhbjhbhj
A czy ktoś miał ten roll-on do ud garniera?

Gość mam pytanie do pan
ja miałam odradzam eveline pomógł mi nawet bardzo polecam

ktos madrze poradzil :) za 80zl mozna chodzic na silownie codziennie, reszte wydac na wode mineralna i zrobic cos dla zdrowia :)

popieram pomysł karnetu do klubu - ewentualnie kupić ze 2-3 płyty instruktażowe fitness (pod warunkiem, że masz na tyle samozaparcia, żeby ćwiczyć z płytą w domu), a resztę na tańszy kosmetyk antycellulitowy - ja używam Tołpa (kosmetyki na bazie wyciągów torfowych) - serum kosztuje około 50 zł, ale jest rewelacyjne (warunek - systematyczność) :) Trzymam kciuki

Gość ditres
dziewczyny coraz bardziej podoba mi sięto forum, a zwłaszcza to że jest tu coraz więcej kobiet zdrowo rozsądkowo myślących... Stwórzmy nową modę na zdrowy life style. Może w końcu dziewczyny zrozumieją że 5-6 kg niedowagi, diety 500 kcal i wymiary 80-55-80 to coś nie tylko passe ale i szkodliwe!

Gość hgfh
podajcie linka do tego alsamu z eveline !!!!!!!! prosze

Gość hgfh
dZiękuje :)

Jak dla mnie Eveline jest najlepszy!!! Jak pisałam, polecam również serum do biustu! Moim bardzo szybko pomogło:)

Ujędrnia, podnosi, poprawia kondycję skóry, robią wrażenie pełniejszych i bardziej sterczących. Przynajmniej na moje tak zadziałalo:) (mam dobre 75 B)

Gość bardzo prosze..
nawilza, poprawia krazenie, ujedrnia, jest w nim sporo wyciagow roslinny

A miałyście może to serum modelujące brzuch i pośladki?

Gość gitenkys
które bo nei o wiem o którym mówisz?? potwierdzam jakośc Eveline, wystarczy zobaczyć skąłd tego i ilość wyciągów roslinnych jak ktos pisał

Gość gitenkys
tego nie miałam. Bywają kosmetyki dobre w rozsądnej cenie

to uzywal ktos tego ostatniego z linku?

Gość gitenkys
to o Eveline ogólnei mówię

Gość domek z daszkiem
ja moge polecic elancyl miałam celulit bardzo bardzo widoczny i pomógł mi

Gość nie wartooooooooo
zawsze gdy chodzi o trądzik, celulit i nadwagę kobiety tracą zdrowy rozsądek i dają sie naciągać producentom kosmetyków.

Gość gitenkys
Nie mam nadwagi, a wagę praktycznie na granicy prawidlowej a niedowagi, celullit bardzo mały i do tego cwiczę. Eveline uzywam zapobiegawczo i wspomagająco i chodzi mi głównei o jędrność skóry. Trądzik miewam ale podchodze do tego zdrowo rozsądkowo, patrząc co najbardziej słuzy mojej skórze. proszę Cię nie generalizuj. Nikt przecież rozsądny nie mysli że od samego kremu zejdzie mu cellulit co nie znaczy że wogóle nie warto stosowac takich kosmetyków.

Gość nie wartooooooooo
nie traktuj tego tak personalnie. Po prostu zauważyłam taką tendencję, sama zresztą to przerabiałam. Kobiety myślą, ze sobie kupią kremik Vichy i kłopoty znikną. Gówno prawda za przeproszeniam.

ja też nie mam jakiś super kompleksów! Właściwie to w ogóle ich nie mam:) chyba juz z nich wyrosłam. Ale też uważam, że nalezy dbać o siebie i niektóre rzeczy należy stosować zapobiegawczo. Poza tym kosmetyki Eveline mam wypróbowane i jestem z nich bardzo zadowolona.

Gość gitenkys
No tak może czasem warto niektórym przypomnieć że nie warto łapac się na każdą reklamę i ze trzeba myśleć co się robi a przede wszystkimkupuje. Ale ni episz że wogóle nie warto. Wystarczyło napisac że to nie jest cudo które załatwi problem.

Gość gitenkys
ale masło maślane - sorki