Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewel14

Biała wydzielina.

Polecane posty

Gość Yumiyoko
Też miałam kiedyś taki problem. Okazało się, że problem tkwi w wyższych partiach gruczołów, tzn. w przysadce mózgowej. To ona odpowiada za wydzielaną prolaktynę. Jeśli wydzielina tego typu utrzymuje się przez dłuższy czas i nie zmienia konsystencji przed okresem, to powinnaś wybrać się do endokrynologa. W moim przypadku wykazało gruczolaka, powodującego hiperprolaktynemię... Powodzenia

maegy - to naprawdopodobniej grzybica. Stan jest już dość zaawansowany, więc bez wizyty u ginekologa sie nie obejdzie. Lekarz zapisze Ci globulki i wszystko będzie dobrze :) Aha- jeśli współżyjesz z partnerem, to niech on kupi sobie maść clotrimazolum i ją stosuje ( nie musi mieć żadnych objawów), by Ciebie ponownie nie zarażać.

Gość baśka 198
witam, ja również mam podobny problem. Zaczęło się zaraz po okresie, pojawiło się potworne swędzenie, pieczenie a potem ta straszna wydzielina (również po okresie odstawiłam tabletki anty). nie wiedziałam co to może być zwykle po paru dnach przechodzilo samo, tym razem nie. po tygodniu od okresu i odstawieniu tabletek, zaczęłam znów brać tabletki anty, odziwo wydzielina lekko zmalała. po kolejnym tygodniu zaczęłam stosować dodatkowo maść clotrimazolum-przestało swędzieć a wydzielina zmniejsza się. czy wszystko wraca już do normy?? czy powinnam skontaktować się jeszcze z lekarzem?? (przez ten czas nie współżyję). Proszę o odpowiedź

Gość kotka28
Witam,ja mam taka biała wydzieline od jakiegos tygodnia czyli od momentu przerwania brania tabletek Novinette,dostalam okres i pozniej zaczela sie ta wydzielina;/Jest biała,gesta w postaci takich grudek,nie ma brzydkiego zapachu,zapach naturalny ale w srodku mnie troche swedzi i co to jest??Od tabletek?W poniedzialek mam wizyte u ginekologa poczekac czy leciec wczesniej??Slyszalam ze przy grzybicy musi byc ten rybi zapach a ja go nie mam.POMOZCIE PROSZE!pozdrawiam

Gość Opinia...
U Ciebie to może być grzybica. Każde grudkowate/serowate białe upławy o tym mogą świadczyć. Polecam wizytę u ginekologa.

Gość kotka28
Witam ponownie,dzisiaj juz mi nic nie wychodzi z pochwy,wczoraj i dzis smarowalam na zewnatrz mascia PIMAFUCIN i juz chyba przeszlo tylko lekko swedzi na zewnatrz.Jak myslicie czy to po odstawieniu tabletek organizm sie reguluje i to byla zwykla wydzielina w plodne dni?Zalatwiłam sobie czopki PIMAFUCIN ale teraz nie wiem czy na noc zalozyc go czy nie?Zaszkodzi jezeli to byla wydzielina?Moze poczekac czy jutro tez bedzie spokoj?Doradzcie,bo do ginekologa dopiero w poniedzialek ide

Gość mw12345654321
a powiedzcie drogie kobiety jak staram sie o dzidzi to co oznacza taka wydzielina? zaraz o dniach plodnych bylo jej bardzo duzo teraz tylko sladowe ilosci pozdrawiam goraco

hej. Jam mam też bialą wydzieline z pochwy. Przewaznie kiedy zbliza mi isę okres tak dwa tygodnie przed nie mam żadnego swędzenia ani pieczenia. jeżli któraś z was wie co to jest albo czy to jest jakaś infekcja to dajcie znać pozdrawiam Arleta

hej ja też mam taka wydzieline z pochwy ale mnie nic nie swędzi ani nie piecze tylko czasami niezbyt ślicznie pachnie,przeważnie tak mam dwa lub trzy tygodnie przed okresem, nie mam tego przez caly czas tylko pare dni. W sierodku w pochwie mam mam tak jak śluz bez żadnych grudek.. jest to =jakas choroba prosze o jaka kolwiek informacje

Gość Maaaaaaaartttekk
biore tabletki Yaz , jestem przy pierwszym opakowaniau ... wczoraj wziełam ostatnią tabletke aktywna a dzis zamiast okresu pojawiła sie biała wydzielina konsystecji gestego mleka i jest delikatne swedzenie ... zaczełam stosunki z chłopakiem bez zaezpieczenia w trzecim tygodniu stosowania tabletek czy jest mozliwe zajscie w ciąze ?

Gość mistrz patelni, złota wara
Jest to możliwe. Jes to ciąża pozamaciczna w kolanie

Gość asia18_00
Cześć! Mam pytanie, współżyję z chłopakiem 3 lata, nie zabezpieczamy się, ostatnio zauważyłam podczas gdy się załatwiam że z pochwy wydobywa sie biała wydzielina. Czy ktoś może mi powiedzieć co to może być?? Bardzo proszę o pomoc i dziękuję z góry za odpowiedź

Do asi18_00 A odczuwasz jakieś swędzenie, pieczenie, bo może to być jakaś infekcja. Jeśli masz takie dolegliwości to udaj się do lekarza, doraźnie możesz posmarować się Provag żelem, który nawilża, obniża pH pochwy przez to przyczynia się do rozwoju pożytecznych bakterii kwasu mlekowego.

Gość Asia18_00
Nie odczuwam swędzenia ani pieczenia i to jest właśnie dziwne...

Gość agula8
biała serowata wydzielina może oznaczać grzybicę, nie zawsze musi swędzieć. Jest wiele objawów grzybicy co nie znaczy że zawsze występują wszystkie naraz. Możesz używać provag żelu jak pisze poprzedniczka-on też fanie nawilża, ale może wybierz się do ginekologa. Ja w takich niewiadomych sytuacjach zanim dotrę do lekarza zakładm na noc lactovaginal-zawsze to jakaś ochrona a jest bez rcepty.

Gość asia18_00
Dziękuję za pomoc Pozdrawiam

Gość anita88
Witam! Mam podobny problem. Cztery dni temu po stosunku(bez zabezpieczenia) zaczęlam odczuwać skurcze macicy, po dwóch dniach ustąpiły i pojawiła się gęsta, biala, bezzapachowa wydzielina z pochwy. Co to może oznaczać? Niewiem czy to jest istotne, ale przed ww. objawami mialam styczność z moją mlodszą ciężarną siostra...

Gość m21-06g
Mam 17 lat zaczelam brac tabletki i przerwalam. ostatnio uprawialam seks z moim chlopakiem i wyleciala biala bardzo besta wydzielina z mojej pochwy, od 2 tygodni czekam na miesiaczke ale zastanawiam sie czy moze mi sie spoznia poniewaz przerwalam brac tabletki czy to cos innego prosze o jakies rady.