Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 fdsf

Jak usunac kurze 艂apki pod okiem??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polecam fale radiowe i zabieg Tox Peel Program

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak zmarszczki nie s膮 zbyt g艂臋bokie to dobrze mo偶e si臋 sprawdzi膰 zabieg z osocza bogatop艂ytkowego:) Poprawia kondycj臋 sk贸ry pod wzgl臋dem pierwszych oznak starzenia, 艣wietnie od偶ywia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znajoma sobie chwali艂a taki zabieg jak Plasma IQ, ona to robi艂a w J贸zefowie niedaleko Warszawy. Likwiduje wiotk膮 sk贸r臋 i zmarszczki :) a to zabieg ma艂o inwazyjny wi臋c super alternatywy dla zabieg贸w chirurgicznych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eliss
Tak, mog臋 to potwierdzi膰, mia艂am taki zabieg na kurze 艂apki w MediArt Instytut , to jest ca艂kowicie bezbolesne, a efekt po prostu marzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Generalnie polecam ros贸艂 na kurzych 艂apkach. Jest bardzo esencjonalny i nadaje si臋 do ciumkania.

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny, szuka艂am forum na kt贸rym b臋dzie dyskusja o kosmetykach anti-age i znalaz艂am ten. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej i chcia艂abym pozna膰 opini臋 konsument贸w kosmetyk贸w przeciwstarzeniowych. Prosz臋 jakby艣cie mog艂y wype艂nijcie moj膮 ankiet臋 :) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDD2kw0wCnnl4-MuU-eUGfJ6Indzs_JszK6zt7A2seuVUpKg/viewform?c=0&w=1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co kladlas sobie kurze lapy na twarz ? Popros sasiadow o pomoc albo jedz na ostry dyzur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basiamala
Kurze 艂apki by艂y dla mnie koszmarem. Tym nocnym, bo budzi艂am si臋 w nocy i patrzy艂am czy faktycznie moje kurze 艂apki s膮 bardzo widoczny, i tym dziennym, bo ci膮gle chodzi艂am do lustra i sprawdza艂am w 艣wietle dziennym jak wygl膮dam. Nawet korektor na twarz nie pomaga艂, nie m贸wi膮c ju偶 o innym makija偶u... Postanowi艂am co艣 z tym zrobi膰. Wyczyta艂am w sieci, 偶e najlepszym i najskuteczniejszym sposobem na usuni臋cie kurzych 艂apek s膮 zabiegi z osoczy bogatop艂ytkowych. Szybko wzi臋艂am pod lup臋 kilka klinik medycyny estetycznej w Warszawie. Wybra艂am dwie. W jednej ceny by艂y zaporowe i kiepsko si臋 czu艂am - nie b臋d臋 o nich pisa膰. A druga to klinika doktor Beaty Dethloff, kt贸ra opiekuje si臋 m.in. Gosi膮 Rozenek. Moje zaufanie wzros艂o do 100%. Zabieg wykonywa艂a Sylwia Kijas, musz臋 j膮 pochwali膰 na mega profesjonalizm pod ka偶dym wzgl臋dem - czu艂am si臋 komfortowo i pewnie. Wa偶n膮 kwesti膮 by艂o dla mnie to czy zabieg jest naturalny i faktycznie tak by艂o. Kurze 艂apki znikn臋艂y, a ja wreszcie mog臋 spa膰 spokojnie ;) 艢mia艂o polecam t臋 klinik臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KosmetologKarolina
Dobrym zbiegiem na kurze 艂apki b臋dzie zabieg mezoterapii mikroig艂owej w po艂膮czeniu z laserem frakcyjnym, sk贸ra pod oczami znacznie si臋 poprawi, zostanie pobudzona i si臋 pogrubi. Plazma z czasem okaza艂a si臋 zabiegiem zbyt inwazyjnym i jest po niej du偶o powik艂a艅, zatem proponuj臋 konsultacj臋 z kosmetologiem/dermatologiem, specjalist膮 z zakresu zabieg贸w anti age, w celu dobrania odpowiednich zabieg贸w. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ForeverYoungWarszawa
Co tu si臋 du偶o rozpisywa膰, najlepsze rozwi膮zanie to botoks http://fyoung.pl/botulina/ , zach臋cam do odwiedzenia strony, zapoznania si臋 z ofert膮 i um贸wienia na konsultacj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Ja stosuj臋 botoks i jestem bardzo zadowolona z efekt贸w. Redukuje kurze 艂apki .Polecam klinik臋 w kt贸rej wykonuje zabieg www.arteclinic.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maragappa
Stosuje botoks w te okolice plus dobre kremy, oddalam si臋 pod rece dr Ziemczyk z Kliniki Forever Young z Warszawy, 艣wietny lekarz cudne rece :) https://fyoung.pl/botulina/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grudniowa

