Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madda

KOSZALIN CENTRUM szukam Niani dla ponad 2,5 letniego synka

Polecane posty

Gość madda

witam serdecznie. potrzebuje pilnie opieki dla swojego ponad 2,5 rocznego synka-na razie na dwa miesiące w godzinach +/- 8-16 (w tym dziecko przez ok. 3 godz. spi). pozniej, jesli nie bede kontynuowac stalej opieki przez nianie-bede chciala korzystac z niej dorywczo. moja stawka za godzine wynosi 4zl. dziecko jest niesamowicie grzeczne i madre. potrafi juz składac zdania, wiec zrozumienie jego potrzeb w kontakcie sam na sam bedzie latwiejsze. mieszkamy na zamknietym osiedlu, w centrum miasta, gdzie istnieja idealne warunki do zabawy z dzieckiem w ladna pogode na placu zabaw. godziny i dni pracy sa jak najbardziej do uzgodnienia i beda ruchome,co umozliwi Niani zalatwianie swoich spraw w wygodnych dla niej terminach. Proszę o jak najszybszy kontat. Pozdrawiam Magdalena A. Tel. 662 040 040.

Gość meg018
Chciałabym dowiedieć się od kiedy dokładnie potrzebuje Pani opiekunki do synka?

Gość madda
od zaraz. dzis nawet zastanawialam sie nad godzinami w ktorej potrzebowac bede opieki do synka i doszlam do wniosku,ze nawet odpowiadalyby mi godziny od 7-8 rano do 13 (do momentu,az zasnie).

Gość cztery zeta to wyzysk
w biały dzień!!!! ludzie....masakra wczoraj też kobietka z koszalina podała stwakę 20 zł/h wiem, ze to dużo, ale 4???to już lekka przesada....