Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza80

gdzie kupujecie ubranka?? korzystacie z internetu??

Polecane posty

Gość zuza80

Niedługo z moim męzem spodziewamy się dzieciatka... to juz osmy miesiac.. Gdzie zaopatrujecie sie w ubranka?? kupowałyscie kiedys na internecie?? Mój mąż nie ma głowy do tego i nic nie umie wybrac bo sie boi że bedzie za duze albo za małe... A ja juz na zakupy nie pójde... Co myslicie o zakupach na allegro??

ja kupuje na allegro zarowno dla starszej corki jak i dla malsuzka. nowe i uzywane. Nowe sa znacznie taniej niz w sklepie a uzywane to juz w ogole za becen mozna kupic - np wczoraj i dzisiaj pokupowalam pajacyki i rampersiki cenowo od 2.20 do 3.50. Taki maluszek nie ma szans zniszczyc ubranek wiec smialo mozesz kupic i z drugiej reki. co do allegro kupuje tam nie tylko ubranka ale wszystko co moze byc mi potrzebne przez posciel po sprzet do kompa niezbedny. grunt zebys sprawdzala opinie wystawione sprzedawcy, jesli ma sporo negatywow to lepiej sobie odpuscic i poszukac kogo innego. powodzenia i milych zakupow

napewno to dziś jest poniedziałek;) Ale ja bym u niej kupiła. Trzeba zachować rozsądek..czasem się ryzykuje, ale tylko czasem;)

ja bym poszukala kogos kto ma wiecej komentarzy i cos wiecej niz 2 czerwone gwiazdki sama kupuje z reguly powyzej 2niebieskich a najchetniej u Super Sprzedawcow. rozkow na allegro jest cale mnostwo wiec sadze ze taki sam znajdziesz i to w podobnej cenie u kogos bardziej sprawdzonego

Ja z kolei SS omijam najchętniej z daleka. SS to dla mnie wydłużony czas czekania na przesyłkę, zasady wzięte z powietrza i brak kontaktu. Wszystko oczywiście wina/zasługa znakomicie prosperującej firmy, w której drugi człowiek jest już tylko kolejnym, pewnie upierdliwym kontrahentem:D Oczywiście to wyolbrzymiłam..ale przekonałam się nie raz, że na SS trzeba uważać bardziej niż na pozostałych.

Mamo trojeczki no zalezy o jakie rzeczy chodzi moze jeszcze, ja teraz u SS kupowalam i posciel i art higieniczne i paczki mialam w 2 dni po wplacie... tyle ze zawsze nim zalicytuje porownuje oferty roznych sprzedawcow i wybieram tych u ktorych moge za jednym zamachem zrobic wieksze zakupy i ktorzy w komentarzach nie maja wzmianek od zbyt dlugim okresie oczekiwania... kwestia doswiadczen jesli idzie o ludzi na jakich sie trafilo, tak samo zreszta jest z forum, nieprawdaz???

Gość zuza80
a czemu byscie u niej nie kupiły?? na allegro kupowałam tylko takie rzeczy ale dla siebie.. np sukienke czy buty... i nei zawsze od tych co mają duzo komentarzy.. Przeciez taki co ma kilka gwiadek to musiał też jakos zaczynac od zera prawda?? Przeciez nikt z gwiazdkami się nie rozi.. No ale dobra porównam te oferty na rożki... Tylko ten w kaczuszki jest taki śliczny :(

Nicole dzieki ci za link na szafemalucha!!!!!sliiiiczne maja ubranka i ceny tez bardzo korzystne. jak z jakoscia?? Zuza wiadomo kazdy zaczyna na allegro ale gwiazdki mozna miec juz za kupno nawet. rozumiem ze to 2konto tej osoby ale rownie dobrze tam mogla miec mase negatywow... coz ja po prostu jestem nieufna jesli idzie o inwestowanie pieniazkow nawet tych nieduzych. widzialam ze ma ta sprzedajaca komentarze za rozki i to pozytywne wiec tylko od ciebie zalezy czy kupisz czy poszukasz u kogos innego. Mamo3jeczki 🌻

