Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animekkkk

jak lubicie byc podrywane ?? pytanie do kobiet....

Polecane posty

Gość Ehiii
Stańczyk... Ty jesteś hipokrytą a nie krwawiącą zwierzyną :D

wlasnie jestes hipokryta niby udajesz biednego a tak naprawde jestes zwyklym chamem i prostakiem, bezmozgowcem i egoista.

Gość Ehiii
Bo pewnie chcesz mieć 4 żony a sam być ich jedynym co? :D

i czemu tak rżysz mi akurat teraz nie jest do smiechu wręcz mi się płakać chce gdy se pomyślę jaki jestem beznadziejny :-(

\"a tak naprawde jestes zwyklym chamem i prostakiem, bezmozgowcem i egoista.\" a znasz mnie? przebywałaś ze mną w realu chociaż jeden dzień??

Gość Ehiii
Stańczyk... Wystarczy kilka wypowiedzi... W ogóle radze wyemigrować do jakiejś Arabi czy coś. Tam jest Twe miejsce.

stanczyk nawet bym nie chciala z toba w realu minuty przezyc. pokazales juz przez swoje wpisy jaki jestes, wystarczy mi by osadzic cie tak jak to napisalam

Gość Ehiii
Stańczyk, Ty sobie jaj robisz, nie? :D Przyznaj się ;)

Gość genowefa trombke
Jak tam stańczyk? :D

Gość Ehiii
Czemu wtedy....?

ehiii on sobie jaj nie robi, juz nie raz mnie denerwowal tu na kafe jak wypisywal po raz 1000000000000000000000000 jaki on to biedny bo jest niski a kobiety nie lubia niskich. nie wazne ze kazda sie wypowiadala ze wcale jej facet nie musi byc wysoki, ze liczy sie cos innego itd itp a on dalej swoje....................

Gość Ehiii
Ja miałam raz takiego... Niski, brzydki... I też mi narzekał... A jak już go kochałam to mnie traktował źle i chciał zdradzać... Ale mu i tak to nie wyszło... Eh...

Stańczyk to wyłącznie prowokator, aż dziwne że ludzie się ciągle nabierają na te jego teksty. Założę się ze prywatnie jest normalnym facetem, może nawet przystojnym i może nawet ma kobietę :) Kiedyś był tutaj Stańczyk bez \"trefny\". Ten się pewnie podszył pod poprzedniego i kontynuuje te jego narzekania. Ale czym by to forum było bez takich ludzi? Tak więc lepiej niech sobie dalej prowokuje :) p.s. za chwilę pojawi się kolega Stańczyk i będzie się wypierał, że to nieprawda co piszę :)

Gość Ehiii
No tez mi się wydaje, że to prowokacja i strasznie mi się śmiać chce :D

a mi sie nie wydaje ze to prowokacja a jezeli ktos dla samej prowokacji siedzi na damskich forach prawie 24/dobe, odpowiadajac na co 3ci temat i zakladajac swoje ciagle piszac o tym samym to jest roznie zalosny jak stanczyk bez prowokacji

Gość Ehiii
Istnieją dwie możliwości... Albo robi se non stop jaja... Albo jest psychicznie chory... Hmmm chwila... Chory psychicznie to on jest napewno :D

jesteście okrutne, całkowicie pozbawionego ludzkich odruchów kopanie leżącego to wasza ulubiona rozrywka wy nienawidzicie słabych pogardzacie nimi, niszczycie ich takie coś właśnie doświadczam teraz na sobie :-(

Może też być tak, że takich stańczyków jest kilku pod jedną postacią. Wiecie, paru facetów (a może i kobiet?), które znają hasło do tego nicka i tak sobie piszą tutaj na zmianę :) Kiedyś mój facet ze swoim kumplem robili sobie takie żarty na jednym z forów. Wszystko jest możliwe :) Bo też ciężko mi sobie wyobrazić, żeby istniał taki człowiek, który miałby czas, albo któremu by się chciało nawet dla żartów przesiadywać całe dnie na forum. Podejrzane :)

Gość Ehiii
Niestety są ludzie co non stop na necie siedzą :( Najdziwniejsze są te jego poglądy..

może i są tacy, ale stańczyk nie jest psycholem. Wystarczy przeanalizować w jaki sposób prowokuje i da się wyczuć, że to jest inteligentna osoba :) Tylko po co to robi tego nie wiem. Stańczyk to taki drugi \"jasio śmietana\" z forum Onetu. Pewnie część z was wie o kogo mi chodzi.

nie stańczyk jest jeden w miarę zdrowy psychicznie ale z problemami emocjonalnymi czasu mam dużo bo: nie mam znajomych, dziewczyny, rodzeństwa nie mam więc gdzie pójść to forum to jedyne miejsce gdzie mogę coś powiedzieć (tzn. napisać) więc siedzę tu do polnocy i wypisuję głupoty i moje żale :-(

no nie wazne ja stad spadam. moim zdaniem teraz stanczyk robi sobie jaja ale z tym wzrostem to nie zakladalby 15 topicow zeby robic jaja. w kazdym razie g*** o mnie to interesuje dobranoc

Gość Ehiii
Ja akurat nie... Ale na innych forach widziałam podobnych do niego :D Kurcze... :( Ale dziś jest dół..