Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meridianka

Dlaczego jest tak ze czlowiek ma watpliwosci

Polecane posty

Gość Meridianka

czy kogos kocha czy nie? a potem uzmyslawia sobie ze kocha ale jest juz za pozno? skad to sie bierze?

Nie każdy człowiek ma takie wątpliwości. Jeśli się kocha, wątpliwości brak. Za późno mają ci opóźnieni w decyzjach, innymi słowy przegrani życiowo, a jeszcze inaczej - nie wiedzący w ogóle CZEGO CHCĄ.

Gość Ehiii
Jeśli ktoś ma wątpliwości to nie kocha...

Gość Meridianka
pewnie tak, sa niedojrzali... szkoda ze ja kocham faceta ktory nie wie czego cche :(

Nie szkoda Ci autorko czasu ? On biegnie nieubłaganie. Jest wiosna, zajmij sie sobą :)

Gość Meridianka
Szkoda mi czasu ale nic nie poradze na to ze go kocham:( soba sie zajmuje caly czas ale mi przykro ze ktos tak sie zachowal wobec mnie...zwlaszcza ze odszedl a ciagle mnie meczy swym zastanawianiem sie czy kocha czy nie

Gość to całkiem normalne
Jeśli ktoś ma wątpliwości, to jest człowiekiem myślącym i refleksyjnym. Tylko fanatycy i bezmózgi nigdy nie mają wątpliwości. Porzućcie poglądy rodem z filmów dla pensjonarek...

Gość Meridianka
ja wiem ze watpliwosci nie wykluczaja uczucia...ale czy od razu trzeba zrywac jak one sa?

Gość Ehiii
Ja kiedyś w każdym w związków miałam wątpliwości... Aż nie trafiłam na swojego... Wtedy się nie ma wątpliwości.

Gość Meridianka
no chyb atak jest..on sa,m p[owiedzial ze nie czuje sie dojrzalty...eh...ci goscie