Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animekkkk

jak lubicie byc podrywane ?? pytanie do kobiet....

Polecane posty

Gość Ehiii
No... Chodziaż tu niech sobie dominuje :P

dlaczego mnie atakujecie?? czy to że chciałbym mieć kilka dziewczyn oznacza że jestem zdemoralizowany?? co jest złego w posiadaniu kilku kochających mnie dziewczyn??

Gość Ehiii
Mają Cię kochać z Ty ich nie? JA się serio nie dziwie, że nie masz nawet jednej...

ja mam swojego miska i nigdy w zyciu go nie zamienie na innego . kocham go do granic i nie chce zadnego innego !! to jest milosc!! a ty stanczyk masz kompleksy i chcesz sie dowartosciowac. niedawno jeszcze pier**liles ze jestes zakochany i masz ta swoja jedyna i ja kochasz i ze jest niska i ma ciemne wlosy, nie wyglada na polke dlatego jestes w niej zakochany, bo ma urode poludniowa a ty nie lubisz polek, a teraz co??? chyba sie sciemnialo

Gość Ehiii
Stańczyk nie da się kochać paru na raz :D ahahhaha

\"ja mam swojego miska i nigdy w zyciu go nie zamienie na innego .\" a kto Ci każe zamieniać mogłabyś tylko dołaczyć nastepnego, w ktorym bys sie zakochała do kolekcji miałabyś wtedy dwóch miśków a nie jednego :-)

Gość Ehiii
Stańczyk , Ty masz na celu wyprowadzic nas z równowagi czy serio jesteś nie teges? :D

Gość oliwia 24
do uzurpatora _ na _maxxa- komplementow nigdy dość i jezeli ten facet jest szczery i rozbrajajacy a przy tym sympatyczny i ma w sobie "coś" to nie musi być az ak bardzo przystojny ,zeby sfinalizowac spotkanie.

Gość Ehiii
Ja wole komplementy jak już z tym kimś jestem...

Gość Ehiii
Stańczyk, Ty jeszcze nikogo oprócz Mamy na bank nie kochałeś.

Gość Ehiii
Nom Ty ogólnie to byś chciał się nie wysilać i mieć z 11 bab :D

oj kochałem i to nie raz :-D a teraz podkochuję się w trzech dziewczynach naraz!! w M. :-) i w dwóch koleżankach z pracy wszystkie trzy są godne uwagi i wszystkie trzy tak samo mi się podobają :-O

Gość Ehiii
No właśnie PODOBAJĄ się... A oddał byś za każdą życie?

Gość errata.
* moje życie ....

Gość Ehiii
Stańczyk, zwiększ dawke leków :D

spojrzenie jest najwazniesze tak na pierwszy podryw, pierwsze wrazenie. później to roznie. nie cierpie gdy facet sie ciagle we mnie wpatruje, nie znosze. Ale gdy nasze spojrzenie sie spotyka ze soba co jakis czas brrrr az chce sie wiecej :)

stanczyk jestes nic nie wartym ciolkiem, chcialbys byc playbojem a jestes nikim, przez cos masz zaje**ste kompleksy. jak najdalej od takich ludzi. to co piszesz skresla cie totalnie z listy interesujacych facetow , dla mnie jestes zerem przesiadujacym na damskich forach

Gość Ehiii
Ja w ogóle to mam tak, że się raz zakochałam w brzydkim facecie... Ale takim serio serio brzydkim... I on mnie zawiódł... A potem pojawił się zayebczo przystojny facet... Z NAJLEPSZYM charakterem pod słońcem... Nawet w marzeniach bym sobie takiego nie wyobraziła... I jestem z nim szczęśliwa :D

\"A potem pojawił się zayebczo przystojny facet... Z NAJLEPSZYM charakterem pod słońcem... Nawet w marzeniach bym sobie takiego nie wyobraziła...\" jaki stąd wniosek? startujmy tylko do ładnych :-)

Gość Ehiii
Nie Stańczyk... Tu chodzi o to, że nie zawsze ten niepozorny brzydalek jest fajnym facetem a ten przystojny jest idiotą...

EHIII przybij piatke!!!!!!!!!!! ja tez mam zabojczo przystojnego faceta, do tego kulturalnego, dbajacego o mnie, inteligentnego, bez kompleksow, zawsze sprawia ze jestem z nim szczesliwa. nie to co niektorzy faceci tutaj...chcialiby duzo a nie moga nic

\"nie zawsze ten niepozorny brzydalek jest fajnym facetem\" to o mnie jest :-( brzydki, niski i do dupy z charakteru bez szans na poligamiczny związek hmm bez szans na JAKIKOLWIEK związek :-O

Gość Ehiii
Fredda widze, że się rozumiemy :) Przynajmniej jak mamy tych zayebistych przystojniaków to wiely, że są z nami dlatego, że serio nas kochają..A nie z braku laku... :D

Gość Ehiii
Stańczyk, U Ciebie i uroda nie pomoże :(