Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic z wlosami

co byscie zrobily z takimi wlosami.. zdjecia!!!

Polecane posty

Gość melassska
tez mam takie wysokie czolo jak ty szósteczko i chce jakos zakryc tą "najwyzsza" przestrzen,a nie moge zrobic równej grzywki do brwi,bo mam okragla twarz a taka grzywka jeszcze bardziej ja zaokragla...musze miec na bok,ale jakos chce tez ukryc te wysokie czolo - moze jakies propozycje?

Gość ósemeczka i szósteczka
mellaska no ja sie moim czołem nie przejmuje;) Jakoś specjalnie mi ono nie przeszkadza ,grzywke posiadałam ale mi sie znudziła :P

Gość fffggrr
2 tys zł ci starcza :)

Gość fffggrr
to zalezy od dlugosci od tego z jakis wlosow czy szcztucznych czy prawdziwych i czy to ma byc tylko zageszczanie i przedluzanie czy tylko jedno

tzn nio mi zależy i na zagęszczeniu i na przedłużeniu jak najbardziej.Myśle że to by było najlepsze....

Gość fffggrr
aha i to zalezy od metody. moga byc wloski "dospawane "zaraz przy glowie wtedy po 3 miesiacach robi sie to na nowo bo one odrastaja ( takei wygaldaja bardziej naturalnie) mozna tez zalozyc pasemka na wteyczki ( takie koleczka ) i w miare wzrostu wlosow mozna je przesuwac ( starcza na wiele miesiecy ) ale niestety moze byc widoczne jezeli nie robi tego specjalista z duzym doswiadczeniem

Gość melassska
nie no,absolutnie nie uwazam zebys sie miała czym przejmowac,bo masz ładne czółko,pasuje ci do buzi,tylko chciałam mniej wiecej pokazac jak ja mam,mam "puce" i wysokie czoło niestetyy :(

melassska kochana moze przesadzasz z ta swoją buźką;> a robilas juz sobie kiedys grzywke?? Może naprawdę warto spróbowac;>:)

Gość melassska
miałam prosta i mowie Ci, wygladałam jak pigi,jak mi tylko troche odrosła to poszłam i zrobiłam sobie na bok, jest lepiej,ale nie moge patrzec na to miejsce gdzie widac czolo, tak pionowo, nie wiem czy tam powiedziec fryzjerce zeby tez skróciła włosy zeby to zasłonic, czy są jakieś inne metody, chyba poszperam w jakichs galeriach fryzur....

melassska nio ja nie mam pojęcia co mozna zrobić nie wiem..... Moze własnie tam podciąć w tym miejscu gdzie widac czółko....

Gość dgjfcbcxajs
dziewczyny slyszalyscie o klinice Handsome Man czy jakos tak? Zageszczaja tam wlosy jakas nowoczesna metoda, taka jakby sztuczna transplantacja, ale calkowicie bezbolesna, zabieg trwa okolo godziny, z tego co slysze opinie, to rewelacja. Mozna wybrac wlosy sztuczne lub prawdziwe. Ja mam z natury rzadkie wlosy i chyba sobie zafunduje cos takiego, zawsze marzylam o dlugich i gestych wloskach. Niestety cena od 3 tys. wzwyz :( Wiecie cos o tym?

Gość dgjfcbcxajs
ale najlepsze jest to ze efekt utrzymuje sie do 7 lat, nie tak jak po zageszczeniu w salonie fryzjerskim - kilka miesiecy

nio :nie wiem co zrobic z wlosami: --- taka fryzurka pasuje Ci jak ulał :D nio bosko :D zrób sobie taką fryzurke koniecznie ! Jestem za! Jak najbardziej;)

dgjfcbcxajs--oj ja nie slyszałam o takiej metodzie...Jeszcze nie obiła mi sie o uszy....Ale jesli efekt utrzymuje sie przez tyle lat. To myśle ze opłaca się wydać takie pieniążki:)

tylko jest jeden minus.... bede wygladac znowu pigi... no a pozatym jestem wysoka a dlugie wlosy mnie troche skracaja....

Gość melassska
ależ ładne masz te włosy i widac w ogóle ze ładna z ciebie dziewczyna :) mi sie te zdjecia bardzo podobaja,mysle ze mozesz skrócic, uzywac troche pianki na skret i zrobic jakies fajne refleksy :)

ale jakie refleksy?? rudawe?? czy zceerwone??

ależ jaka znowu pigi??:) Nawet tak nie mów .śliczna fryzurka i widac ze śliczna dziewczyna! :)

ee tam... sliczna to ja nie jestem... jestem normalna.... nie brzydka ale tez nie sliczna... szara mysz nie rzucajaca sie w oczy...

Gość melassska
brazowe albo bordo jak dla mnie :) znalazłam fajna grzywke,tylko zastanawiam sie czy by nie zaokraglała twarzy, oczywiscie nad tym okiem, którego nie widac,bym zrobiła dluzsza,zeby byla asymetryczna W ogole przepraszam ze tak sie wcinam w ten temat ale na razie to jedyne na kafe gdzie nikt nie bluzga i sie nie podszywa :D

melasssska nioo nie mów hop! ;) a pokaż ta fryzurke:) I w ogóle moze masz jakies foteczki swoje??

ooj kobietki mi w ogóle oba linki nie wchodzą;/

Gość melanieR
fffggrr, gdzie w Köln pracujesz? poszlabym do Ciebie...

Gość melassska
cholera po moim linku zapomnialam dac spacji,musisz wykasowac na koncu takie br20%, a kolezanki link ma spacje w srodku,która trzeba zlaczyc...ale mojego linka nie zobaczysz jesli nie masz na wizazu konta :( co do "cykne fotke sobie" to jakie masz zastrzezenia? ładny odcien,poza tym niewiele widac:)

mnie tez linki nie wchodza

Gość melanieR
acha, autorko, taka fryzurka jak Twoja sprzed dwoch lat byla zawsze moim marzeniem. Coz zrobic, wlosy mam proste jak druty, a trwala to dla nich zabojstwo. Na poczatku ladnie, a po kilku miesiacach tylko obciac :(