Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PORADZCIE COS POCIESZCIE

Kotka nie moze chodzic powłóczy tylnymi nogami co jest?

Polecane posty

Gość PORADZCIE COS POCIESZCIE

wyjatkowo nie wrociła na noc ( miała zastrzyk antykoncepcyjny) teraz ja wracam z pracy a ona przed domem lezy i wołam ją a ta czołga sie do mnie tylko przednimi nogami sie posuwa wiec cos chyba powaznego jej sie stało pewno podmuch od ciezarówki ja poturbował bo nie ma zadnych obrazen a mieszkam blisko drogi przywiazałam sie do niej zaraz pojde z nia do weterynarza

mogło w nią uderzyć nawet,nie musi być widać z wierzchu. Gorzej w środku-nie podnoś jej za dużo,nie nieś na rękach. A jeśli to nie kręgosłup,to może coś neurologicznego,możesz sprawdzić,czy ma czucie w łapkach..Ale do weterynarza jak najszybciej.Albo jeszcze prędzej...

Gość Evlenka
PARALIZ

Moja miała podobnie w grudniu. Okazało się, że ktoś ją kopnął i miała zlamaną miednicę. Nie mogła chodzić, ale lekarz stwierdził, że nie zakładamy gipsu, bo nie mam jak. Njapierw tylko leżała, nawet załatwiała się pod siebie, po tygodniu była mała poprawa, po miesiącu było ok. tylko musiałam jej dawać jedzenie pod pyszczek, zużyłam stare prześcieradła, bo zmieniałam jej posłanie. Ale myślę sobie, że może to po zastrzyku, porażenie nerwów.