Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jasne z ebedzie zwis

schabowy inaczej-z ananasem, pieczarkami

Polecane posty

Go艣膰 jasne z ebedzie zwis

znacie jakies fajne przepisy? ja ostatnio zrobilam z serem i pieczarkami oraz inna werscje z ananasem i serem....takie zwykle schaboszczaki staja sie nudne

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wtorkowy pierdzioch
do czego to doszlo...zeby schabowy stal sie nudny :o馃槧

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jasne z ebedzie zwis
nie marudz

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wtorkowy pierdzioch
kiedy ja lubie !

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jasne z ebedzie zwis
czasem trzeba cos innego zjesc :) cale zycie jedziesz na tych schaboszczakach?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wtorkowy pierdzioch
niestety nie ale faktycznie strasznie je lubie (zjadlabym takiego z ziemniaczkami i kapustka mloda) nie cierpie za to cyckow :o

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jasne z ebedzie zwis
sprobuj z pieczarami!

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
jesli chodzi Ci o inna propozycje schabowego to proponuje do panierki (zwyklej) dodac platkow sniadaniowych (takich najzwyklejszych kukurydzianych) - bedzie super chrupka i na prawde smaczna

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
ale dobre tez sa roznego typu \'zawijasy\' ze schabu typu dewolay, albo inne - do srodka mozna wsadzi niemalze wszytko co sie lubi ale to juz nie schaboszczak ;)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
jesli lubisz \'cos\' klasc na schabowego to spobuj boczek albo bekon podsmarzony wczesniej, a na to ser zolty

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to z panierka i platkami jest
kosmiczne

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
ja ostatnio zrobilam niechcacy super pyszne schaby: byly grube, takie na prawie 2 cm, z konca schabu, wiec duzo takiego miekkiego czerwonego mieska ;) dwa zabki czaosnku podzielilam na cienkie paski i powsadzalam w schaby (robiac dziurki nozem). potem miesa natarlam sola, pieprzem, majerankiem i czabrem. majeranku bylo bardzo duzo, prawie jak panierka. po paru godzinach zgrilowalam skubance w piekarniku, 5-6 minut z kazdej strony i wyszly bomba - super sczyste i mieciutkie :) ps. zgadzam sie z autorka, ze tradycyjne schaboszczaki sa owszem smaczne, ae ile mozna wcinac jedno i to samo :D skoro tyle nowych pysznych smakow jest do wyprobowania w tym krotkim czasie, zanim umrzemy ;)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MUMRY
konczita bardzo ciekawy pomysl

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
ten z bekonem/boczkiem pomys艂 te偶 dobry.Podsma偶ony, do tego ananas,ser... I og贸lnie na wierzch masa r贸偶no艣ci typu szczypiorek,kukurydza..zakryte serem,偶eby nie spada艂o :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale z serem boczkiem itd
to bedzie bardzo tluste :(

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie mam pojecia2
wlasnie robie obiad wiec podnosze :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Np.usmazone kotlety ulozyc na blaszce,posypac posiekanym porem i startym serem.

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
no i oczywiscie zapiec w piekarniku ;)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 po usmazeniu
z jednej strony i przewroceniu mozna polozyc na kotleta plasterki pomidora, posypac startym serem (albo mozarella, ale taka do zapiekania raczej), posypac odrobine ziolami - bazylia, albo prowansalskimi (ziola mozna dodac tez do panierki). pod koniec smazenia przkryc na chwile pokrywka, zeby ser sie stopil.

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 opalone cialko jest
to z pomidorem super! zaraz tak zrobie

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 opalone cialko jest
zrobilam to na obiad, polecam naprawde!

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
to z pomidorem i serem wyglada pysznie :) tylko mi by sie nie chcialo rozbijac i panierowac kotleta, ale poza tym to na pewno ten pomysl wyprobuje :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
to z pomidorem i serem wyglada pysznie :) tylko mi by sie nie chcialo rozbijac i panierowac kotleta, ale poza tym to na pewno ten pomysl wyprobuje :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no jak to to ty nigdy
nie rozbijasz i nie panierujesz?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
normalnie nie rozbijam i nie panieruje ;) biore plastry schabu, przyprawiam lub marynuje, i smze lub pieke. sa grube i soczyste. nie sa to typowe schaboszczaki, ale dla mnie im mniej roboty oraz pustych kalorii, tym lepiej :) a smak jaki - czosnek, ziolka, skorka cytrynowa - mozliwosci jest wiele. czasem podsmazone dusze z warzywami, np. papryka, lub robie sos grzybowy. to sa w sumie takie raczej steki niz kotlety, ale jak w tytule - sa schabowe i sa inaczej :)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach

×