Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domis123

kobieta podczas orgazmu

Polecane posty

Gość gość
nie, on akurat pisze do rzeczy. bełkot wstawia ten idiota co twierdzi ze kobieta moze miec orgazm nie bedac podniecona. kobieta podniecona = mokra = moze miec orgazm. nie ma mozliwosci zeby miala orgazm nie bedac mokra (czyli podniecona). albos mlody, albo masz spiecia. :D 🖐️

Gość gość
nie wiem co ci chodzi widać zę nie potrafisz czytac z zrozumieniem

Gość gość
"Co nie oznacza, że jak jest podniecona, to od razu ma orgazm." podniecenie nie zawsze równa się orgazm, i tyle, proste, trzeba myśleć głową, nie główką. Trochę bardziej skomplikowane stylistycznIe zdanie i już co poniektórzy majĄ problem z logicznym myśleniem, no ale to akurat tutaj nie dziwne. :D

Gość gość
No tak kobieta bez podniecenia tez bedzie miała orgazm ? tego nie wiedziałem pisz dalej swoje głupoty

Gość gość
wychodzę stąd :D ale kontynuujcie, dobrze wam idzie. :D przynajmniej temat na pierwszej 🖐️

Gość gość
22:33 widzę, że dalej za trudne dla ciebie, no cóż... i wielu rzeczy jeszcze nie wiesz :P Najprościej jak się tylko da: kobieta kiedy już ma orgazm, jest oczywiście b. mocno podniecona i mokra. Tylko, że to nie działa w drugą stronę, nawet jak jest podniecona i mokra podczas pieszczot i stosunku nie zawsze dojdzie do orgazmu. I o to cały czas chodzi. Może zapytaj jakiegoś dorosłego faceta, który uprawia seks, to ci wytłumaczy, bo podniecenie i orgazm kobiecy znasz widocznie tylko z p****li.

Gość gość
Piszesz teraz o kobiecie np dziewicy która ma problemy z osiągnięciem orgazmu bo nie jest rozbudzona seksualnie kobieta doświadczona takich problemów nie ma

Gość gość
widzę że rozmawiam z doświadczaną kobietą :p to nie muszę sie faceta sie pytać

Gość gość
Po drugim stosunku już nie jest dziewicą, a rozbudzona seksualnie może jeszcze nie być, i raczej nie jest tak na maxa. Doświadczany to ty przez życie chyba jesteś i to nielekko :P .

ze swego, oraz innych kobiet doświadczenia wiem, ze bez podniecenia orgazm jest niemożliwy to tak jak by podziwiać widoki będąc niewidomą

Gość gość
Ale tu kobieta doświadczona pisze że nawet kobieta podniecona nie osiągnie orgazmu

Gość gość
Jak mi moj chlopak minetke robi To tylko Mi przyjemnie i wgl...Nic mi nie leci...Może sie az tak Nie stara ?

Gość gość
Może nie osiągnąć, np. przy stosunku a bez dodatkowej stymulacji łechtaczki. Udajesz, że nie rozumiesz ? Bo wygląda na to, że celowo przekręcasz sens czyichś wypowiedzi i prowokujesz bezsensowne dyskusje, że tak to grzecznie ujmę.

Gość gość
dodatkowej stymulacja łechtaczki jest potrzebna jak facet ma małego fiutka

Gość gość
Z doświadczenia wiem że żeby kobieta przeżyła orgazm musi się złożyć parę czynników. Ten dzień silne podniecenie gra wstępna atmosf3ra i niezły facet. Niekiedy minetką doprowadzić ją można albo palcem innym razem musi być niezła jazda a jeszcze innym można się zalizać zagłaskać itd i niestety kicha. Może to nie reguła ale każda kobieta potrzebuje innej stymulacji.

Gość Dorotkaaaa

Najbardziej wzdycha kobieta kiedy już straci nadzieje na rozkosz i chce jak najszybciej zakończyć łóżkową przygodę.Kobieta podniecona i bliska orgazmu milczy w skupieniu ,oddycha w odpowiednim rytmie i nabiera rumieńcy po same uszy!!! a dostając orgazmu wzdycha głośno,krzyczy albo nadal milczy w zależności od jej "indywidualnych właściwości"Bywa że kobieta szalejąca z podniecenia niby... często chce sprawić partnerowi przyjemność i gra po prostu,a nawet udaje orgazm kiedy partner nie potrafi jej zaspokoić,a powodów jest wiele.Jednak uważam iż warto zawsze być w zgodzie z prawdziwymi odczuciami i zachowywać się naturalnie i prawdziwie ;)