CO WY GADACIE? Na kurze 艂apki najlepszym sposobem jest toksyna botulinowa, tylko ona daje 100% przywr贸ci ten obszar do naturalno艣ci. Tylko pami臋tajcie, 偶e to zabieg i tu trzeba trafi膰 do dobrych r膮k. Ja chodz臋 bardzo cz臋sto na takie poprawki estetyczne do聽Dr Beaty聽Dethloff. PROFESJONALISTKA. Teraz wgl u niej jest fajna oferta bo pakiet pi臋kne oczy i w ofercie jest聽 termolifting Max聽Deep IR ale i w艂a艣nie聽toksyna botulinowa i o wiele taniej ni偶 normalnie, wi臋c ja ju偶 da艂a zna膰 m臋偶ulkowi co chce na 艣wieta ;))).聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Okularnica

Nosz臋 okulary cale swoje zycie i po prostu to, co dzieje sie wokol moich oczu to jakas tragedia 馃槥聽Nie wiek to spowodowal tylko sta艂e mruzenie oczu... Poszlam na zabieg (p贸ki co zdecydowalam si臋 na taki nieinwazyjny, bo to moj pierwszy zabieg tego typu i troche sie ba艂am) nazywal sie pelleve i zrobilam go w klinice聽La Perla. Jest roznica, zdecydowanie, moje kurze 艂apki sa duuuuzo mniejsze. 馃檪聽Jednak jest jakas nadzieja dla pomarszczonych okularnikow. 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Ja s艂ysza艂am, 偶e trzeba systematycznie rano i wieczorem przemywa膰 twarz/zmarszczki naparem z any偶u.Efekty po jakim艣 czasie.聽 To taki domowy spos贸b ale przyznam, 偶e nie pr贸bowa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emila

Tak naprawd臋 nie ma domowych skutecznych sposob贸w na kurze 艂apki. R贸wnie偶 stosowa艂am domowe napary, ma艣膰 z wit a oraz wszystkie ro艣linne oleje wklepywane rano i wieczorem. Dopiero osocze bogatop艂ytkowe w moim przypadku przynios艂o zamierzony efekt. Pani w myskin skutecznie mi podpowiedzia艂a co b臋dzie dla mojej cery odpowiednie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

botox

www.lenartowiczclinic.pl

Udost臋pnij ten post

ja si臋 zdecydowa艂am na Restylane Skinbooster i fajny efekt uzyska艂am. Sk贸ra g艂adka, r贸wna i dobrze nawil偶ona. No i kurze 艂apki mniejsze 馃檪

Udost臋pnij ten post

A mo偶e sp贸buj masazu rollerem, zmniejszy opuchlizn臋 i zmarszczki. No i przede wszystkim nawil偶anie sk贸ry i nie przejmowanie si臋 nimi 馃槈聽to s膮 zmarszczki mimiczne, robi膮 si臋 od 艣miechu i trzeba si臋 z nimi pogodzi膰聽

Udost臋pnij ten post

Zacznij tak jak i ja od p贸j艣cia na konsultacj臋. Lekarz obejrzy twoje zmarszczki i b臋dzie m贸g艂 dobra膰 odpowiednie zabiegi, preparaty by zmarszczki zlikwidowa膰. Ja robi艂am zabiegi pod oczami u Dr Izabeli Lenartowicz www.lenartowiczclinic.pl

Udost臋pnij ten post

ja probowalam juz mnostwa sposobow, wkoncu u dr lesniak w lk medzie krakowskim poddalam sie zabiegowi botoksu i....po problemie:)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