Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie wiem co zrobic z wlosami

co byscie zrobily z takimi wlosami.. zdjecia!!!

Polecane posty

Go艣膰 melassska
tez mam takie wysokie czolo jak ty sz贸steczko i chce jakos zakryc t膮 "najwyzsza" przestrzen,a nie moge zrobic r贸wnej grzywki do brwi,bo mam okragla twarz a taka grzywka jeszcze bardziej ja zaokragla...musze miec na bok,ale jakos chce tez ukryc te wysokie czolo - moze jakies propozycje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 贸semeczka i sz贸steczka
mellaska no ja sie moim czo艂em nie przejmuje;) Jako艣 specjalnie mi ono nie przeszkadza ,grzywke posiada艂am ale mi sie znudzi艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffggrr
2 tys z艂 ci starcza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffggrr
to zalezy od dlugosci od tego z jakis wlosow czy szcztucznych czy prawdziwych i czy to ma byc tylko zageszczanie i przedluzanie czy tylko jedno

Udost臋pnij ten post

tzn nio mi zale偶y i na zag臋szczeniu i na przed艂u偶eniu jak najbardziej.My艣le 偶e to by by艂o najlepsze....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fffggrr
aha i to zalezy od metody. moga byc wloski "dospawane "zaraz przy glowie wtedy po 3 miesiacach robi sie to na nowo bo one odrastaja ( takei wygaldaja bardziej naturalnie) mozna tez zalozyc pasemka na wteyczki ( takie koleczka ) i w miare wzrostu wlosow mozna je przesuwac ( starcza na wiele miesiecy ) ale niestety moze byc widoczne jezeli nie robi tego specjalista z duzym doswiadczeniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melassska
nie no,absolutnie nie uwazam zebys sie mia艂a czym przejmowac,bo masz 艂adne cz贸艂ko,pasuje ci do buzi,tylko chcia艂am mniej wiecej pokazac jak ja mam,mam "puce" i wysokie czo艂o niestetyy :(

Udost臋pnij ten post

melassska kochana moze przesadzasz z ta swoj膮 bu藕k膮;> a robilas juz sobie kiedys grzywke?? Mo偶e naprawd臋 warto spr贸bowac;>:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melassska
mia艂am prosta i mowie Ci, wyglada艂am jak pigi,jak mi tylko troche odros艂a to posz艂am i zrobi艂am sobie na bok, jest lepiej,ale nie moge patrzec na to miejsce gdzie widac czolo, tak pionowo, nie wiem czy tam powiedziec fryzjerce zeby tez skr贸ci艂a w艂osy zeby to zas艂onic, czy s膮 jakie艣 inne metody, chyba poszperam w jakichs galeriach fryzur....

Udost臋pnij ten post

melassska nio ja nie mam poj臋cia co mozna zrobi膰 nie wiem..... Moze w艂asnie tam podci膮膰 w tym miejscu gdzie widac cz贸艂ko....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dgjfcbcxajs
dziewczyny slyszalyscie o klinice Handsome Man czy jakos tak? Zageszczaja tam wlosy jakas nowoczesna metoda, taka jakby sztuczna transplantacja, ale calkowicie bezbolesna, zabieg trwa okolo godziny, z tego co slysze opinie, to rewelacja. Mozna wybrac wlosy sztuczne lub prawdziwe. Ja mam z natury rzadkie wlosy i chyba sobie zafunduje cos takiego, zawsze marzylam o dlugich i gestych wloskach. Niestety cena od 3 tys. wzwyz :( Wiecie cos o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dgjfcbcxajs
ale najlepsze jest to ze efekt utrzymuje sie do 7 lat, nie tak jak po zageszczeniu w salonie fryzjerskim - kilka miesiecy

Udost臋pnij ten post

nio :nie wiem co zrobic z wlosami: --- taka fryzurka pasuje Ci jak ula艂 :D nio bosko :D zr贸b sobie tak膮 fryzurke koniecznie ! Jestem za! Jak najbardziej;)

Udost臋pnij ten post

dgjfcbcxajs--oj ja nie slysza艂am o takiej metodzie...Jeszcze nie obi艂a mi sie o uszy....Ale jesli efekt utrzymuje sie przez tyle lat. To my艣le ze op艂aca si臋 wyda膰 takie pieni膮偶ki:)

Udost臋pnij ten post

tylko jest jeden minus.... bede wygladac znowu pigi... no a pozatym jestem wysoka a dlugie wlosy mnie troche skracaja....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melassska
ale偶 艂adne masz te w艂osy i widac w og贸le ze 艂adna z ciebie dziewczyna :) mi sie te zdjecia bardzo podobaja,mysle ze mozesz skr贸cic, uzywac troche pianki na skret i zrobic jakies fajne refleksy :)

Udost臋pnij ten post

ale jakie refleksy?? rudawe?? czy zceerwone??

Udost臋pnij ten post

ale偶 jaka znowu pigi??:) Nawet tak nie m贸w .艣liczna fryzurka i widac ze 艣liczna dziewczyna! :)

Udost臋pnij ten post

ee tam... sliczna to ja nie jestem... jestem normalna.... nie brzydka ale tez nie sliczna... szara mysz nie rzucajaca sie w oczy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melassska
brazowe albo bordo jak dla mnie :) znalaz艂am fajna grzywke,tylko zastanawiam sie czy by nie zaokragla艂a twarzy, oczywiscie nad tym okiem, kt贸rego nie widac,bym zrobi艂a dluzsza,zeby byla asymetryczna W ogole przepraszam ze tak sie wcinam w ten temat ale na razie to jedyne na kafe gdzie nikt nie bluzga i sie nie podszywa :D

Udost臋pnij ten post

melasssska nioo nie m贸w hop! ;) a poka偶 ta fryzurke:) I w og贸le moze masz jakies foteczki swoje??

Udost臋pnij ten post

ooj kobietki mi w og贸le oba linki nie wchodz膮;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melanieR
fffggrr, gdzie w K枚ln pracujesz? poszlabym do Ciebie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melassska
cholera po moim linku zapomnialam dac spacji,musisz wykasowac na koncu takie br20%, a kolezanki link ma spacje w srodku,kt贸ra trzeba zlaczyc...ale mojego linka nie zobaczysz jesli nie masz na wizazu konta :( co do "cykne fotke sobie" to jakie masz zastrzezenia? 艂adny odcien,poza tym niewiele widac:)

Udost臋pnij ten post

mnie tez linki nie wchodza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melanieR
acha, autorko, taka fryzurka jak Twoja sprzed dwoch lat byla zawsze moim marzeniem. Coz zrobic, wlosy mam proste jak druty, a trwala to dla nich zabojstwo. Na poczatku ladnie, a po kilku miesiacach tylko obciac :(

Udost臋pnij ten post