Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystynka woda zrodlana

czy tez tak macie z lechtaczka podczas minetki?

Polecane posty

jak moj facet robi mi minetke jest zajebiscie, szybko dochodze pod wplywem jego ust i jezyczka ale gdy mam orgazm to musi natycmiast przestac bo inaczej to mi sprawia bol on sie dziwi i mowi ze by chcial to robic dalej zebym miala nastepny prgazm ale mi to sprawia bol ale moge odczekac z minute czy dwie i potem znowu ale w momencie orgazmu mam tak wrazliwa lechtaczke ze gdyby on ja dotknal to by mnie bardzo bolalo tez tak macie ?

Gość też tak mams

nie sadze przy tym, by to byl problem akurat z nim bo ja robi mi minete moj szef to mam praktycznie to samo :-o

a to dobrze bo myslalam ze cos jest nie tak :) on sie zmartwil ze jak mam orgazm to go odtracam a mnie poprostu to boli :) musze mu pokazac wasze wpisy :) hehehe a swoja droga faceci tez tak maja ze podczas orgazmu lepiej zeby juz ichnie mietosic rączką czy ustami ? boli was to czy nie ? czy jak macie wytrysk to mozna jeszcze poruszac i pobawic sie zoledziem czy lepiej zostawic w spokoju :)

dobra podszyw spadaj z szefem to mzoe ty sie zabawiasz

ja tez tak mam ze jak mam orgazm to facetowi karze trzymac raczki czy jezyczek z daleka :) ale mija pare mnut i zapraszam go powtornie :) zycie z erotomanka nie jest latwe hehehe

Ja też tak mam, to chyba normalne, mam nadzieję :) Kiedyś rozmawiałam o tym z moim Kochanym i poprosiłam go, żeby tuż po moim szczytowaniu przesunął się niżej i pieścił językiem moją szparkę, a po jakiś 30 sek znowu wrócił do pieszczenia łechtaczki. Zwykle się udaje i szczytuję znowu po kilku sekundach, intensywniej niż poprzednio :)

Gość ajajajajaa
stronka dobry pomysl tez swojemu chlopu tak powiem :)