Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka-corka= wrog

Czy kobieta moze bardziej kochac swa matke niz corke?

Polecane posty

Gość matka-corka= wrog

14.05] 14:53 Od 15 lat zycie w naszej rodzinie toczylo sie wokol babci i jej chorob. wzywania, czesto bezzasadnego , pogotowia, histerii, i wydumanych chorob.ja w tym czasie doroslam, skonczylam studia, wyszlam za maz. a babcia ciagle chorowala...umarla niedawno...moja mama oswiadczyla, ze nie ma juz nikogo na swiecie...no tak, bo ja i moj brat to przeciez nie rodzina... moi znajomi mowia, ze jestem corka jakich malo- jestem na kazde wezwanie, dzwonie (mieszkam za granica).no mowiac krotko - kocham matke. nie mama dziecka.zawsze obie z babcia mnie zniechecala, bo dziecko to tylko klopoty. jestem teraz w drugim malzenstwie, staram sie o dziecko, bo wreszcie zrozumialam, ze nie moge zyc zyciem matki i wspomnieniami po babci... matka wini mnie za choroby babci- mieszkam daleko,sama tez jest lekarzem... czy matki lekarki to wariatki? czy w waszch rodzinach jest tez dziwne, ze majac 84 lata sie umiera? czy babcia- histeryczka zatrula Wam dorosle zycie? moja matka od 15 lat, rozmawiala ze mna tylko o babci. nawet nie zauwazyla, ze sie rozwiodlam i wyszlam powtronie za maz...ze nie mam dziecka i mam z tym problem, bo kiedys do szpitala, a teraz lata tylko na cmentarz. pomozcie.

Gość superposter
Hmmm, najważniejsze żebyś nie powieliła postawy Twojej matki - masz własne życie, kiedy pojawi się dziecko, skoncentruj się na nim, o matce nie zapominaj, ale też nie przesadzaj z kontaktami z nią...powodzenia

Gość MOniaMisa
Widzisz.... to swiadczy ze Twoja babcia była dla Twojej mamy najwazniejsza... Po czesci Ja rozumiem ... wiem co to znaczy stracic mame:( ale nie usprawiedliwia ja to ze zaniedbuje własne dzicko... Dziecko ktore pojawi sie w zyciu kobiety to wspaniałe uczucie tak mysle ja byłam ale poroniłam... Twoja mama napewno Cie bardzo kocha tylko nie moze pogodzic sie ze smiercia babci i odwinia za to wszystkich do okło musicie jej to wybaczyc kiedys zrozumie ze popełniła bład i ze Ty oraz Twoj brat jestescie dla niej rownie wazni:) Pozdrawiam