Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animekkkk

jak lubicie byc podrywane ?? pytanie do kobiet....

Polecane posty

Gość Ehiii
a jakby Cię dziewczyna nazywała "głupi **uj" to by Cię to rajcowało ? :D

Gość glupie pipy
niech pierwsza rzuci kamieniem ta co nigdy nie nazwala zle facetow...ktoras chce kamien ?

Gość Ehiii
Żeby kogoś obrazic musze mieć DUZY powód... I to nie dlatego, że się komuś nie podobam.I nie zaleznie od płci.

Gość Ehiii
Aktualnie mówie WSZYSTKIM, że kocham ponad wszystko swojego narzeczonego... Zanim go miałam mówilam bardzo delikatnie, że nie interesuje mnie jako facet... I nigdy się z niego na boku potem nie śmiałam.

no i co z tego że się nie śmiałaś? i tak na pewno go zabolało to odrzucenie (piszę o hipotetycznym odrzuceniu) z wyśmianiem czy bez tak samo boli :-(

Gość Ehiii
No, ale takie jest życie... A jak Ty byś odrzucił kobiete? To nie to samo???

Gość ryszarda_P
nie-chamsko nienachalnie

Gość Ehiii
Stańczyk, ale nie można mieć pretensji do kogoś o to, że na Ciebie nie leci... Ja nie miałam pretensji do ludzkości, bo jakiś tam chłopak mnie olewał.

Gość oliwia 24
Mile jest , gdy facet podchodzi , przeprasza i mowi : jestes bardzo ladna(wiem ze jestem) obserwuje cie juz dluzsza chwile, czy moge z toba zamienic pare slow , o ile oczywiscie masz ochote i nigdzie ci sie nie spieszy.Jezeli jest sympatyczny rozmawiamy i jezeli mnie zainreresuje jest duze prawdopodobienstwo spotkania sie.Najwazniejsze to nie byc zbyt natarczywym, Trzeba wyczuc czy dziewczyna ma ochote na spotkanie!

Gość oliwia 24
Mile jest , gdy facet podchodzi , przeprasza i mowi : jestes bardzo ladna(wiem ze jestem) obserwuje cie juz dluzsza chwile, czy moge z toba zamienic pare slow , o ile oczywiscie masz ochote i nigdzie ci sie nie spieszy.Jezeli jest sympatyczny rozmawiamy i jezeli mnie zainreresuje jest duze prawdopodobienstwo spotkania sie.Najwazniejsze to nie byc zbyt natarczywym, Trzeba wyczuc czy dziewczyna ma ochote na spotkanie!

Panowie, tylko czasem nie wyrwijcie z takim tekstem jak proponuje oliwia24. Jaki sens jest mówić ładnej dziewczynie, że jest ładna? Takich komplementów to ona ma na pęczki codziennie. No chyba że startujecie do \"paszteta\", to inna sprawa ;) Ja robię tak. Podchodzę do ładnej dziewczyny i mówię \"przepraszam że zaczepiam, ale obserwowałem Cię przez chwilę i masz w sobie coś fajnego co przykuło moją uwagę i nie mogłem do Ciebie nie podejść\". Potem można się trochę pojąkać, pozgrywać nieśmiałego i powinno być ok. No i trzeba być przystojnym, bo inaczej nie wypali :)

STANCZYK ty jAkis jestes naprawde dziwny. to co mam sie umawiac z kazdym ktory do mnie podejdzie bo zranie jego uczucia? wez wyluzuj czlowieku, kazdy ma inny gust. wczoraj do mnie podszedl chlopak chcial moj nr tel. ale powiedzialam ze moj chlopak bylby zazdrosny no a on ok rozumiem i nikt sie na nikogo nie obrazal!!!

FREDDA każdemu powinnaś dać szansę :-) jeśli odrzucasz kogoś zaraz na wstępie to jasnym jest, że robisz to tylko i wyłacznie z powodu złego wyglądu delikwenta (albo wzrostu) jakby delikwent byłby przystojny to nie zostałby odrzucony zaraz na wstępie tylko co najwyżej później po sprawdzeniu jego osobowości brzydkich się skreśla zaraz na początku przystojnych dopiero po jakimś czasie o ile w ogóle się ich skreśla

Gość Ehiii
Jasne, każdemu można dać szanse... Ale potem jesli coś nie styka trzeba się wycofać... A jak się ma faceta to szansy nie można dac nikomu prócz niego.

Gość Ehiii
CO?!?!?! Niby czego mi współczujesz?! Mam go zdradzać? :( To Ty szukasz dziewczyny na seks? Nie dziwie się, że żadna do Ciebie nie startuje...

Gość brzydkaaa
mnie nikt nie podrywa, bo albo sie spieszę albo lecę z siatami i się śpiesze tez albo lece do pracy (w pośpiechu) ....

i znowu g**no prawda stanczyku. kiedys poznalam faceta ktory mi se wogole nie podobal , kompletnie nie w moim typie, gadalam z nim tylko dlatego ze bylo mi szkoda ze tak sam idzie podczas gdy wszyscy inni sa w grupie i gadaja ze soba. potem zainteresowalo mnie jego specyficzne poczucie humoru, nastepnie zrobil mi masaz i wtedy sie chyba w nim zakochalam . nagle wydal mi sie piekny, cudowny i wspanialy, ale powiem jedno - on byl pewny siebie, znal swoja wartosc, mimo ze nie uwazal sie za przystojnego,ale za przeproszeniem sral na to i wiedzial ze kazdy czlowiek ma w sobie cos cennego i ze to powinien eksponowac, nie koniexcznie musi byc to uroda ale to cos, cos oryginalnego, co nas pociaga. faceci ktorzy maja tylko urode nie osiagaja nic, kobiety sie nimi szybko nudza i zostawiaja ich. z 2giej strony takie jest zycie ze wolimy ladnych, tak nas stworzyli. jak idzie piekna kobieta ulica to od razu wszyscy sie za nia ogladaja, a jak w pubie siedza 2 kolezanki : jedna ladniejsza druga brzydsza to faceci potrafia na chama gadac tylko z ta ladna, a ta brzydsza olewac kompletnie, takie zycie. nic na to nie poradzisz

Gość Ehiii
Kurde... Hipokryci, nie Fredda? :(

Ehiii jaka zdrada?? czy jedno spotkanie z chłopakiem od razu można nazwać zdradą??? a po za tym człowiek przez całe zycie szuka czegoś nowego, ciagle coś zmienia czego miałby nie robić podobnie z partnerami?? co jest złego w poligamii?? mi by np. odpowiadało mieć kilka dziewczyn a nie tylko jedną

\"Ehiii no nie mów że nie umawiasz się z chłopakami tylko dlatego że masz chłopaka jesli tak to współczuję Ci \" stanczyk to na serio bylo? bo jak tak to jestes skonczonym debilem

Gość Ehiii
Trefny Stańczyk nie mam ochoty już z Tobą dyskutować, bo masz dziwaczne podejście do życia.. Znajdź sobie jakąś panne co lubi się seksic na prawo i lewo i będzie Ci na to samo pozwalała i będziecie zayebiście szczęśliwi.. A normalnym ludziom nie zawracaj gitary.

aaaaaaaaaahhahahahahha stanczyk nie mozesz znalezc jednej a poligamia ci sie marzy... szkoda z toba gadac, nigdy w zyciu sie bym z toba nie umowila nawet jakbys byl najseksowniejszy we wszechswiecie

Gość Ehiii
W poligami tyle złego co w monogami.