Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasszzka

Jak wytrzymac tesknote za facetem, ktory cie juz nie kocha?

Polecane posty

Gość wasszzka

Nie mam zamiaru sie przed nim plaszczyc.Nie ma sens bo Rok temu odszedl. Powod? Wypalil sie, nie czul juz tego samego wiec odszedl. Mnie czasami az skreca z tesknoty. Ciagle mysle co on robi, jak spedza czas chociaz on o mnie nie mysli. Trudno zapomniec osobe z ktora sie bylo 5 lat. No pomozcie:(

Gość Ehiii
Rozumiem co czujesz... :( :tuli: Ale jak ja straciłam długoletnią miłość odnalazłam druga...

Gość wasszzka
Kolejna milosc, kolejne motylki w brzuchu. Ahhh juz nie wiem co to jest.

Gość lakze
znajdziesz nowego

Gość wasszzka
Moze znajde a moze nie, nie wiem jak sie potoczy moje zycie tak naprawde! Ehh naprawde ciagle o nim mysle. Moze wyjde z tego za rok?

Gość tez mniezostawil
moj sposob na zapomnienie to rzucenie sie w wir zajec i imprez po 2 miesiacach bylam juz z innym...moim mezem!! dasz rade!!!

Gość wasszzka
Imprezy juz byly ale zle sie skonczylo.

Gość Ehiii
No ja wychodze za maż niedługo... Ale dziś mam doła, bo on ma wyłączony tel. od wczoraj wieczorem do teraz :( ehhh

Gość lakze
zawsze mozesz sie pocieszyc w innych ramionach

Gość Ehiii
Ja się pocieszyłam i wyszło tak, że teraz te nowe ramiona są nieporównywalnie lepsze od tych poprzednich ;)

Gość wasszzka
ale czy mozna kochac po raz drugi az tak mocno jak za 1 razem?

Gość tez mniezostawil
ja tez sie pocieszalam, mialam szczescie,z e ten w ktorego ramionach sie pocieszylam, okazal sie tym wlasciwym... a bylam gotowa sie pocieszac duuuzo dluzej!!

Gość Ehiii
ohhhhooooo JA KOCHAM O WIELE BARDZIEJ :D

Gość wasszzka
hmm kochac bardziej drugiego mezczyzne niz pierwszego, to wydaje mi sie nierealne:( Nie chce narzekac. Co ma byc to bedzie.

Gość tez mniezostawil
mozna kochac jeszcze mocniej, ja mialma wrazenie, ze swiat mi sie zawalil ale swiat mozna mu odbudowac....

Najlepiej zrobiła moja eks. Najpierw mnie zostawiła, 3 tygodnie potem była już z innym i miała z głowy myślenie co u mnie ;) A ja do dzisiaj o niej myślę, mimo że od rozstania minął własnie rok i 3 m-ce.

Gość Ehiii
Ja kocham drugiego o wiele bardziej... I nie mówie tak aby Cię pocieszyć... Ważne aby znaleźć kogoś wrażliwego i moralnego... Który bedzie się Tobą opiekował... A nie jakoegoś cwaniaka.

Gość wasszzka
A moj po rozstaniu jeszcze uderzal do mnie a okazalo sie, ze kreci z inna dziewczyna na powaznie.

Gość Ehiii
Waszka, nie kochaj kogoś takiego :( Tzn, że on z tamtą też nie będzie nigdy szczery :( Co za C*uj!!

Gość tez mniezostawil
chocbys mial plackac po nocach wytrzymaj bez niego, odetnij sie CALKOWICIE i zacznij zyc!!!

Gość wasszzka
Plus wozil kolegow na prostytutki, mam wierzyc ze sam z nich tez nie skorzystal tylko czekal az koledzy zejda po wszystkim do baru na dol? Mam podejrzenia, ze krecil z inna gdyz jeszcze jak udawal, ze cos do mnie czuje-wykrylam rozmowy na jego gg . Flirtowal z dziewczynami. Jedna nazwal sloncem i proponowal spotkanie w realu.

Gość Ehiii
TAK!! Tymbardziej, że po Twoim opisie widze, że to zły typ faceta :(

Gość tez mniezostawil
swiat jest pelen fajnych facetow... wystarczy tylko zapomniec o tych niefajnych...

Wy kobiety też jesteście nie lepsze :) Wiecie jak wydało się, że moja była kręci za moimi plecami z innym. Pewnego razu po prostu powiedziała do mnie \"Wojtek\". A mam na imię inaczej. Rozumiecie? Myślałem że wyjdę z siebie. Potem oczywiście okazało się, że tamten facet to właśnie Wojtek.

Gość wasszzka
a wiesz Ehii przez piec lat byl idealem, moglam zawsze na niego liczyc . Zawsze! Przysiegam, ze nic nigdy zlego sie nie wydarzylo. Bardzo mnie szanowal, jak bylam chora to potrafil w srodku nocy przyjechac tylko po to aby kupic mi leki. Przy znajomych traktowal mnie jak ksiezniczke. Tylko wlasnie potem zamienil sie w potwora:(

Gość Ehiii
Waszka... Z nim ani jedna baba szczęśliwa nie będzie... UCIEKAJ OD NIEGO!! I jeszcze pokazuj mu, że jesteś szczęśliwa, nawet jeśli nie jesteś! Niech sobie pluje na brode.

Gość wasszzka
Uzurpator ale to nie jest topic -atak w kierunku facetow.

Gość Ehiii
Waszka, nie rozumiem co mu odbiło :( Aż się teraz boje żeby ten mój się tez nie zmienił :(

Gość wasszzka
Wlasnie sama nie wiem. Moglam kleknac i przysiac, ze nigdy mnie nie zawiodl. Zawsze dotrzymywal slowa, zawsze moglam na niego liczyc. Moi rodzice go lubili. Moje rodzenstwo tez. Znajomi takze. Zerwal i zaczela sie 'zabawa'