Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratujcie

Hemoroidy

Polecane posty

Gość Ratujcie

Jestem kilka tygodni po porodzie i nabawiłam się hemoroidów.Używam posterisan.Jak długo trwa leczenie,po jakim czasie wylecze to?Myślałam ,że hemoroidy zdażają się zazwyczaj w ciąży a jednak nie......

Gość lodek
przykladaj sobie kostki lodu, boli, ale jest skuteczne. nie mocz w cieplej wodzie. troche to trwa, kilka tygodni, ale jest do wyleczenia, ja po porodzie mialam wilkie jak sliwka, teraz wcale. powodzenia.

Gość Ratujcie
Dzięki....nigdy nie miałam i niewiem jak długo będe się z tym męczyła.

Gość aniaaania
ja jestem w 39 tygodniu i w ubiegłym tygodniu zauważyłam, że mnie również to dopadło:( lekarka powiedziała, że w czasie porodu zrobią się jeszcze większe.......niestety, chętnie posłucham rad

Gość aniaaania
a czy ten lód można stosować już w ciąży czy lepiej zaczekać do rozwiązania?

Gość Ratujcie
A ja właśnie w ciąży nie miałam i zaraz po też nie .Dopiero dwa tyg po porodzie.To jest koszmar.Nie dość ,że jeszcze się "Tam" goje to jeszcze te paskudy.

Gość Ratujcie
A powiedzcie mi jeszcze czy byłyście z tym u lekarza?Bo u mnie będzie jutro położna i zastanawiam się czy wystarczy tylko jej pokazać.

Gość aniaaania
ja pokazywałam mojej pani ginekolog, Ona raczej to zbagatelizowała, powiedziała, że trzeba będzie walczyć po porodzie...a na razie zaproponowała linomag...ja kupiłam w aptece homeopatyczny PROKTOSANOL, stosuję od czwartku i na razie nie widzę poprawy...

Gość justynaa0
Wydaje mi się, że dobrą alternatywą dla tego leczenia byłaby krioterapia za pomoca Anurexu. Ja stosowałam i całkowicie się wyleczyłam z tego dosyć uporczywego problemu. Poczytaj sobie o leku "Anurex" duzo piszą o nim. Pozdrawiam