Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no już jak ja coś skitram to i św. Antoni nie pomoże...

Polecane posty

Gość ja chętnie to zrobię
ale przeklinać mnie będziesz po wsze czasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lusi... kurde mam tak samo... zawsze czekam na ostatnia chwilę i dopiero jak wychodze i mam zabrac TO COŚ to zawsze szukam pol godziny a nieraz przekladam spotkanie bo nie moge znalezc.. jak sie uspokoję to dopiero wtedy sam wpada mi w rece.. :) pamietam moj tata to mowil ze ja kiedy glowy zapomne... :-o straszne to... :)

he he tygodnia?:) ja potrzebowalabym miesiaca :D to chyba tak wlasnie jest... sprawiamy wrazenie poukladanych dziewczynek.. a w szafach burdel :D niby jest porzadek dzien dwa a pozniej przychodze wyciagam poczte i jeb :) na stol pozniej gdzies przekladam i juz zaczyna latac po domu.. :) ech.. zycie :D dobrze ze jest ktos kto mnie akceptuje taka roztrzepana :D

Gość zapytujaca czasami wpadajacatu
Lusesita de Milagros Dolores nie moge wyjsc z podziwu ,ze ty ciagle jestes na kafaterii.Czyzbys zycia poza netowego nie miala??Wspołczuje Ci.Zagladam tutaj od czasu do czasu i ciebie ciagle widze i do tego zakąłdasz bardzo głupie tematy .Czy ty naparwde nie masz realnei z kim pogadac??/

he he no to widze ze ty masz to samo co ja ... :D jak cos takiego kiedys zrobie tzn ze upadlam glową na beton :D albo mam lat 60 :D

szukaj szukaj wspieram cie :D 🖐️

Wiesz co? Spróbuj raczej z Mateuszem Judą, on jest od spraw beznadziejnych ;-) Swoją drogą, też czegoś szukam - korespondencji z Amplico. Nie wiem ile mam im zapłacić (swoją drogą, całkiem niezłe uczucie... przez jakiś czas) ;-)

Gość papaaa
lusesita nie siedz tyle przy kompie a weź sie za robote

Gość zadzwoń do nich
oni Cię uprzejmie uświadomią w kwestii wysokości zobowiązań :p

Gość papaaa
musisz miec syf w domu niesamowity siedziec na kafe dzien i noc

Gość Dobra Energia
Maria Steward jest robotem z innej planety :) nie przejmujcie się. Żadna kobieta nie dorówna jej w perfekcjonizmie. dlatego ja jej programy oglądam jako s-f :)

Nawet nie będę dzwonił... sami się odezwą. To niezwykle kulturalni ludzie - nie zostawią człowieka samego z problemem. :-P :-D

Gość Dobra Energia
Swoja drogą, byłbyś zapewne atrakcją dnia w call center: Chcę Wam zapłacić, powiedzcie mi ile..? ;)