Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big problem

Jaki najlepszy antyperspirant ??

Polecane posty

Gość big problem

Ostatnio zauważyłam u siebie, że czuję zapach potu zarówno pod pachami i u stóp choć NIGDY nie miałam z tym problemu. Nawet po całonocnej imprezie nie zalatywałam potem a tu nagle.. Zastanawiam sie co moze być powodem, myślałam nawet, żeby zmienić antyperspirant ale co ze stopami? Od 3 dni tak mam :(

Dobry jest adidas w kulce ten intensive(pomaranczowy)Bardzo ladnie pachnie i jak dla mnie jest super!

Gość polecam antidral
na prawdę jest bardzo skuteczny-do nabycia w aptece-cena kilkanaście zł to jest tańszy odpowiednik etiaxalu i tym podobnych:) jest rewelacyjny.

moze hormony szaleja, moze zmienilas diete (popilas?) a moze rzeczywiscie ten antyperspirant jets slaby. ja lubie nivea balance i perl cos tam- w kulce. adidas tez spoko ale jak dla mnie szybko sie konczy w zadnym razie nie polecam lady speed stick (dziadostwo...)

tak ale czy ten antidral nie jest dla osob majacych problemy z nadmierna potliwoscia?

Gość madmłazel
tylko adidas ( zolty ) wytestowalam juz wszystkie :)

rexona clear.... dla mnie ma ogromne znaczenie to, że nie plami ubrań...

Gość big problem
Hm czy hormony szaleją? Raczej nie.. w wieku 24 lat? (no chyba, że w ciaży jestem :D ) LAdy speed stick też nie za bardzo polecam. Mam tez z apteki taki naturalny przeźroczysty hmm zapomniałam nazwy kryształ coś tam. Ale nie potrafie sie przekonać, mam uczucie, że nic nie będzie działał i wolę nie ryzykować. Od dłuższego czasu stosuje silk z Oriflame'u ku mojemu zdziwieniu bardzo fajny (do przedwczoraj) i ładnie pachnie

vichy z zielona nakretka - rewelacja!!!!!! jedyny skuteczny jaki miałam

Gość szczerzxe mowiac
mialam tez ten z vichy i w moim przypadku dziala tak samo jak ten adidas z pomaraczowa zakretka , wiec po co przeplacac:)

Gość to ja ja
rewelacyjny jest nivea (zielony) bezzapachowy i bezalkoholu. Cały dzien działa, nie przeszkadza jakims zapachem przy uzywaniu perfum i nie podraznia w ogóle skóry. Jednym słowem cud!

ja kupilam ziaja bloker w normalnej drogerii w mojej miejscowosci. zaplacilam 5.99 uzylam wczoraj po kapieli i .... !!! do tej chwili mam SUCHO !!!! boze czemu tego nie wymyslili kilka lat wczesniej! w gimnazjum zyc mi sie nie chcialo przez spocone pachy bo zaden zwykly antyperpirant nie dzialal, na wfie wstydzilam sie cwiczyc, podniesc reke do gory! a po tym cudenku mam CALKOWICIE SUCHO !!! chyba kupie zapas, na wypadek jakby wycofali lub zdrozal CUDEŃKO !

Gość czar par
ja też uważam że Rexona w sztyfcie jest najlepsza :)

Gość rexona w sztyfcie
smierdzi, jest tragiczna:(