Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej wam

Moj chlopak chyba chcial mnie zdradzic

Polecane posty

Gość hej wam

Witam odkrylam ze moj facet rozmawial z jakas dziewczyna obca na gadu-gadu na tematy intymne, ona sie masturbowała :/ a on sie podniecal jak do niego pisala, on jej napisal ze kocha dziewczyne ale ona go troszke kreci i zapytal sie jej czy "minetka" to zdrada:/ a ona ze tak jednak w koncu chcial sie z nia ustawic na ta "minetke" a ona pytala czy cos wiecej tez a on "moze potem ale narazie minetka" jak sie dowiedzialam zablokowal ja i wyzwal od suk zeby nie pisala do niego bo to byl jego najwiekszy blad w zyciu bo by stracil osobe ktora kocha nad zycie, nie pisal tego przy mnie. Powiedzial ze tak naprawde nie chcial sie z nai sptokac. Czy on moze mowic prawde :(. Tak bardzo go kocham i wiem, ze on mnie tez, ale moze chce zasmakowac zdrady :(:( nie wiem co o tym myslec czy mogl sie tlyko tak podkrecac?

Gość znowu malolaty..

Gość hej wam
nie jestem malolata!! Boze co za kretynizm.. Klapki na oczach masz?:/ ze wszedzie widzisz malolaty?

Gość hej wam
kolejny nawiedzony?? BMI mam w normie! Nie jestem gruba jesli o to Ci chodzi! Prosze o konkretne odpowiedzi a wszczegolnosci licze na opinie facetow czy to mogly byc takie zgrywy na podkrecenie sie?

Gość Laliitaa
BMI nie ma nic wspolnego z inteligencja :/

Gość andersonxxx
Od wirtualnego seksu sie zaczyna, potem będzie ciekawy, spotkają sie w realu i zrobią to naprawde, więc oddpuść sobie bo i tak cie zdradzi.

Gość hej wam
To nie byl wirtualny sex, no i zablokowal ja na gg i kazal nie odzywac sie wiecej bo w sumie to ona go napadala na gg non stop.

Gość wiesz co...
moim zdaniem, to on prędzej czy później cie zdradzi. pożądny chłopak nie wdaje się w tego typu dyskusje z przypadkowymi pannami.

Gość hej wam
Lalita a Tobie o co chodzilo?

Gość andersonxxx
Ale i tak rozbudziła jego ciekawosc i teraz bedzie ciągle myślał o tym jakby to było. I w końcu znów ją odblokuje, może już to zrobił a ty o tym nie wiesz.

Gość hej wam
ale on mnie bardzo kocha ja to wiem i aj tak samo dlatego mi ciezko :(, mowil ze to tylko gadka dla niego nic nie znaczaca.

Gość no niestety...
jak nie wirtualny sex skoro ona się masturbowała a jego to podniecało? był stroną bierną ale był..:O popieram powyższe wypowiedzi.. od tego się zaczyna..

Gość hej wam
wlasnie nie wiem o co chodzi bo mamy bardzo bardzo udane zycie seksualne a te zycie od strony duchowej jest jeszcze bardziej udane.

Gość hej wam
Wiem, ale rozumiem tez to ze jestfacetem, ona go zaczepila, ona napisala i ona zagadywala mimo iz on byl niechetny na poczatku i sucz wiedziala ze ma dziewczyne a prowokowala dalej :(

Gość no ja uwazam ze on
zachowal sie jak skurwiel i wykazal kompletny brak klasy, najpierw sie z panienka umawia, a potem tchorzliwie wyzywa ja, gdy wyjdzie to na jaw? czy ta dziewczyna byla bardziej winna niz on? bo ja uwazam ze jej wina to moze 10% jego winy, parszywy kanaliowaty typek, ja bym rozwazyla dalsza znajomosc z nim.

Gość no niestety...
taaa jak zawsze 💤 baba facetowi włazi do łóżka, gwałci prawie - ale on nie chce.. no skąd, nie chce absolutnie.. zmusza go taka przybłęda może co? daj spokój :o jak się nie chce rozmawiać z kimś, to się od razu blokuje lub pisze WYRAŹNIE ze nie jest zainteresowany i już

Gość opium2
Do hej wam- on sie znia napewno nie spotka. A jezeli zauwazysz ze znowu klika i rozmawia na tematy intymne , to ty zrob to samo!!!Zobaczysz ze poskutkuje.

Gość hej wam
Ja rozwazam, pisalam do niego smsy takie dolujace, ale pogodzilam sie bo on byl w strasznym stanie psychicznym i fizycznym, kompletnie zdruzgotany :( ciezko, bo wiem ze on sie zalamie jak z nim zerwe, zreszta mi tez ciezko, bo poza tym incydentem jest cudownym chlopakiem :( i duzo razem przeslismy, wiec to nie jest latwe, mysle ze dam mu szanse ale bede trzymala reke na pulsie.

Gość hej wam
opium ja wiem, ze on sie z nia nie spotka. Widocznie jest za słaby psychicznie i napisalam mu to, ale ja nie odwdziecze mu sie tym samym, jezeli takie cos sie powtorzy po prostu odejde, zeby z nia sie spotkal tez bym odeszla.

Gość no niestety...
myślę że postępujesz ok. pilnuj teraz dokładnie sytuacji.. i zrób jak piszesz jeśli to się powtórzy.. kontroluj..

Gość hej wam
Mam nadzieje, ze nie :(, tym bardziej on nie nalzey do typu chlopaka, ktory obraca panienki i flirtuje z innymi, ma malo kolezanek i z zadnymi nie spotyka sie itp zawsze tylko ze mna. Zobacze jak to wszystko sie potoczy, poki co jest spokojnie bo nie chce sie niepotrzebnie stresowac i robic napietej atmosfery.