Gość zuza80
a ta szafa malucha też jest super :) fajne te ubraneczka.. A jak wasze pociechy?? juz tak sie nie moge doeczekać tej radosnej chwili :D :)

Gość zuza80
jednak zaryzykuje bo nikt nie ma takich kaczuszek:)

Gość zatroskana
a ja jeszcze doradze, ze jak juz cos zamawiasz u kogos to popatrz co ma jeszcze do zaoferowania - zwykle przy jednym koszcie wysylki dostaje 2-3 potrzebne mi rzeczy :)

Gość zuza80
no tak w sumie jest oszczędniej... http://www.allegro.pl/item193201555_rozek_z_mata_kokosowa_super_cena_gratis_.html a który ładniejszy?? ten żółty w kaczuszki czy ten zółty w misie?? Pytałams ie w końcu o ten żółty w misie ale ma byc dopiero w sobotę :( Na razie czekam.. NO racja z tą iloscia art.. Ale zauważyłam ze są różki na allegro które są szyte z tych samych tkanin.. tylko ze kształt mi sie nie podoba..

www.mininiebo.pl www.zielony-slon.pl www.e-ciuszki.pl Jeśli podobają ci się ciuszki jakieś firmy a nie prowadzi ta firma sklepu internetowego to warto sprawdzić czy sklep danej firmy znajduje się w twoim mieście. Sprawdzisz to na stronie producenta. Jeśli tak to poprostu zamów sobie przez internet ciuszki i umów sie w sklepie że je odbierzesz np. www.mariquita.com.pl ja tak zrobiłam.

Gość mamajasia30
szafa.malucha super! :)) ja polecam www.mamitati.pl sama korzystałam, szkoda ze maja ubranka typowo dla maluszkow a moj Jasio juz trzylatek, jak ten czas leci :))

Gość dienka
Zakupy przez internet czy allegro są bezpieczne. Jeśli chodzi o allegro są przecież komentarze, które wiele mogą powiedzieć potencjalnym kupującym. Jeśli chodzi o ubranka okazjonalne na chrzest, roczek itp. to polecam: www.ubrankaokazjonalne.pl Naprawdę bezpieczne zakupy zresztą warto poczytać regulamin na stronie.

Gość peralcka
Zwykle kupuje przez allegro.Teraz udało mi sie na za10groszy.pl wylicytowac elektroniczna nianie,bo wiedziałam ze bedzie mi potrzebna.

czasem na alegro, ale przez Poczte i cene przesyłek to częściej w Outlecie - do Factory nie powinni mnie już wpuszczać, szczególnie do 5-10-15 :( koszulki mają do "d" ale spodenki są oki. koszulki dokupuję właśnie na allegro bo w mojej mieścinie ostatnio życzą sobie 35-40zł/szt!

Gość gfgfdddds
bfdssas

Gość fggfgfg
zalezy w jakim miescie mieszkasz tam gdzie np moi rodzice to jest zadupie i jest 1 sklep dzieciecy-ceny z kosmosu!! ja mieszkam w duzym-kupuje za GROSZE owszem z przeceny i musze sie nachodzic ale ciuszki mam swietne ,wszyscy mi córe chwalą za to samo na all z 3 krotną przebitką (np h&m) + przesyłka dla mnie strata kasy!!!

Gość Onaaaaaa29
www.smoczek.pl

Ja kupuje na allegro, zwłaszcza ciuchy w zestawach (używane), wiadomo że nie wszystkie bedą idealne ale cena i tak jest bardzo korzystna. Jesli chodzi o nowe rzeczy, to najcześciej w Tesco -Cherokee, 5-10-15. Jest tez polska firma, Salomea, która produkuje świetne jakościowo rzeczy -spiochy, kaftaniki itp.

Bardzo fajne i bardzo dobrej jakości ubranka mają na www.keebee.pl Ceny też są świetne i całkiem duzy wybór. Fajne są ciuszki z napisami "kocham moją mamę" i "kocham mojego tatę".