Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456a30

pigułki ANTY

Polecane posty

Gość 123456a30

hej dziewczyny:) mam lekki dylemat:) mam trądzik i chciałabym zacząc go leczyc hormonalnie przez jakieś pigułki ale np obawiam sie jakis efektów ubocznych i tego ze przytyje :) a nie chciałabym przytyc ( jestem dosc szczupła osobą ale bardzo dobrze mi z tym) . jak myslicie jest mozliwosc poprawy cery przez piguły ? bo to jedyny problem z ktorym nie moge sie uporac ;/ chciałabym sie wkoncu wyleczyc ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ANTYbiotyk ci pomoze;) a tak powaznie: zaczełam brac plastry( z powodów zdrowotnych) ponad pół roku temu i od tego czasu wyskoczyły mi moze 2 małe pryszcze:) antybiotyki działaja naprawde. moja kolezanka miała nnooostwo pryszczy, była z tych bardzo pryszczatych, cała czerwona- i wszystko wyleczyła.

Gość 123456a30
no ja juz sie lecze od 2 dobrych lat jak nie wiecej u dermatologa:)jest poprawa bo nie powiem ze nie ale ja chce sie wyleczyc a z tym tempem to moze do 30 mi zejdzie:) a nie mam jako takich pryszczy tylko trądzik zaskórnikowy delatego nie wiem czy postawic na piguły czy nie

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
najpierw idz do dobrego endokrynologa. moja gin mnie olała, przepisała to co chciałam i tyle. teraz mam troche czasu to sie do lekarza wybiore, ale wtedy to było pilne, umierałam z bólu przy okresie. a po plastrach-jak ręką odjął;P

Gość 123456a30
hmmm moze jakas inna opinia?

Ja biore tabletki antykoncepcyjne,ale nie dlatego ze mialam problemy z cera.Mysle,ze tabletki jednak troche pomagaja.Nie warto jednak brac ich ze wzgledu na cere.

Gość NatiK
hej, ja bralam Diane 35 przez 3 lata, na tradzik mi nie pomogly ani troche za to w ciagu tych 3 lat przytylam 10 kg,teraz mam Yasmin i widze lekka poprawe stanu skory, biore dopiero 2 opakowanie, ale co jednemu pomaga nie dziala na innego, jest trz wiele osob ktorym Diane pomoglo, mo osobiscie nie.pozdrawiam

Gość mi tez diane 3 nie pomogły
zrob badania hormonalne, nie bierz 'w ciemno'.

Gość abcdefghijklłnoprstówxyz
polecam yasminelle,maja malo hormonow,sa troche moczopedne wiec nie powinnas przytyci ladnie wplywaja na cere-poczytaj sobie w necie,ja jestem z nich zadowolona:-)

Gość ty wyżej
piszesz jakby to były dropsy:(