Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentencyjna

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość sentencyjna

Staramy się z mężem o dziecko. Mój mąż często robi mi minetkę. Ostatnio stwierdził, że moje soki mają bardziej cierpki smak. Czy może być to objawem ciąży? Jeśli ktoś ma podobne doświadczenia luba wiedzę, proszę podzielcie się ze mną

Gość sentencyjna
jesteś genialna. Dziękuję!!!!!!!!!!

Gość tendencyjna
elwirka naucz się czytać, sentencyjna zapytała o co innego.

dobrze czytam jak ktos chce wiedziec czy jest w ciazy czy nie to niech kupi sobie test ciazowy albo lepiej idzie do ginekologa XXI wiek a tu takie numery

Gość sentencyjna
szkoda, że nie czytacie, tego co ktoś pisze. Trudno. Musztarda, prosiłam o wypowiedź te z Was, które coś wiedzą. Najważniejsze jednak dla wielu to po prostu istnieć, pisać, byle co, byle było. Pozdrawiam

Gość sentencyjna
Elwirka, Ty też taka uczona XXI wieczna, ale z czytaniem problemy.

sentencyja nie o to chodzi poprostu zeby miec pewnosc czy to ciaza czy nie musisz sie zbadac testemn lub ginekologicznie. a jakby ci ktos napisal ze jestes w ciazy bo twoja cipka ma innny smak to bys uwierzyla i zaczela kupowac ciuszki dzieciece ? zaden ssmak, zadne wahadelko nie stwerdzi czy jestes w ciazy. przeciez soki z cipki smakuja inaczej kazdego dnia cyklu idz do ginekologa zamiast kazac komus wyrokowac twoja ciaze na forum

Gość sentencyjna
nie zamierzam nie stosować innych metod upewnienia się. Spytałam, bo chciałam to wiedzieć. Dziś nie mogę wyskoczyć po test, a akurat się zgadałam z mężem i pytam. Też żyje w XXI wieku, ale nie boję się pytać.

Gość infantylna 25
a skoro masz cierpki smak to predzej masz infekcje jakas niz jestes w ciazy

Gość hej sokołyyy
heheh co ty ze wsi jestes ???????? bo pksem mi tu zajechalo hahahah moze jeszcze postawisz sobie tarota i sie spytasz czy jestes w ciazy czy nie ? co za baba i ze chlop z taka wytrzymuje

Gość marzena991
hehe :P nie raz trudno się idzie po test czy do lekarza jak sie ma obawy ale jeśli czeka sie na dziecko to leć do lekarza i się upewnij czy bedziesz mamą ;D

Gość hej sokołyyy
ja chce miec dziecko z bananem-seks codziennie